Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Miért jönnék vissza egy olyan közösségbe, ahol hadjáratot indít ellenem valaki és felhasználva a befolyását és régi tagságát megnyer egy szavazást? Csak merő aljasságból kicsit átírnám a kérdést: miért vagy még mindig egy olyan közösség tagja, ahol szerinted hadjáratot indítanak ellened, és felhasználva a befolyásukat és régi tagságukat, megnyerik a szavazást? Lehet velem van a baj, de ahelyett, hogy órákat ölnék el az életemből, már hetekkel korábban leléptem volna. Kivétel, ha szereted, hogy balhét generálhatsz, hogy balhéznak veled. Ez esetben viszont egy troll vagy, akit el kell tüntetni. Biztos vagyok benne, hogy megeresztett pár PÜ-t és befolyásolt embereket. Mert, ehhez ért.. Hát nem én vagyok az ördögi kekszárus? Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Uramatyám... mik vannak itt... És én ebből szép okosan kimaradok, "szerencsére" nem oly rég vagyok tag. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Hohó mindjárt vége. Hát elég szoros az állás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Izgi mi? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Épp írni akartam, hogy sok mindenre számítottam, csak döntetlenre nem, erre csak-csak elbillent valamerre a mérleg serpenyője. Bár a délelőtti vita után nem láttam fent Flórit, csak nem hagyott itt minket csalódottságában. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Döntetlennél is maradt volna. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Én remélem, hogy nem lépett le. Hülyeség lenne egy ilyen miatt, mint ez a szavazás. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Izgi mi? Mint a foci meccs utolsó 5 perce döntetlennél. XD Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Én is úgy vélem, hogy nem szavazásnak kellene ezt a problémát megoldania. Flóribá írásainak többségét én sem kedvelem, de megtanultam egyszerűen átugrani (beállított ignorálás nélkül), és nem törödni velük. Igaz, így most már az sem jut el hozzám, amit pedig néha talán érdemes lenne elolvasni, de ezt a kockázatot vállalom. Abszolút osztom egyébként Ody véleményét, miszerint ide azért kellene mindenkinek járnia, hogy jól érezze magát, és nem azért, hogy folyamatosan konfrontálódjon. Mint láthatjuk, ez ilyen képtelen helyzetekhez vezet. De az is igaz, hogy "partnerek" nélkül nehéz lenne ezt a helyzetet fenntartani. Ebben mindenki önmérsékletére szükség lenne. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Hozzászólás ideje: 2012. Július 22. Meglepő eredmény született, az eddigiek után nem erre számítottam. SimonZ szépen megfogalmazta az én gondolataimat is lentebb, így nem fűznék hozzá sok mást. Azt azért sajnálom, hogy egy egész fórumnak kell alkalmazkodnia egy emberhez, nem fordítva. Szerintem az alkalmazkodás címszó alatt egyáltalán nem kértünk sokat az illetőtől. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Nem úgy volt, hogy aki nem írja be, mit szavazott, annak a szavazata érvénytelen? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Nem úgy volt, hogy aki nem írja be, mit szavazott, annak a szavazata érvénytelen? De ez igaz. Volt aki összeszámolta? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. A hivatalos eredmény 10:10 lett, hiszen az utolsó szavazatot nem írta be senki. Döntetlennél javaslom, hogy a moderátorok döntsenek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. (szerkesztve) Ody azt mondta, döntetlennél is marad Flóri. Szerkesztve: 2012. Július 23. - Nute Gunray Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. (szerkesztve) Azt azért sajnálom, hogy egy egész fórumnak kell alkalmazkodnia egy emberhez, nem fordítva. Szerintem az alkalmazkodás címszó alatt egyáltalán nem kértünk sokat az illetőtől. Eddig se alkalmazkodott senki Flórihoz és vica-versa. Épp ez a dolgok rákfenéje. Remélem a jövőben ez változni fog. A hivatalos eredmény 10:10 lett, hiszen az utolsó szavazatot nem írta be senki. Döntetlennél javaslom, hogy a moderátorok döntsenek. Flóri marad. A kérdés arra irányult, hogy távozzon-e. Ez nem kapott megerősítést, így a továbbiakban nincs miről beszélni. Ezennel a témát lezárom, további jó fórumozást. Szerkesztve: 2012. Július 23. - Ody Mandrell Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Mivel Ody és mások is, hol ebben a topicban hol privátban maradásra bírtak úgy döntöttem, hogy mégis újra mérlegre teszem ezt a döntésemet és maradok. + bármilyen furcsa örülök a szavazás eredményének is (hogy Flóri marad), mert ha másra nem is talán egy dologra mégis csak jó volt ez az egész... méghozzá arra, hogy igenis fontos mindenkinek lépéseket tenni annak érdekében, hogy alkalmazkodni tudjon a másikhoz. És én ezen az úton szeretnék tovább haladni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Jó döntést hoztál Riddick. Örülök. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Maximálisan támogatom a döntésed, Riddick. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Donát, Ody! Köszönöm szépen! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Hozzászólás ideje: 2012. Július 23. Örülök Riddick, hogy maradtál. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Örülök hogy maradsz Riddick Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Köszi Norbi! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Jól döntöttél, Riddick. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Jó döntés volt Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Hozzászólás ideje: 2012. Július 24. Nektek is köszönöm Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Ez azért tegnap kemény volt. Nem tudom mi rosszat írtam hogy ki kellett bannolni. Marha zavaró volt hogy akartam írni és nem tudtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Nagy a baj, ha nem érted az okát. Majd talán leírják a többiek mit csináltál. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Nagy a baj, ha nem érted az okát. Majd talán leírják a többiek mit csináltál. Tuti hogy valami csúnyát írtam be Flórinak. De ez már máskor is volt. Valami ennél durvábbat érzek de nem emlékszem rá. Na akkor kedves többiek írja már le valaki mit csináltam ami banra adott okot. Azért vagyok rá kiváncsi hogy nehogy elkövessem még egyszer. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Az egy mondatra eső trágár szavak száma átlépte a fórum ingerküszöbét. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Az egy mondatra eső trágár szavak száma átlépte a fórum ingerküszöbét. De miben volt durvább mint a többi? Akkor nem kaptam bant most viszont igen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.