Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Amikor mi telepítettük a 10-et, automatikusan megkeresett minden drivert még a telepítés alatt, nem kellett utána töltögetni semmit. :hmm: 

Pontosan.  A számtech topikban le is írtam. 

@Rog  A monitoroknak nem tesz jót, főleg a régieknek ha nem a legmagasabb felbontáson használod. Pl nekem a full hd(1920*1080). Persze ilyenkor kissebbek a betűk, de amit Dzséjt írt, hogy a betűméretet állítsd ne a felbontást. Hosszú távon tönkreteheti a monitort.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Help. 

Hogyan lehet telefonról képet betenni hozzászólásba? Eddig mindig a galériából próbáltam de nem engedte.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nálam nem a net sebességével van gond, hanem szaggatnak a funkciók. Ráadásul iszonyatosan pörgeti a procit. Mintha egy rosszul optimalizált játékkal játszanék. Valami nagyon nem kóser! Ha közben mást is próbálok csinálni, az is szaggat. :o  Amint ráváltok az oldalra, elkezd hangosan pörögni a processzor, és szaggatva íródik be pl. ebbe a szövegdobozba is az üzenet. Semelyik másik oldallal vagy alkalmazással vagy játékkal stb-vel semmivel sem csinálja ezt. Céges laptop Intel Core i7-8650U CPU 2.11 GHz procival, szóval nem hinném, hogy emiatt.

Amikor megnyitom az SWSAGA oldalt és írok / nézelődök rajta:

image.png

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De ugye érzed, hogy ha másnál minden ok akkor valószínűleg a Te rendszeredben lesz a hiba. Megértem, hogy az oldalunknál kezd el szórakozni a géped, de annak olyan oka van amit Te tudsz orvosolni. Esetleg egy víruskeresést lefuttathatnál csak a biztonság kedvéért. 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

De ugye érzed, hogy ha másnál minden ok akkor valószínűleg a Te rendszeredben lesz a hiba. Megértem, hogy az oldalunknál kezd el szórakozni a géped, de annak olyan oka van amit Te tudsz orvosolni. Esetleg egy víruskeresést lefuttathatnál csak a biztonság kedvéért. 

Mások is írták, hogy van szaggatás... :roll: 

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Hátha lesz valakink valami ötlete. Bár ha eddig nem volt csak most jött elő... Mobilon hogy működik? 

Tökéletesen (olvasó módban). De a számítógépről sajnos élvezhetetlen az oldal. :(

Használnám kizárólag telefonról, de ott meg a hsz-ek írásával van elég komoly probléma, mivel nincs meg a gépen elérhető hsz szerkesztő, és ha pl. rákattintok az "idézd ezt" funkcióra, egyből bedobja a szövegdobozba, de mivel entert nem ütöttem se előtte se utána, sehogy sem tudok az idézethez hozzáírni, se kitörölni, se semmit nem lehet vele kezdeni...

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Donát írta:

Nálam nem a net sebességével van gond, hanem szaggatnak a funkciók. Ráadásul iszonyatosan pörgeti a procit. Mintha egy rosszul optimalizált játékkal játszanék. Valami nagyon nem kóser! Ha közben mást is próbálok csinálni, az is szaggat. :o  Amint ráváltok az oldalra, elkezd hangosan pörögni a processzor, és szaggatva íródik be pl. ebbe a szövegdobozba is az üzenet. Semelyik másik oldallal vagy alkalmazással vagy játékkal stb-vel semmivel sem csinálja ezt. Céges laptop Intel Core i7-8650U CPU 2.11 GHz procival, szóval nem hinném, hogy emiatt.

A konfiguráció nem ilyen, de dettó ugyanaz van nálam is amit leírtál.

Hozzászólás ideje:
35 perccel korábban, Donát írta:

Racer, neked mióta ilyen?

Péntek óta, de csak a munkahelyi gépen.

Hozzászólás ideje:

Nekem egy hete kb. teljesen más jellegű problémám van/volt mobil chrome böngészőn.  Szaggatott nekem is, meg hosszú hszek fele, háromnegyede kitakarva üres, fekete részekkel, ezeket kijelölve se tudtam elolvasni. Leszedtem másik böngészőt, itt jó, viszont addig a chrome-mal se volt probléma, tehát nem tudom, mi lehet a gond. De legalább ezzel a probléma megoldva, csak már hozzászoktam a chrome-hoz :P

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Sinistra írta:

Nekem egy hete kb. teljesen más jellegű problémám van/volt mobil chrome böngészőn.  Szaggatott nekem is, meg hosszú hszek fele, háromnegyede kitakarva üres, fekete részekkel, ezeket kijelölve se tudtam elolvasni. Leszedtem másik böngészőt, itt jó, viszont addig a chrome-mal se volt probléma, tehát nem tudom, mi lehet a gond. De legalább ezzel a probléma megoldva, csak már hozzászoktam a chrome-hoz :P

Pont ezt akartam írni én is.:D

@Donát és akiknek még csinálja: Más böngészővel is csinálja(Firefox, Edge)? Mert emlékeim szerint a Chrome bizonyos gépeken képes behülyülni. Nálam is volt tán tavaly hogy baromira szagattott, de aztán csak megjavult. Lehet Chrome hiba és már dolgoznak a megoldáson a Google-nál. Okozhatja egy bővítmény is ami nálunk pl nincs.

Hozzászólás ideje:
30 perccel korábban, Frenkie írta:

Pont ezt akartam írni én is.:D

@Donát és akiknek még csinálja: Más böngészővel is csinálja(Firefox, Edge)? Mert emlékeim szerint a Chrome bizonyos gépeken képes behülyülni. Nálam is volt tán tavaly hogy baromira szagattott, de aztán csak megjavult. Lehet Chrome hiba és már dolgoznak a megoldáson a Google-nál. Okozhatja egy bővítmény is ami nálunk pl nincs.

Firefox alól gyorsabb! Lehet akkor a fórumra Firefoxot használok.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Sinistra írta:

Szaggatott nekem is, meg hosszú hszek fele, háromnegyede kitakarva üres, fekete részekkel, ezeket kijelölve se tudtam elolvasni.

Nekem telón az előző héten egyszer-kétszer ezt csinálta. De azóta szakadatlanul működik. Igaz, a nagyon hosszú hsz -ek legvégét - mint pl. amit Wilde írt a The Lawless c. részhez - nem is tudtam elolvasni telóról.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.