Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 31. Hozzászólás ideje: 2021. Október 31. (szerkesztve) Egyelőre pletykaként kering, de a neten elkezdtek jönni az infók, hogy november 1-jén érkezik majd az előzetes a sorozathoz. Egyszerű az indok: a Disney+ napon (november 12) nagy mennyiségű tartalom fog érkezni (Marvel és több Disney produkció is valószínűleg előzetesekkel fog előrukkolni) és a hírek szerint akár a SW is csatlakozhat ezekhez. Itt főleg olyanokra kell gondolni, mint a Kenobi, Andor vagy a The Bad Batch 2. évada. Ezek már önmagában elvennék a rivaldafényt a Boba Fettről. Meglátjuk. Mindenesetre ha valóban nagyra akarnak törni a D+ napon, akkor valóban nem lenne ördögtől való egy előzetes. szerk.: érdekesség, de a Bespin Bulletin írta elsőként, hogy talán kaphatunk valamit a BF-ből még a Disney+ nap előtt. Most pedig Jordan és a BSL csapata is sejtelmesen nyilatkoznak. Szerkesztve: 2021. Október 31. - Bence1997 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Október 31. Hozzászólás ideje: 2021. Október 31. Jöhet, engem már megöl a kíváncsiság, hogy milyen lesz a hangulata. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Október 31. Hozzászólás ideje: 2021. Október 31. Meglátjuk. Én amondó vagyok, hogy a D+ napon csak ehhez fog érkezni előzetes, a többi produkcióhoz egész egyszerűen túl korai. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. No, ha a mai napon jön valami, akkor lehet szurkolni. Bár hétfőn nem szoktak előzetest kiadni. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Egyelőre pletykaként kering Ennyi elég is volt. De biztos, hogy novemberben jön. Szerk.: Meg előbb szerintem még képek jönnek Szerkesztve: 2021. November 1. - Adrián Válasz
Kiemelt hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Szerző Kiemelt hozzászólás Hozzászólás ideje: 2021. November 1. ITT VAN!!!! 6 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. YEAH! És egy Bomarral kezdődik! 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Állat jó ez a trailer! Úgy tűnik ez lesz a nagybetűs alvilági sorozat. A Solo meg a Mandalori már nyitott némi kaput erre a világra, de itt tényleg belemegyünk a sűrűjébe. Egyébként az a sziklába vájt város eszement jól néz ki. Ilyen nagyszabású település a Mandoban nem volt. Szerintetek ez a Tatooine? Ja és lesz Bomarr szerzetes Szegény kicsit esetlenül néz ki de igy is nagyon örülök. Kiváncsi vagyok velük mit kezdenek. 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Szerintem az a Tatooine lesz, legalábbis minden arra utal. Úgy érzem teljesen fel fogjuk fedezni Jabba palotáját, így a B'omarr szerzeteseket is. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Imádom ezt a Star Warsban hogy az ep.6-ban Jabba egy amolyan érdekesség volt a nagy leszámolás előtt, egy kis kitérő kalandozás volt a legyőzése, most meg egy külön sorozatban kapunk képet arról hogy a halála után mi lesz a trónjával és hogy formálja Tatooine képét a helyére ülve Boba. Nálam gőzerővel beindult a hype. 5 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Nekem is tetszett az előzetes, bár valójában nem mutat sokat. Mibe fogadok, hogy az első 2-3 részből láttunk csak jeleneteket. De a hangulat már megvan és az a város... te jó ég! Elsőre azt hittem, hogy Jeddha, de aztán rájöttem, hogy annak a városnak már kampeca. De elképesztő látványa van. Nagyon tetszik. A "Hammerhead" pletyka úgytűnik valósnak tűnik, legalábbis az előzetesben látni az ithori fickót. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 4 perccel korábban, Bomarr írta: Imádom ezt a Star Warsban hogy az ep.6-ban Jabba egy amolyan érdekesség volt a nagy leszámolás előtt, egy kis kitérő kalandozás volt a legyőzése, most meg egy külön sorozatban kapunk képet arról hogy a halála után mi lesz a trónjával és hogy formálja Tatooine képét a helyére ülve Boba. Nálam gőzerővel beindult a hype. Ráadásul úgy tűnik akkor, hogy Tatooine társadalmát és hatalmi hierarchiáját is megismerjük. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: A "Hammerhead" pletyka úgytűnik valósnak tűnik, legalábbis az előzetesben látni az ithori fickót. Mi is volt ez konkrétan? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ráadásul úgy tűnik akkor, hogy Tatooine társadalmát és hatalmi hierarchiáját is megismerjük. Mi is volt ez konkrétan? Annyi rémlik, hogy ő és Boba ellenlábasok lesznek. Érdekes lesz látni majd miképp alakul Tatooineon a hatalmi hierarchia. Boba láthatóan másféle módszerekkel akar majd uralkodni. A többiek úgy néz ki, hogy nem értenek ezzel egyet. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. De nem maga Momaw Nadon az, ugye? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Érdekes lesz látni majd miképp alakul Tatooineon a hatalmi hierarchia. Boba láthatóan másféle módszerekkel akar majd uralkodni. A többiek úgy néz ki, hogy nem értenek ezzel egyet. Még szép, hogy nem értenek egyet! A semmiből tűnt fel Boba, azt hiszik itt még, hogy elnyomhatják. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 6 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: De nem maga Momaw Nadon az, ugye? Nem hinném. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Okés, csak hogy Hammerheadnek nevezted, az zavart meg. De látom, hogy idézőjellel írtad. Jó lett volna Dok Ondar is, de tök más ruhájuk van. Valszeg egy új karakter. Ő beszél az elején, ugye? Csak egy ilyen fordító eszköz segítségével. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hát ez engem most berántott. Most láthatjuk, hogyan is alakult a Tatooine sora az EP6 után. A régóta ismert helyszínek, de mégis valahogy minden más. És az a sok lény, ithoriak, trandoshaiak, klatooine-iak... Ahhoz képest, hogy az új sorozatok közül a Boba Fett-sorit vártam a legkevésbé, most hihetetlen módon fellelkesültem. 1 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Amúgy a fajokat figyelve feltűnő, hogy mennyivel jobban néznek ki. A t'wilekek például nagyon jól néznek ki, sokkal jobban, mint a Mandi első évadában. De a trandoshaniak is remekül festenek. 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. (szerkesztve) Igen, bár már a Mandalorian is fejlődött e téren (a quarrenek pl. ott már nagyon jól néztek ki). Egy nyüzsgő és lüktető Tatooine-t szeretnék látni (arra a sziklába vájt városra nagyon kíváncsi leszek), ahol a helyi erőviszonyok részletesen be vannak mutatva. Biztos, hogy Jabba után több lokális kiskirály terrorizálta a saját közegét, egységes bűnszervezet híján. Szerintem Bib Fortuna hatalma nem nagyon terjedhetett Jabba palotáján túl. Szerkesztve: 2021. November 1. - Nute Gunray 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 15 perccel korábban, Nute Gunray írta: Igen, bár már a Mandalorian is fejlődött e téren (a quarrenek pl. ott már nagyon jól néztek ki). Egy nyüzsgő és lüktető Tatooine-t szeretnék látni (arra a sziklába vájt városra nagyon kíváncsi leszek), ahol a helyi erőviszonyok részletesen be vannak mutatva. Biztos, hogy Jabba után több lokális kiskirály terrorizálta a saját közegét, egységes bűnszervezet híján. Szerintem Bib Fortuna hatalma nem nagyon terjedhetett Jabba palotáján túl. Ha egyáltalán terjedt addig. Nagyon várós, visszaköszönt Jabba régi udvartartása: gamorraiak, twilekek, Bomarr szerzetes, trandok és persze ott vannak még Tatooine őslakosai is, a tuskenek. Az a sziklába vájt város tényleg Jeddhára emlékeztetett. Baromi hangulatos az egész! 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Most lett fájóan távoli dec. 29. Végre twi'lekek akiknek nemcsak a válláig ér a lekkujuk! 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 13 minutes ago, Dzséjt said: Hm... Novella hosszúságú lesz, vagy már a kisregényt fogja ostromolni? 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. A 27-ik másodpercnél nem Djarin beszél véletlen? Nagyon hasonlít. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Éppen most , Ody Mandrell írta: A 27-ik másodpercnél nem Djarin beszél véletlen? Nagyon hasonlít. Szerintem ő beszél. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. 44 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A 27-ik másodpercnél nem Djarin beszél véletlen? Nagyon hasonlít. A felirat szerint "Alien 1" beszél 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Szép, látványos és figyelemfelkeltő előzetes. Várós darab lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Hozzászólás ideje: 2021. November 1. Három óra alatt 1,1 millió megtekintés, 129k vs. 1,1k tetszési arány. Nem rossz, nem rossz. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Az első trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.