Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Üdv! A kezdőlap jobb oldalán az utolsó aktív topikok résznél szerintem szerencsésebb lenne, ha a topiknyitás/topiknyitó helyett az utolsó hozzászólás/utolsó hozzászóló lenne megjelenítve. És szvsz az 5 topik is picit kevés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 13. (szerkesztve) Kibővítettem nyolc témára. Annál sokkal több aktív topik nem nagyon van egyszerre. Sajnos a hozzászólót nem lehet kiiratni, így van programozva a rendszer. Bár ha a topik nevére kattintasz akkor egyből az utolsó olvasatlan hozzászólásra ugrik. Szerkesztve: 2017. November 13. - Ody Mandrell Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kibővítettem nyolc témára. Annál sokkal több aktív topik nem nagyon van egyszerre. Sajnos a hozzászólót nem lehet kiirtani, így van programozva a rendszer. Bár ha a topik nevére kattintasz akkor egyből az utolsó olvasatlan hozzászólásra ugrik. köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Pb! Gratula a 3000-hez! Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pb! Gratula a 3000-hez! Köszi, nem is figyeltem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Elvileg mostantól elérhető a szavazásos rendszer. Az lenne a kérdésem, hogy láttok egy szívet mások hozzászólásainak jobb alsó sarkában? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Elvileg mostantól elérhető a szavazásos rendszer. Az lenne a kérdésem, hogy láttok egy szívet mások hozzászólásainak jobb alsó sarkában? Igen, viszont a tiédnél nem. Ez normális? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 13. (szerkesztve) Istenekre nem lehet szavazni. Komolyra fordítva: nem tudom mi az oka. Szerkesztve: 2017. November 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 13. (szerkesztve) Donát! Örülünk? Akkor jó ha bárkire tudtok szavazni, kivéve magatokra. Szerkesztve: 2017. November 13. - Ody Mandrell 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Igen, szavaztam is rá. Most elviekben jól működik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Igen, most már teljesen jó. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Ó, hogy ilyet is tud. Meglepett, pedig már láttam ilyet más fórumon. Haladunk a kórral. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Kórral? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Hozzászólás ideje: 2017. November 14. A kor és a kór kéz a kézben jár, bár én még hosszú életet jósolok ennek a pöpec felületnek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Úgy legyen. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Nagyon tetszik az új forma, nem is tudom ezt miért nem írtam eddig Köszönet mindenkinek érte! És végre nem akar folyton beléptetni, hanem eleve "bent hagy". Így azért jobban megvan az idetartozás illúziója 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Köszi. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Jó látni a hét legnépszerűbb hozzászólóit is Grat Donát! Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Igaz nem vagyok nagyon aktív az írásba, de olvasni nagyon gyakran szoktam. Mikor elkezdődtek a gondok a Phase I verziónál, meg is ijedtem, hogy elviszik az egyik kedvenc fórumom. Viszont a fórum átváltott a Phase II-es kinézetére, és akárcsak a klón páncéloknál, a fórumnál is az újítás az előnyére vált. Szóval szeretnék gratulálni a megújuláshoz és megköszönni a munkát, amit a fórumba belefektettetek. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Köszi Dei! Ez volt a cél. Mármint, hogy továbbra is öröm legyen ide járni, és csak az SW-re kelljen koncentrálni, ne a folytonossá váló adatbázis hibákra. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Pb, gratulálok a 3000-hez! Kérdés: mi ez a felhasználó hírneve dolog a profilképek alatt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Lehet értékelni a hozzászólásokat. Van egy szív jel a hozzászólásoknál, arra kell rámenni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Aha, értem, köszönöm. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Mobilon egyébként melyik skint használjátok? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mobilon egyébként melyik skint használjátok? Kamino ha jó a net, default, ha nem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. 2017. 11. 12. - 3:58 PM, Ody Mandrell írta: Csoli! Megbarátkoztál már az új fórummal? Igen, mondhatjuk. Kinézetre, működésre jobb és praktikusabb ezt el kell ismerni. És azt, hogy alulra kell írni szinte már megszoktam. Viszont tabletről katasztrófa használni..nem veszi a lapot, zoomolgatni kell aztán mégegyszer koppintani stb, persze lehet, hogy nálam a hiba. Szerencsére ritkán kényszerülök mobileszközről feljönni -persze pont a rebels évzárón kellett telóznom- amúgy nektek mi a tapasztalatotok? Frankó telóról és tabról is? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 15. (szerkesztve) Tabletem nincs, nem is lesz (teljesen felesleges pénzkidobásnak tartom). Telóról jó, de ott az alapot szoktam használni. Asztalin meg a TLJ poszter van háttérnek. Örülök, hogy a fontosabb eszközökön már ok a dolog. Szerkesztve: 2017. November 15. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mobilon egyébként melyik skint használjátok? Nekem a TLJ háttér van telón, és gépen is jelenleg. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szintén. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.