Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 16.7 éve Emellett tökugyanúgy néz ki a pozitív és a negatív, mind a kettő sárga Lázadó logó. De az ötlet nem rossz.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17.7 éve Dettó. Nem megy a like. Ja és miárt egyforma a két ikon, tényleg?
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17.7 éve Én ezt a hozzászólás lájkolást nem találom.... amúgy köszi az oldallal kapcsolatos problémák orvoslásáért, bár sajnos én még Chromemal mindig nem tudok feljönni.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17.7 éve Szerző Nincs fent mert inaktiváltam. Valamiért nem működik az a rendszer. A vírust meg intézzük, de lassan halad sajnos.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 18.7 éve A vírust meg intézzük, de lassan halad sajnos. Köszi. Addig is explorerel nyomom, azzal nincs gond most.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 22.7 éve Most egy másik fórumot próbáltam (nem voltam ott egy ideje) és ami a "vicc" hogy szó szerint ez a riasztás jött be. Tehát azt írja, hogy a swsaga.hu veszélyes. Holott én a hunformers.1azy - re lettem volna kíváncsi. Sagáról tudom, hogy "veszélyes", nagyon várom, mikor nem lesz végre az.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 23.7 éve Szerző Jól látom, hogy a google levett a veszélyes oldalak listájáról minket?
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 23.7 éve Sajnos nálam a Firefox még mindig annak minősíti. De gondolom, ez majd idővel átáll.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24.7 éve Szerző Akkor a google csak nekem csinálta meg. SZERK: most reggel nekem is bejelzett megint. Szerkesztve: 2017. Szeptember 24.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24.7 éve Csak az internet exploreren tudtam most belépni. Chrome, firefox továbbra is jelez.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24.7 éve Nálam is jelez, de szerencsére ez csak két plusz kattintással hátráltat.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24.7 éve Szerző Még fog is mert a hétvégén semmi nem történt. Köszönjük, és majd szólunk ha kell újabb ellenőrzés a böngészőkben.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25.7 éve A főoldalon lévő 3. évados szavazás hírben a szavazás linkje üres oldalra visz
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27.7 éve Nekem ma délután már jó az oldal Szerk.: Frissítettem a sütiket és sztornó az egész Szerk.: Vagy fene se tudja, most elég furcsán viselkedik az oldal Szerkesztve: 2017. Szeptember 27.7 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27.7 éve Egen, vannak időszakok, amikor a Google leveszi, aztán nem sokkal később újra visszateszi.
Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 29.7 éve Na,a google már nem listázza az oldalt a keresési eredményeknél. swsaga ill. sw saga kulcsszóra. Legalábbis az első oldalon nincs.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.