Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szereted a szinkront? 58 felhasználó szavazott

1. 1. Szereted a szinkront?

• Igen
      38
    • Nem
      16

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Természetesen ez egy aprócska túlzás volt!

De engem mindenesetre megdöbbentett rendesen.

Ilyen mértékű hasonlóság kevés van szinkronizáló és szinkronizált között.

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:
Ez borzalom!

Ezek után nem értem azokat, akik szidják a legújabb szinkront (vannak ilyenek). Szerintem azok fantasztikusak. Eddig is ezt gondoltam, de ezek után...!!!

Az sw.hu -n megjelent egy hatalmas dicsőítő cikk az EPV régi szinkronjáról. Érdemes elolvasni... Interjú Szatmári Györggyel

Hozzászólás ideje:

Én úgy vagyok a klasszikus szinkronos változatokkal hogy egy csomószor majd elkap a röhögés amikor azokat nézem de igyekszem elfogadni őket olyannak amilyenek. Érdekesre sikerült darabok.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A negyedik résznek szerintem elég jó az eredeti szinkronja, node ez az ötödik részben lévő Vader meg Yoda....! :P

A felújított változat szinkronja köröket ver ezekre így is. :P

Hozzászólás ideje:
A negyedik résznek szerintem elég jó az eredeti szinkronja, node ez az ötödik részben lévő Vader meg Yoda....! :P

A felújított változat szinkronja köröket ver ezekre így is. :P

Nekem is bejön a negyedik részé. Szerintem ott a legjobb Vader és Luke. Hanról és Leiáról nem beszélve. :P Viszont C3PO szörnyű.

Hozzászólás ideje:

Én annyira megszoktam ezt a nyivákoló Yodát, hogy egész ledermedtem mikor először meghallottam az eredeti hangját (még a pillanatra is emlékszem: megvettem egy havertól a Behind the Magic multimédiás CD-ROM-ot, ami nem csak enciklopéda volt az SW-hez de voltak rajta filmes bejátszások is... s elinditottam Yoda jelenetét, s csak néztem, hogy WTF? Hol hagyta Yoda a negróját? De igy utolag elég blödli ez a magyar szinkron).

Hozzászólás ideje:

Nekem az Ep4 első szinkronjában nem tetszett Luke, de csak erre emlékszem belőle. Ha már szinkron, akkor nekem is a felújított változat szinkronja az igazi, de csak gyerektársaságban nézem úgy, egyébként angolul szoktam. Így láttam moziban is jó sokszor anno, és ennek hatására kezdtem el angolul tanulni. :P

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Sőt, azt hiszem Sio Bible és Cliegg Lars hangja is megegyezik.
Ha jól emlékszem a Qui-Gon cameót is az az ipse nyomja aki emez kettőt.
Hozzászólás ideje:

Ő nálam totál kiesett. Az már nem rémlik semennyire se hogy a moziban Kovács Deziré Pityu hangját hallottam volna de úgy kellett lennie. A retek klubosat kábé négyszer láttam és mindahányszor az öreg fószer hangját hallottam oda.

• 1 hónappal később...
  • 8 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Valószínűleg meg fogom nézni a régi trilógiát ezzel a szinkronnal. "Eu sou seu pai." :)

Hozzászólás ideje:

Obi-Ján Kenobi. Évek óta tudom hogy a japcsik így mondják de még csak most hallottam először. :D

Szerintem jól eltalálták :)
Nekem is bejön. A portugál nyelvűek biztos elégedettek a Vaderjükkel.
Hozzászólás ideje:

Húúú, emlékszem még ezekre az eredeti magyar szinkronokra. :D Így láttam a filmeket először. :D A mostanihoz képest Luke EPIV.-es hangja valami borzalom. :D Amikor még a Birodalom Visszavágot néztem kis srácként abban a tévhitben éltem, hogy Yoda egy öregasszony, pontosan a szinkron miatt. :D Amikor pedig már a Jedi Visszatért néztem kérdeztem anyát, hogy most miért más a Yoda hangja. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.