Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Üdv!

A kezdőlap jobb oldalán az utolsó aktív topikok résznél szerintem szerencsésebb lenne, ha a topiknyitás/topiknyitó helyett az utolsó hozzászólás/utolsó hozzászóló lenne megjelenítve. És szvsz az 5 topik is picit kevés.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kibővítettem nyolc témára. Annál sokkal több aktív topik nem nagyon van egyszerre. Sajnos a hozzászólót nem lehet kiiratni, így van programozva a rendszer. Bár ha a topik nevére kattintasz akkor egyből az utolsó olvasatlan hozzászólásra ugrik. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Kibővítettem nyolc témára. Annál sokkal több aktív topik nem nagyon van egyszerre. Sajnos a hozzászólót nem lehet kiirtani, így van programozva a rendszer. Bár ha a topik nevére kattintasz akkor egyből az utolsó olvasatlan hozzászólásra ugrik. 

köszi!

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Pb! Gratula a 3000-hez! :clap: 

Köszi, nem is figyeltem. :) 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Elvileg mostantól elérhető a szavazásos rendszer. Az lenne a kérdésem, hogy láttok egy szívet mások hozzászólásainak jobb alsó sarkában?

Igen, viszont a tiédnél nem. Ez normális?

Hozzászólás ideje:

Nagyon tetszik az új forma, nem is tudom ezt miért nem írtam eddig :) Köszönet mindenkinek érte!

És végre nem akar folyton beléptetni, hanem eleve "bent hagy". Így azért jobban megvan az idetartozás illúziója  :psycho:

Hozzászólás ideje:

Igaz nem vagyok nagyon aktív az írásba, de olvasni nagyon gyakran szoktam. Mikor elkezdődtek a gondok a Phase I verziónál, meg is ijedtem, hogy elviszik az egyik kedvenc fórumom.

Viszont a fórum átváltott a Phase II-es kinézetére, és akárcsak a klón páncéloknál, a fórumnál is az újítás az előnyére vált.

Szóval szeretnék gratulálni a megújuláshoz és megköszönni a munkát, amit a fórumba belefektettetek. :)

Hozzászólás ideje:
2017. 11. 12. - 3:58 PM, Ody Mandrell írta:

Csoli! Megbarátkoztál már az új fórummal? :) 

Igen, mondhatjuk. Kinézetre, működésre jobb és praktikusabb ezt el kell ismerni. És azt, hogy alulra kell írni szinte már megszoktam.

Viszont tabletről katasztrófa használni..nem veszi a lapot, zoomolgatni kell aztán mégegyszer koppintani stb, persze lehet, hogy nálam a hiba.

Szerencsére ritkán kényszerülök mobileszközről feljönni -persze pont a rebels évzárón kellett telóznom- amúgy nektek mi a tapasztalatotok? Frankó telóról és tabról is?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tabletem nincs, nem is lesz (teljesen felesleges pénzkidobásnak tartom). Telóról jó, de ott az alapot szoktam használni. Asztalin meg a TLJ poszter van háttérnek. :P

Örülök, hogy a fontosabb eszközökön már ok a dolog. ;)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Mobilon egyébként melyik skint használjátok? 

Nekem a TLJ háttér van telón, és gépen is jelenleg.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.