Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Röviden: eszméletlen epic előzetes, nagyon tetszett! Baromi várós! Kíváncsi vagyok a játékmenetre, mert elvileg a QD korábbi játékaihoz hasonlóan, itt is fontos szerepe lesz a döntéseknek, amik külön-külön irányba vihetik a sztorit. Ebben az esetben viszont felmerül, hogy mi számít majd kánonnak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Akár videojáték akár sem, ez az első eset, hogy mozgóképes betekintést kaptunk a High Republic érába! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Lesz PC-re is? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. 34 minutes ago, Darth Revan9 said: Lesz PC-re is? Nem tudni, mert early developementben van a játék. Jövőre majd többet tudunk, de meglepődnék ha PC-re nem jelenne meg. 46 minutes ago, Darth Sky said: Ebben az esetben viszont felmerül, hogy mi számít majd kánonnak. Szerintem meghatározzák majd, hogy milyen események, döntések számítanak kánonnak a játékból ha ilyen lesz a game. 39 minutes ago, Ody Mandrell said: Akár videojáték akár sem, ez az első eset, hogy mozgóképes betekintést kaptunk a High Republic érába! Jaja, mert bár volt egy rövid VR DLC de az nem mutatott sokat. Esznéletlen jó lesz, kiváncsi vagyok, hogy a nagyközönségnek milyen reakciója lesz a korszakra. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. December 10. (szerkesztve) Ez a Twitter account 9 napja egyébként kiszivárogtatta a játékot, és egyéb infókat is leakelt. Ezek alapján PC-re nem jön (next gen only) Szerk: még screenshot-ja is volt az előzetesből december 3-án csodálkozom, hogy ez a szivárgás elkerülte mindenki figyelmét. Itt viszont érdekes módon PC megjelenést is ír... vagy akkor én értelmezem rosszul a next-gen only kifejezést Szerkesztve: 2021. December 10. - Yoda József 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Érdekes a trailer. A trailer elején az a majdnem széteső hajó, engem a Mando 2. évadjára emlékeztetett, ahol Béka asszonyságot kellett elszállitani a férjéhez. Legalábbis maga a jelenet a sorozatban és a trailerben eléggé hasonlit. Lehet egy easter egg is. Az az N1-es Naboo starfighter mintha a Kashyyyk.-on lenne, legalábbis nagyon hasonlit arra bolygóra, de lehet tévedek, nem az első eset lenne.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Nekem is a Kashyyyk ugrott be, szerintem az lesz. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Megnéztem a Star Wars Explained videóját a trailerről. Ott vettem észre, hogy a vadászgépek amikre azt hittem hogy köztársasági skyhawkok, azok a menetelő nagy sereghez tartoznak. Szóval itt a konfliktus a Kereskedelmi Szövetség és egy másik, talán bolygó vagy vállalat között fog zajlani. Érdekes lesz ez a játék. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Mire gondolsz? Ha spoileres nagyon akkor nyugodtan tedd kapcsoló mögé vagy küld el privátban a beszélgetésünkba. A co-op-osra gondolok. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Szerintem meghatározzák majd, hogy milyen események, döntések számítanak kánonnak a játékból ha ilyen lesz a game. Vagy olyan lesz, mint a Quantic Dream egy korábbi játéka, a BEYOND: Two Souls, ahol tök mindegy volt, hogyan döntesz, a végeére nem voltál befolyással, és a történet is csak hangyányit változott. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Lesz PC-re is? Mivel a fejlesztőcsapat nem is olyan régen adta fel a Sony-exkluzivitását, így 100%, hogy jön PC-re. Meg eleve, jelenleg a Star Wars nem olyan IP, amit exkluzívan csak egy platformra adnak ki. És szerintem ezen a Lucasfilm nem fog változtatni. 1 órával korábban, Yoda József írta: Itt viszont érdekes módon PC megjelenést is ír... vagy akkor én értelmezem rosszul a next-gen only kifejezést Te értelmezed rosszúl. A Next Gen Only azt jelenti, hogy PS4-re és Xbox One-ra már nem adják ki, csak PS5-re és Xbox Series X/S-re (bár utóbbinál ugye a Microsoft üzletpolitikája miatt speciális a helyzet), a többi platformhoz nincs köze. Egyre több ilyen játék lesz. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez nagyon jól néz ki! Van benne pár érdekesség, mint pl. a Naboo vadász roncsa a tengerparton. Ezek szerint nem sokat változott a haditechnika pár száz év alatt a Naboo-n. Plusz nekem mintha rémlene olyan is, hogy szó volt arról miszerint a Köztársaságban nem volt nagyobb háború a prequel korszakáig. Ezt elnézve nem úgy tűnik. Itt komoly haderők is feltűnnek. A High Republic éra csak 50 évvel az ep1 előtt ér véget, így játszódhat akkor a játék, és lehetnek már benne ep1-es dolog (eleve, az N1-est még az exegoli csatában is használták, bevállt géptípus, na ). Az Acolyte is elvileg ekkor fog játszódni, így a sorozat és a játék még itt-ott össze is kapcsolódhat. Galaktikus háború nem volt, de bolygók és rendszerek között, pláne a Köztársaságon kívül azért volt csitt-csatt. 5 órával ezelőtt, Bomarr írta: Az is lehet hogy itt is roppant gyávák lesznek. Egyébként nagyon birnám ha itt a jófiúk közé tartoznának. Esetleg az is lehetne hogy itt rongyosodnak le úgy hogy később kénytelenek lesznek szövetséget kötni a sith-ekkel mert abban reménykednek hogy igy visszanyerik a régi fényüket. Vagy esetleg eleve itt kezdődik el a hosszúra nyúló kapcsolatuk a Sith-ekkel. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. A Bespin Bulletin néhány információt közölt a játékkal kapcsolatban: - Forrásaik szerint a játék leghamarabb 2024-ben fog érkezni. - A játék nem fogja a Detroit: Become Human vagy a Heavy Rain "quick time event" jellegét követni, sokkal inkább egy tradicionálisabb kalandjátékot fogunk kapni. - Multiplayer is előfordulhat. Ezt még a Kotaku pletykálta szeptemberben. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. 12 perccel korábban, Bence1997 írta: - A játék nem fogja a Detroit: Become Human vagy a Heavy Rain "quick time event" jellegét követni, sokkal inkább egy tradicionálisabb kalandjátékot fogunk kapni. Hú ez baromi jól hangzik! Nekem nagyon tetszett a Detroit is és egyáltalán nem bánnám azt se ha olyan lenne, de ez igy még igéretesebb. Kár hogy ennyit kell várni rá, de amikor megjelenik ez óriásit üthet! Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. 4k-ban, akit érdekel igy, megtekinti! A trailer végén, azok a pici vadászok lennének a droid vadászok egy korai változata/változatai, a Lucrehulk-os jelenetnél? 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Elképzelhető, hogy a Kereskedelmi Szövetség étvágya ebben az időszakban jön meg. Itt még a maga mögött tudhatja a Köztársaságot, így a peremvidéken a KSZ fogja megtestesíteni a Köztársaság terjeszkedési politikáját, amely aztán hozzájárul az utóbbi feddhetetlenségi mítoszának lerombolásához. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Nagyon remélem, hogy lesz ebből sorozat is! Az előzetes remek lett. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Szerintem a Kereskedelmi Szövetség fog összetűzésbe keveredni ezzel a másik csoporttal, és a jediknek kell majd valahogy rendet tenni. Ezzel megoldható lenne, hogy a Köztársaság ne háborúzzon. Még jobban bírnám, ha a Kereskedelmi Szövetség lenne ezúttal az ártatlan fél és a jediktől kérnének segítséget. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Vagy legalábbis ártatlan félnek tűntetné fel magát. Mondjuk ha teherhajói állandó kalóztámadásoknak lenne kitéve, ahogy ez már a Legends-ben is volt (Stark hiperűrháború stb.) 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Vagy legalábbis ártatlan félnek tűntetné fel magát. Mondjuk ha teherhajói állandó kalóztámadásoknak lenne kitéve, ahogy ez már a Legends-ben is volt (Stark hiperűrháború stb.) Ez nagyon tetszene, remek alapozás lenne az ep1-hez. Ha a videojátékban látható konfliktus miatt engedélyené a Köztársaságnak, hogy felfegyverezze a hajóit és megalkosa a magán droidseregét. Kicsit olyan "fegyvert adtak a saját hóhérjuknak" felállás lenne. És még meg is lehetne azzal fejelni, ha végül kiderülne, hogy a konfliktus mögött a Sith-ek álltak. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 1 hour ago , Dzséjt said: Ez nagyon tetszene, remek alapozás lenne az ep1-hez. Ha a videojátékban látható konfliktus miatt engedélyené a Köztársaságnak, hogy felfegyverezze a hajóit és megalkosa a magán droidseregét. Kicsit olyan "fegyvert adtak a saját hóhérjuknak" felállás lenne. És még meg is lehetne azzal fejelni, ha végül kiderülne, hogy a konfliktus mögött a Sith-ek álltak. A tegnap esti Battlefron 2-ezés közben is erről beszéltem Faragó Dani és Kajtár Virág ziros kollégáimmal. Nagyon jó lenne például látni az akkori időszakban B1-es, még központilag irányított, droidokat. Ám a trailer alapján úgy tűnik, hogy a KSZ már elég komolyan fel van fegyverezve, hisz komoly csatát vívnak az Y vállalattal. 3 hours ago, ati said: Szerintem a Kereskedelmi Szövetség fog összetűzésbe keveredni ezzel a másik csoporttal, és a jediknek kell majd valahogy rendet tenni. Ezzel megoldható lenne, hogy a Köztársaság ne háborúzzon. Még jobban bírnám, ha a Kereskedelmi Szövetség lenne ezúttal az ártatlan fél és a jediktől kérnének segítséget. Valahogy én is így képzelem el ezt a háborús sztorit, így a Jedik, bár beavatkoznak a harcba, de mint béketeremtők. Amúgy szerintetek mi fogja kirobbantani a kofliktust? Tegnap este még az is felvetődött, hogy a doboló idegenek akár egy Sithekhez hasonló, sötét oldali csoport is lehet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 23 perccel korábban, Iqvi írta: Ám a trailer alapján úgy tűnik, hogy a KSZ már elég komolyan fel van fegyverezve, hisz komoly csatát vívnak az Y vállalattal. Igen, én arra gondoltam, hogy ezután alakítják át a Lucrehulkokat valódi csatahajókká. Az önvédelmi fegyverek megléte alapvetően nem meglepő, hiszen a Star Warsban majdnem minden hajón van valamilyen fegyver. Csak ezután kerül rá még több fegyver, még erősebb pajzs és páncélzat. Pl. a trailerben néhány vadász simán kárt tesz a felszínbe és szétlövi az ágyúkat lézerfegyverrel. Az ep1-ben viszont az N1-esek protontorpedóval szórják meg, és meg sem karcolódik a hajó. Ugyanakkor a droidsereg lehet, hogy már tényleg megvan, mert bár a Lucrehulkok még kicsit másképpen néznek ki, de ezen a képen C-9979-es (vagy arra megszólalásig hasonlító elődje) látható, amit kifejezetten az MTT droid csapatszállítók és AAT tankok mozgatására építettek, és ezek a hajók is központi vezérlésűek. Plusz a látható Lucrehulkok is droidvezérlőknek tűnnek, hiszen rengeteg antenna van rajtuk, míg a nem droidvezérlő változatokon nincsenek antennák. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem is a Kashyyyk ugrott be, szerintem az lesz. Ha tényleg a Kashyyyk lesz az a helyszin, akkor felvetődik a kérdés, hogy mit keres a ott az az N1-es vadász? Távol a Naboo bolygótól. Maga a trailer nagyon komoly hangvételű, valami megfoghatatlan, és elképzelhetetlen gonosz erő születik meg esetleg? Már a cim is elég árulkodó, Eclipse= elsötétülés akár, vagy napfogyatkozás. Vagy akár a jedi rendre is lehet érteni majd az Eclipse szót? A zenei aláfestés is, árulkodó lehet, a komolysága és drámai hangvétele végett! Egy párszor megnéztem a trailert, és engem az előzmény trilógiára emlékeztet, azon belül is a Sith-ek bosszújára. Ne kérdezzétek miért, de nekem ez jut a trailer kapcsán eszembe. Lehet a Yoda-s jelenet az oka, ahogy kitekint Coruscant-ra a lemenő nap sugarainak fényében. Vagy az űr csatajelenet is, mintha a Coruscant-i ütközet lenne, csak más rendszerben, és más fajok között zajlik le. Majd kiderül. Peace! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 15 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Ha tényleg a Kashyyyk lesz az a helyszin, akkor felvetődik a kérdés, hogy mit keres a ott az az N1-es vadász? Távol a Naboo bolygótól. Az ep2 után Coruscant alsó városában is találhattak a járókelők N1 roncsot, hiszen, amikor a jacht felrobbant, az egyik lepottyant a platformról. De az Exegolon is lehet egy-két elfekvő roncs. Szóval, bár az N1-es többé-kevésbé exkluzívan naboo-i hajó, azért belefuthat az ember máshol is. Lehet diplomácia misszión voltak, és ezalatt valami konfliktus adódott, ami alatt lelőtték. De az is lehet, hogy egy eladott/ellopott példány - például a Hosnian-kataklizma idején a Jinata Security egyik tisztje is használt N1-est. Azt az Athulla mellett lőtték le. Ahogy az, a trailerben látott roncs is lehet valaki más tulajdona volt, nem a naboo-i hadseregé. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Gondolom biztos jó magas lesz a gépigénye az Eclipse-nek. Nyílt világú lesz, ugye? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Az ep2 után Coruscant alsó városában is találhattak a járókelők N1 roncsot, hiszen, amikor a jacht felrobbant, az egyik lepottyant a platformról. De az Exegolon is lehet egy-két elfekvő roncs. Szóval, bár az N1-es többé-kevésbé exkluzívan naboo-i hajó, azért belefuthat az ember máshol is. Lehet diplomácia misszión voltak, és ezalatt valami konfliktus adódott, ami alatt lelőtték. De az is lehet, hogy egy eladott/ellopott példány - például a Hosnian-kataklizma idején a Jinata Security egyik tisztje is használt N1-est. Azt az Athulla mellett lőtték le. Ahogy az, a trailerben látott roncs is lehet valaki más tulajdona volt, nem a naboo-i hadseregé. Wow! Ki vagy Te, ki oly' jártas vagy a tudományokban? Ez a Hosnian infó melyik műben érhető utol? 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta: És még meg is lehetne azzal fejelni, ha végül kiderülne, hogy a konfliktus mögött a Sith-ek álltak. Én ebben nagyjából biztos vagyok, hogy a háttérben ők kavarnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. 14 perccel korábban, NorbiLordi írta: Én ebben nagyjából biztos vagyok, hogy a háttérben ők kavarnak. Ezt el is várom. szerintem az egész HR erre fog kifutni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 11. Hozzászólás ideje: 2021. December 11. A Nagy Tervhez elvileg minden Sith hozzátette a magáét (képességükhöz mérten), szerintem a szerepeltetésük garantált. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Hozzászólás ideje: 2021. December 12. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Wow! Ki vagy Te, ki oly' jártas vagy a tudományokban? Egy királynak értenie kell mindenhez. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az a Hosnian infó melyik műben érhető utol? A Battlefront 2 videójáték kiegészítőjében, a Resurrectionben. Az egyik küldetésben Iden és Zay Versiónak meg kell küzdenie a Jinata Security egyik cirkálójával, és az abban a szektorban főnökösködő tiszt arról felszállva egy N-1-essel abajgatja hősnőinket. Ráadásul átalakított típus, mert protontorpedók helyett szeizmikus tölteteket ereget. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Hozzászólás ideje: 2021. December 12. Akkor nem csoda, hogy nem tudtam róla. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Hozzászólás ideje: 2021. December 24. Már többen látták ezt az előzetest, mit a Book of Boba Fett trailert. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.