Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Amikor mi telepítettük a 10-et, automatikusan megkeresett minden drivert még a telepítés alatt, nem kellett utána töltögetni semmit. Pontosan. A számtech topikban le is írtam. @Rog A monitoroknak nem tesz jót, főleg a régieknek ha nem a legmagasabb felbontáson használod. Pl nekem a full hd(1920*1080). Persze ilyenkor kissebbek a betűk, de amit Dzséjt írt, hogy a betűméretet állítsd ne a felbontást. Hosszú távon tönkreteheti a monitort. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Help. Hogyan lehet telefonról képet betenni hozzászólásba? Eddig mindig a galériából próbáltam de nem engedte. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Július 28. A kép címét másold és azt illeszd be a hozzászólásba. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Csináltatok bármit az oldalon ma / tegnap? Nekem irgalmatlanul szaggatnak a funkciók, de csak ezen az oldalon. Szaggat a kurzor, a töltés ikon, minden. Gép, chrome stb. újraindításon már túl vagyunk... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Semmit nem csináltunk. Nálam úgy működik mint máskor, azaz kellően gyors. Nincs hiba. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Nálam is tökéletes minden. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Egy picit mintha nekem is szaggatna. De csak egy picit, nem irgalmatlanul Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Péntek óta chrome-nál nekem is nagyon szaggat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Frissítsétek a böngészőt vagy töröljétek a coocie-kat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Töröltem őket, Chrome naprakész, továbbra is szaggat... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Amikor sokat görgetek le, akkor nekem is akadozva tölt be pár napja. Mobilon mégrosszabb a helyzet Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 11. Nálam sincs semmi gond, a PC-n is műxik, a mobilon is müxik a mobilos és az asztali verzió is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Én se futottam össze olyan szaggatós gubanccal. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. A szolgáltató miatt néha az egész net belassul, de kimondottan a fórummal nálam sincs semmi gond. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Nálam nem a net sebességével van gond, hanem szaggatnak a funkciók. Ráadásul iszonyatosan pörgeti a procit. Mintha egy rosszul optimalizált játékkal játszanék. Valami nagyon nem kóser! Ha közben mást is próbálok csinálni, az is szaggat. Amint ráváltok az oldalra, elkezd hangosan pörögni a processzor, és szaggatva íródik be pl. ebbe a szövegdobozba is az üzenet. Semelyik másik oldallal vagy alkalmazással vagy játékkal stb-vel semmivel sem csinálja ezt. Céges laptop Intel Core i7-8650U CPU 2.11 GHz procival, szóval nem hinném, hogy emiatt. Amikor megnyitom az SWSAGA oldalt és írok / nézelődök rajta: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. De ugye érzed, hogy ha másnál minden ok akkor valószínűleg a Te rendszeredben lesz a hiba. Megértem, hogy az oldalunknál kezd el szórakozni a géped, de annak olyan oka van amit Te tudsz orvosolni. Esetleg egy víruskeresést lefuttathatnál csak a biztonság kedvéért. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: De ugye érzed, hogy ha másnál minden ok akkor valószínűleg a Te rendszeredben lesz a hiba. Megértem, hogy az oldalunknál kezd el szórakozni a géped, de annak olyan oka van amit Te tudsz orvosolni. Esetleg egy víruskeresést lefuttathatnál csak a biztonság kedvéért. Mások is írták, hogy van szaggatás... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Nálam is van szaggatás, mindig is volt egy icipicit. Amit írsz az teljesen más probléma. Rendszerszintű. Mást nem tudok mondani, a fórummal nincs semmi baj. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Na meg azért is dobtam ide, hátha valakinek lesz ötlete, mi okozhatja. Értem, hogy az én - a mi - oldalunkon lehet valami, de közösen talán könnyebb megfejteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hátha lesz valakink valami ötlete. Bár ha eddig nem volt csak most jött elő... Mobilon hogy működik? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hátha lesz valakink valami ötlete. Bár ha eddig nem volt csak most jött elő... Mobilon hogy működik? Tökéletesen (olvasó módban). De a számítógépről sajnos élvezhetetlen az oldal. Használnám kizárólag telefonról, de ott meg a hsz-ek írásával van elég komoly probléma, mivel nincs meg a gépen elérhető hsz szerkesztő, és ha pl. rákattintok az "idézd ezt" funkcióra, egyből bedobja a szövegdobozba, de mivel entert nem ütöttem se előtte se utána, sehogy sem tudok az idézethez hozzáírni, se kitörölni, se semmit nem lehet vele kezdeni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Amennyiben mobilon nem szaggat akkor aztán tényleg nem a fórummal van a baj. Egyébként a mobilos verzió tényleg kevesebbet tud (hisz mobilos). Állítsd át asztali nézetre. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. 2 órával ezelőtt, Donát írta: Nálam nem a net sebességével van gond, hanem szaggatnak a funkciók. Ráadásul iszonyatosan pörgeti a procit. Mintha egy rosszul optimalizált játékkal játszanék. Valami nagyon nem kóser! Ha közben mást is próbálok csinálni, az is szaggat. Amint ráváltok az oldalra, elkezd hangosan pörögni a processzor, és szaggatva íródik be pl. ebbe a szövegdobozba is az üzenet. Semelyik másik oldallal vagy alkalmazással vagy játékkal stb-vel semmivel sem csinálja ezt. Céges laptop Intel Core i7-8650U CPU 2.11 GHz procival, szóval nem hinném, hogy emiatt. A konfiguráció nem ilyen, de dettó ugyanaz van nálam is amit leírtál. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Állítsd át asztali nézetre. Tényleg, ezt már asszem Dzséjt is írta egyszer. Ezt megjegyzem. De ez a gépes szaggatás borzalmas. Racer, neked mióta ilyen? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. 35 perccel korábban, Donát írta: Racer, neked mióta ilyen? Péntek óta, de csak a munkahelyi gépen. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Nekem egy hete kb. teljesen más jellegű problémám van/volt mobil chrome böngészőn. Szaggatott nekem is, meg hosszú hszek fele, háromnegyede kitakarva üres, fekete részekkel, ezeket kijelölve se tudtam elolvasni. Leszedtem másik böngészőt, itt jó, viszont addig a chrome-mal se volt probléma, tehát nem tudom, mi lehet a gond. De legalább ezzel a probléma megoldva, csak már hozzászoktam a chrome-hoz Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. 1 órával ezelőtt, Sinistra írta: Nekem egy hete kb. teljesen más jellegű problémám van/volt mobil chrome böngészőn. Szaggatott nekem is, meg hosszú hszek fele, háromnegyede kitakarva üres, fekete részekkel, ezeket kijelölve se tudtam elolvasni. Leszedtem másik böngészőt, itt jó, viszont addig a chrome-mal se volt probléma, tehát nem tudom, mi lehet a gond. De legalább ezzel a probléma megoldva, csak már hozzászoktam a chrome-hoz Pont ezt akartam írni én is. @Donát és akiknek még csinálja: Más böngészővel is csinálja(Firefox, Edge)? Mert emlékeim szerint a Chrome bizonyos gépeken képes behülyülni. Nálam is volt tán tavaly hogy baromira szagattott, de aztán csak megjavult. Lehet Chrome hiba és már dolgoznak a megoldáson a Google-nál. Okozhatja egy bővítmény is ami nálunk pl nincs. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. 30 perccel korábban, Frenkie írta: Pont ezt akartam írni én is. @Donát és akiknek még csinálja: Más böngészővel is csinálja(Firefox, Edge)? Mert emlékeim szerint a Chrome bizonyos gépeken képes behülyülni. Nálam is volt tán tavaly hogy baromira szagattott, de aztán csak megjavult. Lehet Chrome hiba és már dolgoznak a megoldáson a Google-nál. Okozhatja egy bővítmény is ami nálunk pl nincs. Firefox alól gyorsabb! Lehet akkor a fórumra Firefoxot használok. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12. 3 órával ezelőtt, Sinistra írta: Szaggatott nekem is, meg hosszú hszek fele, háromnegyede kitakarva üres, fekete részekkel, ezeket kijelölve se tudtam elolvasni. Nekem telón az előző héten egyszer-kétszer ezt csinálta. De azóta szakadatlanul működik. Igaz, a nagyon hosszú hsz -ek legvégét - mint pl. amit Wilde írt a The Lawless c. részhez - nem is tudtam elolvasni telóról. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13. Akkor a melós gépen a firefox lesz. Azon kifogástalanul fut az oldal. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.