lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Természetesen ez egy aprócska túlzás volt! De engem mindenesetre megdöbbentett rendesen. Ilyen mértékű hasonlóság kevés van szinkronizáló és szinkronizált között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. (szerkesztve) klasszikus szinkronos részletek Egy új remény A Birodalom visszavág A Jedi visszatér Szerkesztve: 2014. Március 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. A birodalom visszavág eredeti szinkronja borzalom! Legalábbis néhány hang benne. Vader, Yoda, Luke....elkap a röhögőgörcs amikor hallom őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Úristen, Yoda hangja nem semmi :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Ez borzalom! Ezek után nem értem azokat, akik szidják a legújabb szinkront (vannak ilyenek). Szerintem azok fantasztikusak. Eddig is ezt gondoltam, de ezek után...!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Ez borzalom! Ezek után nem értem azokat, akik szidják a legújabb szinkront (vannak ilyenek). Szerintem azok fantasztikusak. Eddig is ezt gondoltam, de ezek után...!!! Az sw.hu -n megjelent egy hatalmas dicsőítő cikk az EPV régi szinkronjáról. Érdemes elolvasni... Interjú Szatmári Györggyel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. (szerkesztve) Én úgy vagyok a klasszikus szinkronos változatokkal hogy egy csomószor majd elkap a röhögés amikor azokat nézem de igyekszem elfogadni őket olyannak amilyenek. Érdekesre sikerült darabok. Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Én meg, ha azt veszem 1997-ig csak így láttam az ep4-5-6-ot (a THX-es szinkront meg körülbelül '99-ben hallottam először). Nekem ez nosztalgia, bár tényleg érdekes itt-ott, amott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Elég érdekesek. Látszik, hogy a felújított verzió szinkronjához szoktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Elég érdekesek. Látszik, hogy a felújított verzió szinkronjához szoktam. Én is. Nekem az az etalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Én viszont megszoktam ezt a régit, ha nem ez, akkor már inkább angollal nézem, furák az új szinkronok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. A negyedik résznek szerintem elég jó az eredeti szinkronja, node ez az ötödik részben lévő Vader meg Yoda....! A felújított változat szinkronja köröket ver ezekre így is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. A negyedik résznek szerintem elég jó az eredeti szinkronja, node ez az ötödik részben lévő Vader meg Yoda....! A felújított változat szinkronja köröket ver ezekre így is. Nekem is bejön a negyedik részé. Szerintem ott a legjobb Vader és Luke. Hanról és Leiáról nem beszélve. Viszont C3PO szörnyű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Én annyira megszoktam ezt a nyivákoló Yodát, hogy egész ledermedtem mikor először meghallottam az eredeti hangját (még a pillanatra is emlékszem: megvettem egy havertól a Behind the Magic multimédiás CD-ROM-ot, ami nem csak enciklopéda volt az SW-hez de voltak rajta filmes bejátszások is... s elinditottam Yoda jelenetét, s csak néztem, hogy WTF? Hol hagyta Yoda a negróját? De igy utolag elég blödli ez a magyar szinkron). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Nekem az Ep4 első szinkronjában nem tetszett Luke, de csak erre emlékszem belőle. Ha már szinkron, akkor nekem is a felújított változat szinkronja az igazi, de csak gyerektársaságban nézem úgy, egyébként angolul szoktam. Így láttam moziban is jó sokszor anno, és ennek hatására kezdtem el angolul tanulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Sőt, azt hiszem Sio Bible és Cliegg Lars hangja is megegyezik.Ha jól emlékszem a Qui-Gon cameót is az az ipse nyomja aki emez kettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Ha jól emlékszem a Qui-Gon cameót is az az ipse nyomja aki emez kettőt. Nem, őt a cameo-ra is Kovács István szinkronizálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Ő nálam totál kiesett. Az már nem rémlik semennyire se hogy a moziban Kovács Deziré Pityu hangját hallottam volna de úgy kellett lennie. A retek klubosat kábé négyszer láttam és mindahányszor az öreg fószer hangját hallottam oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Elhunyt Kristóf Tibor. Így már csak Hollósi Frigyes maradt életben a Darth Vader szinkronhangok közül. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Elhunyt Kristóf Tibor. Így már csak Hollósi Frigyes maradt életben a Darth Vader szinkronhangok közül.Nyugodjék békében. Az egyéb fontosban sokan megemlékeztek róla - pár nappal ezelőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Az egyéb fontosban sokan megemlékeztek róla - pár nappal ezelőtt. Sajnos én csak most tudtam meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Sajnos én csak most tudtam meg. Ha olvasnád azt a topikot is, akkor már rég tudnád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Valószínűleg meg fogom nézni a régi trilógiát ezzel a szinkronnal. "Eu sou seu pai." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Szerintem jól eltalálták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. A kedvencem a japán szinkron Régebben már megnéztem az egészet, felüdülés volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Obi-Ján Kenobi. Évek óta tudom hogy a japcsik így mondják de még csak most hallottam először. Szerintem jól eltalálták Nekem is bejön. A portugál nyelvűek biztos elégedettek a Vaderjükkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Japánul én is szeretném eccer végignézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Japánul én is szeretném eccer végignézni Youtube-on fent van darabokban, ott meg tudod nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 3. Youtube-on fent van darabokban, ott meg tudod nézni Kösz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 6. Húúú, emlékszem még ezekre az eredeti magyar szinkronokra. Így láttam a filmeket először. A mostanihoz képest Luke EPIV.-es hangja valami borzalom. Amikor még a Birodalom Visszavágot néztem kis srácként abban a tévhitben éltem, hogy Yoda egy öregasszony, pontosan a szinkron miatt. Amikor pedig már a Jedi Visszatért néztem kérdeztem anyát, hogy most miért más a Yoda hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.