Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Sokat szoktuk emlegetni a kedvenc jelenteket, így szerintem beszélni is érdemes róluk. Nehezebb a dolgunk ha egy konkrét képsort kell csak megjelölni. Most épp ez lenne a feladat! Írjátok az EPIV számotokra lekedevsebb jelentéről, ha lehet, egy kis indoklással megfűszerezve. Miért az tetszik a legjobban a filmben? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. X-Wingek és Y-Wingek indulása a Halálcsillag ellen. A felszállás, meg ahogy mennek a Yavin felé. Szóval a csatába vonulás jelenetet. Impozáns, cool, látványos és gyönyörűek a gépek, a zene. Remek felvezetés, szinte kedvem lenne beülni az egyik Incomba. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Ikernaplemente. Mert kiráz a hideg tőle. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Leiát szöktetik a cellából ahztán Leia szökteti a megmentőit a börtönfolyosóról. Van egy lendülete neki. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Vader Tagget folytogatja, jajj nem nem is, hanem Leila beszól Tarkinnak, bakker ez se. Az7 egész film a kedvecn jelenetem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Ugyan az mint Dzséjté. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Ugyanaz, mint Coce-nál. Ahogy John Williams Skywalker szimfóniájára lemennek a Tatuin napjai... egészen elképesztő, frenetikus, érzelemgazdag jelenet... az egyik kedvencem az egész Star Wars sagában! Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. (szerkesztve) Az ünnepség, amikor Luke, Han és Chewie bevonulnak John Williams zseniális zenéjére. Az egész jelenet annyira felemelő. Szerkesztve: 2008. Május 10. - Szafina Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Az ikernapos, mint lentebb írtátok, és a filmvégi bevonulás Egyelőre nem tudok választani közöttük. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. (szerkesztve) Obi vs Vader plusz Obi halála Szerkesztve: 2017. Június 16. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Nekem is az iker naplemente a kedvencem, mert gyönyörű a zenéje, és ahogy Luke a távolba néz, az ember egyszerűen érzi (én anno ezt így éltem meg), hogy ez a fiú még nagy dolgokra lesz képes. Ez benne van a képben és a zenében egyaránt, nagyszerű egységet alkot a kettő. Ha egyetlen jelenetet kellene választani az egész Saga-ból, akkor ezt választanám. Íme az SW - pedig nincs benne sem fénykard, sem űrhajó, sem semmi dinamika, és mégis... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Mert nem csak ezek a tárgyszerűségek teszik SW-szá az SW-t És ez jó, mert nem csak a látvány, a külcsín a lényeg ezeknél a filmeknél Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Én az első halálcsillag felrobbanásakor lettem SW rajongó. Illik, hogy ezt írjam ide. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Nos, ez pedig a legegyszerűbb feladat: a kettős naplemente. Nem írok róla semmit, már minden lényeges elhangzott. (Na jó, csak annyit, hogy Erő-téma. A kedvenc motívumom a Star Wars-ban. ) Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. Hozzászólás ideje: 2008. Május 11. A Tantive IV elkapása és elfoglalása. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. Hozzászólás ideje: 2008. Május 13. Ha nem lenénnek a prequelek, akkor biztos nem ez lenne, de Obi1 visszaemlékezése a régi időkre azzal a finom háttérzenével, nagyon mély lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 23. Itt számomra az előzmények hoztak fel egy amúgy átlagosnak és beszédesnek szánt jelenetet. Obi-Wan és Luke beszélgetése a remete házában érdekes, ám nem igazán átérezhető. Legalábbis ez volt a helyzet a közelmúltig. Aztán persze jöttek az előzmények, és minden megváltozott. Amikor az agg Jedi a régmúlt időkről és Anakinnal való kapcsolatáról beszél, az most már emlékképek lavináját indítja el a fejünkben. Már nincs bamba tekintet és értetlenkedés ennél a jelenetnél. Ma már teljesen más a helyzet! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Sorolhatnám a kedvenc jeleneteket a Tantiv IV. és a Devastator elvonulásától a film végi ünnepségig. Legalább egy tucatnyi lenne. De mivel a Force Theme az abszolút kedvenc zeném (nem csak a Star Wars-ban), így itt könnyű a választás: az iker naplemente és közvetlen mögötte a film végi bevonulás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. De mivel a Force Theme az abszolút kedvenc zeném (nem csak a Star Wars-ban) Off Végre valaki, akinek ez az abszolút kedvence rajtam kívül Persze azért SW-n kívül vannak, amik ilyen jók még On Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Hozzászólás ideje: 2008. Július 21. Off Örülök, hogy egyezik ebben az ízlésünk. On Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. (továbbmehetnénk: kedvenc képkocka? ) Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Hozzászólás ideje: 2008. Július 26. Paracsolj: ( ) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Igazad van, ez a két dolog, az Erő-téma és ez a képkocka számomra is örökre összefonódtak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. Hozzászólás ideje: 2008. Július 27. (továbbmehetnénk: kedvenc képkocka? ) Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Mikor Wedge kilövi a Luke-ot üldöző TIE vadászt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Nekem az, amikor Tarkin bejelenti a birodalmi főtiszteknek a Szenátus feloszlatását. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Számomra a legszuperebb az a jelenet, amikor Obi-Wan megpillantja Vadert, és ahogy Vader ott áll kivont karddal. Amikor még nem voltak prequelek mindig azon agyaltam, hogy mi minden kattanhat be Obi agyába?! Nyilván hirtelen feltört egy csomó emlék, illetve az a tudat is, hogy Ő miatta kényszerült Vader ebbe a "ruhabörtönbe", a Mustafar-i lávaparton lángoló megcsonkított Anakin képe, akinek éppen leég többek között a haja, biztos előtört. Vajon most először látta meg így Obi-Wan, vagy esetleg előzőleg már megsasolhatta esetleg valami birodalmi híradásban stb.? 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Számomra a legszuperebb az a jelenet, amikor Obi-Wan megpillantja Vadert, és ahogy Vader ott áll kivont karddal. Amikor még nem voltak prequelek mindig azon agyaltam, hogy mi minden kattanhat be Obi agyába?! Nyilván hirtelen feltört egy csomó emlék, illetve az a tudat is, hogy Ő miatta kényszerült Vader ebbe a "ruhabörtönbe", a Mustafar-i lávaparton lángoló megcsonkított Anakin képe, akinek éppen leég többek között a haja, biztos előtört. Vajon most először látta meg így Obi-Wan, vagy esetleg előzőleg már megsasolhatta esetleg valami birodalmi híradásban stb.? Ez nagyon jó kis gondolatmenet Lenci. Ki tudja, lehet a Rebels erre is választ ad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Hozzászólás ideje: 2014. November 26. A felvetés már csak azért is érdekes, mert mint ahogy az Empire Day-ben láthattuk, Palpatine-ról hamisított képek vannak. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Hozzászólás ideje: 2014. November 26. (szerkesztve) ... Vajon most először látta meg így Obi-Wan, vagy esetleg előzőleg már megsasolhatta esetleg valami birodalmi híradásban stb.? ... Ki tudja, lehet a Rebels erre is választ ad. Szerintem erre már van válaszunk; epIV, Obi-wan: -"inkább gép mostmár mint ember.." Arra következtetek, hogy látta már valamilyen formában, de hogy tisztában van az átalakításokkal az biztos.. Hogy milyen formában szembesült vele, arra valóban válaszolhat a Rebels.. Szerk.: ezt benéztem..hisz ezt az ep VI-ban mondja... Szerkesztve: 2014. November 26. - csoli1138 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.