lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Természetesen ez egy aprócska túlzás volt! De engem mindenesetre megdöbbentett rendesen. Ilyen mértékű hasonlóság kevés van szinkronizáló és szinkronizált között. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. (szerkesztve) klasszikus szinkronos részletek Egy új remény A Birodalom visszavág A Jedi visszatér Szerkesztve: 2014. Március 20. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. A birodalom visszavág eredeti szinkronja borzalom! Legalábbis néhány hang benne. Vader, Yoda, Luke....elkap a röhögőgörcs amikor hallom őket. Válasz
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Úristen, Yoda hangja nem semmi :) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Ez borzalom! Ezek után nem értem azokat, akik szidják a legújabb szinkront (vannak ilyenek). Szerintem azok fantasztikusak. Eddig is ezt gondoltam, de ezek után...!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Ez borzalom! Ezek után nem értem azokat, akik szidják a legújabb szinkront (vannak ilyenek). Szerintem azok fantasztikusak. Eddig is ezt gondoltam, de ezek után...!!! Az sw.hu -n megjelent egy hatalmas dicsőítő cikk az EPV régi szinkronjáról. Érdemes elolvasni... Interjú Szatmári Györggyel Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. (szerkesztve) Én úgy vagyok a klasszikus szinkronos változatokkal hogy egy csomószor majd elkap a röhögés amikor azokat nézem de igyekszem elfogadni őket olyannak amilyenek. Érdekesre sikerült darabok. Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Én meg, ha azt veszem 1997-ig csak így láttam az ep4-5-6-ot (a THX-es szinkront meg körülbelül '99-ben hallottam először). Nekem ez nosztalgia, bár tényleg érdekes itt-ott, amott. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Elég érdekesek. Látszik, hogy a felújított verzió szinkronjához szoktam. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Elég érdekesek. Látszik, hogy a felújított verzió szinkronjához szoktam. Én is. Nekem az az etalon. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Én viszont megszoktam ezt a régit, ha nem ez, akkor már inkább angollal nézem, furák az új szinkronok Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. A negyedik résznek szerintem elég jó az eredeti szinkronja, node ez az ötödik részben lévő Vader meg Yoda....! A felújított változat szinkronja köröket ver ezekre így is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. A negyedik résznek szerintem elég jó az eredeti szinkronja, node ez az ötödik részben lévő Vader meg Yoda....! A felújított változat szinkronja köröket ver ezekre így is. Nekem is bejön a negyedik részé. Szerintem ott a legjobb Vader és Luke. Hanról és Leiáról nem beszélve. Viszont C3PO szörnyű. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Én annyira megszoktam ezt a nyivákoló Yodát, hogy egész ledermedtem mikor először meghallottam az eredeti hangját (még a pillanatra is emlékszem: megvettem egy havertól a Behind the Magic multimédiás CD-ROM-ot, ami nem csak enciklopéda volt az SW-hez de voltak rajta filmes bejátszások is... s elinditottam Yoda jelenetét, s csak néztem, hogy WTF? Hol hagyta Yoda a negróját? De igy utolag elég blödli ez a magyar szinkron). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Nekem az Ep4 első szinkronjában nem tetszett Luke, de csak erre emlékszem belőle. Ha már szinkron, akkor nekem is a felújított változat szinkronja az igazi, de csak gyerektársaságban nézem úgy, egyébként angolul szoktam. Így láttam moziban is jó sokszor anno, és ennek hatására kezdtem el angolul tanulni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Sőt, azt hiszem Sio Bible és Cliegg Lars hangja is megegyezik.Ha jól emlékszem a Qui-Gon cameót is az az ipse nyomja aki emez kettőt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Ha jól emlékszem a Qui-Gon cameót is az az ipse nyomja aki emez kettőt. Nem, őt a cameo-ra is Kovács István szinkronizálta. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Ő nálam totál kiesett. Az már nem rémlik semennyire se hogy a moziban Kovács Deziré Pityu hangját hallottam volna de úgy kellett lennie. A retek klubosat kábé négyszer láttam és mindahányszor az öreg fószer hangját hallottam oda. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Elhunyt Kristóf Tibor. Így már csak Hollósi Frigyes maradt életben a Darth Vader szinkronhangok közül. Nyugodjék békében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Elhunyt Kristóf Tibor. Így már csak Hollósi Frigyes maradt életben a Darth Vader szinkronhangok közül.Nyugodjék békében. Az egyéb fontosban sokan megemlékeztek róla - pár nappal ezelőtt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Az egyéb fontosban sokan megemlékeztek róla - pár nappal ezelőtt. Sajnos én csak most tudtam meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Sajnos én csak most tudtam meg. Ha olvasnád azt a topikot is, akkor már rég tudnád. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Valószínűleg meg fogom nézni a régi trilógiát ezzel a szinkronnal. "Eu sou seu pai." Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Szerintem jól eltalálták Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. A kedvencem a japán szinkron Régebben már megnéztem az egészet, felüdülés volt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Obi-Ján Kenobi. Évek óta tudom hogy a japcsik így mondják de még csak most hallottam először. Szerintem jól eltalálták Nekem is bejön. A portugál nyelvűek biztos elégedettek a Vaderjükkel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Japánul én is szeretném eccer végignézni Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Japánul én is szeretném eccer végignézni Youtube-on fent van darabokban, ott meg tudod nézni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Youtube-on fent van darabokban, ott meg tudod nézni Kösz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Húúú, emlékszem még ezekre az eredeti magyar szinkronokra. Így láttam a filmeket először. A mostanihoz képest Luke EPIV.-es hangja valami borzalom. Amikor még a Birodalom Visszavágot néztem kis srácként abban a tévhitben éltem, hogy Yoda egy öregasszony, pontosan a szinkron miatt. Amikor pedig már a Jedi Visszatért néztem kérdeztem anyát, hogy most miért más a Yoda hangja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.