Jump to content

2. évad trailer

Cpt. Rex

Recommended Posts

• Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

A Celebration-ös más volt. De eskü, ha nem megyek fel redditre, nem is tudom, hogy van előzetes. És jól el is rejtették, az extrákhoz kellett lapoznom, hogy megtaláljam.     Hopsz, itt

A youtube videó alatt ez áll:  PARENTS STREAMING NOW ON DISNEY+ Subscription required, 18+   Valószínűleg ez lesz a megfejtése a parents-nek és annak, hogy miért nincs a többi ország ve

Azta paszta cipőpaszta! Micsoda látvány. És folytatódik a klónok post-66 sztorija is. Erre vagyok a legkíváncsibb. CODY!!!!! VÉGRE!!! Végre egy klón, akiről tudjuk, hogy végrehajtotta a 66-os parancso

Posted Images

2022. 11. 30. - 17:41, Cpt. Rex írta:

Jöhetne egy új trailer a hétvégén. Bő hónap múlva kezdés. :) 

Majd a jövőhéten kapunk előzetest. Jennifer a twitteren már célozgatott valamire a Kinerekkel. Érdekes egy kommunikáció volt. Ez csak egyet jelenthet. ;)

(nem, nem Inváziót :P)

10 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Majd a jövőhéten kapunk előzetest. Jennifer a twitteren már célozgatott valamire a Kinerekkel. Érdekes egy kommunikáció volt. Ez csak egyet jelenthet. ;)

(nem, nem Inváziót :P)

Akkor legyen Kedd. :P Santa Claus napkor. :) 

És valóban! Szerintem ez az amit leadtak a Celebrationon. Pontosan két perc hosszú, és egy részlettel kezdődik amiben azokat a nagy rákszerű izékkel harcolnak. :D Cody is mintha megvilágosult volna a 66-ost illetően. Lesznek itt érdekes dolgok.

Edited by Ody Mandrell

Azta paszta cipőpaszta! Micsoda látvány. És folytatódik a klónok post-66 sztorija is. Erre vagyok a legkíváncsibb. CODY!!!!! VÉGRE!!! Végre egy klón, akiről tudjuk, hogy végrehajtotta a 66-os parancsot rendesen. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz itt, mindez után. Ezt várom a Rebels bejelentése óta.

Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, már most imádom az egészet :D :D Animáció valami nagyon gyönyörű lett 

Bármi is ez, nagyon menő

image.png

Kiknek a nevei lehetnek vajon a falon, klónoké? 

image.png

Részemről várós! Látványos, érdekes kérdéseket feszeget, és rengeteg további pluszt adhat az univerzumhoz. Imádom, hogy a TCW hagyatéka még majd' 15 év után is tovább él az animációs Star Wars formájában. :clap:

6 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Bármi is ez, nagyon menő

image.png

Engem egy Tallneckre emlékeztet a Horizon Zero Dawn játékból. :D 

Horizon Forbidden West: Every Tallneck Location | Den of Geek

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ez azért már több, mint hasonlóság. :D 

Ráadásul még a beállítás is nagyon a játékra hajaz. A Tallneckek afféle területfigyelő robotok, és a főhősnőnek, Aloy-nak mindegyikre fel kell másznia és feltörnie, így beszkennelve az adott területet (ezzel felfedi a térképen a titkos helyeket, érdekességeket, stb.). És éppen emiatt a Tallneckek mindig valami magas cucc körül mászkálnak, például magas sziklák körül. Szóval ez a beállítás a magas sziklával tuti, hogy utalás a Horizon-játékokra.

horizon-zero-dawn-tallneck.jpg

Na, megnéztem megint a Celebration-os trailert. Azt kell hogy mondjam, szivesen megnézném ezt is, jó minőségben. :) Bizony az az előzetes nagyon erős, talán erősebb mint a hivatalosan kiadottak. 

Valamiért az az érzésem, az a tengerpartos, menekülős jelenet lesz az első részben, vagy úgy kezdődik majd az évad.  :D 

2160p-s Celebration trailer. Itt már egész jó a minőség. :) 

Edited by Cpt. Rex
  • Like 1
  • Tetszik 1