Hozzászólás ideje: 2011. Június 15.14 éve Tényleg ideje volt már. Már csak abban reménykedem, hogy nem regisztrál vissza egy másik néven...
Hozzászólás ideje: 2011. Június 15.14 éve Szerző Komolyra fordítva a szót. Először azt hittem, hogy DhenSter lány, aki kiszemelte magának Donát-ot. Akkor kezdtem aggódni Donát miatt, mikor megnéztem ennek a kitiltott egyénnek az adatlapját, ott az volt írva, hogy " Férfi " . Húú ha mondom, ez nem is vicces, itt valami komoly gond van, mert lehet, hogy DhenSter esetleg... Már csak abban reménykedem, hogy nem regisztrál vissza egy másik néven... Nem fog. A fórumra nem lehet bejutni, csak ha én jóváhagyom.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 15.14 éve Húú, bocsi nem is Donát-ra szállt rá, hanem Darth Sky-ra. Félre néztem, bocsánat! Nem fog. A fórumra nem lehet bejutni, csak ha én jóváhagyom. És mint azt tudjuk Ody Mandrell Jedi Mestert nem lehet át vágni a palánkon! Szerkesztve: 2011. Június 15.14 éve - SZKipi Padawan
Hozzászólás ideje: 2011. Június 15.14 éve Nem fog. Így legyen. Más e-mail címmel és azonosítóval sem fog tudni bejutni? Mert elméletben megoldhatná.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 15.14 éve Így legyen. Más e-mail címmel és azonosítóval sem fog tudni bejutni? Mert elméletben megoldhatná. Ha a saját gépén próbálkozik, akkor elvileg azért nem, mert ha fix ip címe van akkor van egy szám sorozat ami nem változik. És ez a szám a DhenSter névnél és egy másiknál is ugyan az. Tehát ha egyforma, akkor azt ki lehet szúrni. Legalább is más oldalakon valahogy így működik a dolog.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 15.14 éve A DhenSter elnevezésű felhasználó bannolva. Nagyszerü. Irritált már nagyon a fickó.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 18.14 éve Szerző Már itt járunk? Szép szám lesz. Még kb. 5000. Láthatod alul.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 18.14 éve 200 jobban passzolna. Minden ezresre egyet-egyet. Persze nem egyszerre hanem szépen beosztva.
Hozzászólás ideje: 2011. Június 27.14 éve Lenne ismét egy javaslatom. A külvilág nevű topikban nem lehetne egy olyan témát nyitni mely a klasszikus filmekkel és sorozatokkal foglalkozna? Star Trek, Terminátor stb. persze csak az olyanok lennének benne amik tényleg klasszikusnak számítanak, és amik nagy hatást gyakoroltak az emberiségre. Szerkesztve: 2011. Június 27.14 éve - SZKipi Padawan
Hozzászólás ideje: 2011. Június 27.14 éve Szerintem nem szükséges külön topicot szentelni neki, elfér az ott.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 3.14 éve Igen nálam is vacakolt, este 7-től nem tudtam elérni. Vagy, ha el is értem nagyon lassú volt és megszakadt a kapcsolat. Valami SQl server hibát írt ki néha. De most már egy fél órája el tudom érni normálisan.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 10.14 éve Szerző Szép csendben elfelejtettük megünnepelni a fórum hatodik szülinapját.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 10.14 éve Szerző Pedig nem volt csendes hat év. Nem bizony. Remélem még sok szép év vár a fórumra.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 10.14 éve Ha már egy kort megél valaki/valami, akkor az éveket jobb nem számon tartani
Hozzászólás ideje: 2011. Július 10.14 éve Nem bizony. Remélem még sok szép év vár a fórumra. Így legyen. Ha már egy kort megél valaki/valami, akkor az éveket jobb nem számon tartani Ugyan már... Az évek úgyis múlnak, és egy remek 6 évesnek igazán nincs miért szégyenkeznie. És másnak sincs.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 20.14 éve Ööööööö.......kérnék egy kis emlékeztető segítséget Vágó úr. De az is lehet, hogy már megittam
Hozzászólás ideje: 2011. Július 20.14 éve Szerző Ööööööö.......kérnék egy kis emlékeztető segítséget Vágó úr. De az is lehet, hogy már megittam Kettes után sok nulla?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.