Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Cpt. Rex said:

Szerintem(magánvélemény) a Crosshair-es szálat lezárják a 8. részig. Van egy ilyen klón megérzésem..

Szerintem meg pont ő lesz az évad főgonosza. Azon se lepődnék meg, ha csak a sorozat végén állna vissza a csapatba.

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem, hogy Crosshair-t hamar kiírnák. Elég sok potenciál van benne, és még azt is eltudom képzelni, hogy a későbbiekben ismét a csapat tagja lesz. 

Hozzászólás ideje:
43 minutes ago, Ody Mandrell said:

Szerintetek mi lesz a kommandó sorsa? Mind meghalnak vajon?

Ez tűnik hosszú távon reálisnak. Őket már csak nem a purgillekkel tüntetik el.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pedig mi poén lenne. Végén kiderülne a purgillek előre látták, hogy valami nagyszabású fog közeledni, ezért összegyűjtötték a "hősöket" innen-onnan. Lehet ez lesz az a crossover esemény amit pedzgettek. Mikor már minden elveszettnek tűnik megjelennek a purgillek és mint a Végtelen háborúban megjelenik Ezra, a Bad Batch, Jar-Jar és még ki tudja kik és győzelemre vezetik a jó oldalt 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, NorbiLordi írta:

mint a Végtelen háborúban

A Végjátékban.

Hozzászólás ideje:

Meg szerintem szükségtelen is. Ezek "csak" klónok, nem Jedik, akikből az ep6-ra csak egy maradhat, vagy renegát lázadók, akik Halálcsillag terveket lopkodnak, ezzel válva ünnepelt hősökké. Jelenleg a Bad Batch egy maroknyi renegát a több millió közül, ami szerte a Galaxisban szaladgál. Jelentősségük (jelenleg) nem nagyobb, mint Boba Fetté.

Hozzászólás ideje:

Szerintem őket nem is muszáj eltüntetni vagy kinyírni. Simán kimaradhatnak a polgárháborúból, csak mert úgy döntenek, náluk nem gáz, mint a Jediknél.

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg az adna a sorozatnak igazán súlyt és tétet, ha a csapat 1-2 tagja elhalálozna. Itt most olyan karakterekről van szó, akiknek nem ismerjük a későbbi sorsát, izgalmasabb lenne úgy nézni a sorozatot, ha tudnánk, hogy senki sincs biztonságban.

Hozzászólás ideje:
35 perccel korábban, Whill írta:

Szerintem meg az adna a sorozatnak igazán súlyt és tétet, ha a csapat 1-2 tagja elhalálozna. Itt most olyan karakterekről van szó, akiknek nem ismerjük a későbbi sorsát, izgalmasabb lenne úgy nézni a sorozatot, ha tudnánk, hogy senki sincs biztonságban.

Szerintem ez alapból így van, kár a feltételes módot használni. Mivel semmit sem tudunk a sorsukról, így azt sem vehetjük biztosra, hogy életben maradnak, ahogy azt sem, hogy meghalnak. Ennél izgalmasabb nem lehetne. Bár nem csak a halál adhat súlyt és tétet, ennél az egy opciónál azért tényleg lehetnének majd egy-két alkalommal kreatívabbak. A PT is szépen megélt annak ellenére, hogy tudtuk kinek mi a sorsa és hogyan ér véget a sztori.

Szerkesztve: - Dzséjt

• 1 hónappal később...
  • 7 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Cpt. Rex írta:

Igaz. 

Tegnap este a végére értem az első szezon újra nézésének. 

Ami igazán kérdőjeles, az Crosshair sorsa. nem vagyok abban biztos, hogy tárt karokkal fogadja majd Rampart. Végül is 1 ember kivételével, az elit osztagot likvidálta, aminek a vezetője volt.   Ő igy bizonyitott a régi társai felé! :)

Szóval szerintem lesznek itt bajok, nehogy majd őt mentsék ki a Batch tagjai a fogságból. 

Nem vennék rá mérget, hogy Crosshair visszatér a Birodalom kebelére. 

Hozzászólás ideje:
23 minutes ago, Ody Mandrell said:

Nem vennék rá mérget, hogy Crosshair visszatér a Birodalom kebelére. 

Azt én is kétlem hogy a Kaminon történtek után visszafogadnák. Nagy pofára esés lesz majd neki ha Rampart azt mondja neki, hogy nem szolgálhatja többé a Birodalmat. 

Hozzászólás ideje:

Ez a topik eddig nekem fel sem tűnt, pedig irtam ide korábban my bad... :D  

Rampart sem kedveli Crosshair-t, lehet hogy látta benne a potenciált, de ez megváltozott. Ő úgy látta/látja, a klónok ideje leáldozott. Van egy sejtésem, hogy a kiképző kommandósok is csak addig fognak szolgálni, amig az alapokat megtanitják a TK osztagosoknak. Aztán mehetnek a levesbe, vagy elküldik őket egy lehetetlen küldetésre, és hagyják ott rohadni őket. :(  

Rampart kegyetlenebb mint Tarkin......egy igazi féreg. 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

• 10 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.