Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Én is várom már a kritikákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Az első hazai BD teszt: http://bluray.blog.hu/2011/09/13/velunk_volt_az_ero_teszteltuk_a_star_wars_blu_rayt Feri mindig jókat írt, ez se lett rossz. Kár, hogy nem pontozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Az első hazai BD teszt: http://bluray.blog.hu/2011/09/13/velunk_volt_az_ero_teszteltuk_a_star_wars_blu_rayt Tisztességes írás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. xpress státusz: TELJESÍTETT RENDELÉSEK: "csomagolás alatt" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. xpress státusz: TELJESÍTETT RENDELÉSEK: "csomagolás alatt" Nekem: Csomag feladva/elküldve De azért nem reménykedem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Nekem: Csomag feladva/elküldve De azért nem reménykedem, h hamarabb megjön, pedig de jó lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Nem fog ma kijönni, majd csak holnap. A csomag már készen van. : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Tudjátok mivel melegítek majd holnapra? Igen, igen...az Avatarral. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Tudjátok mivel melegítek majd holnapra? Igen, igen...az Avatarral. Jujj. Max. a képpel lehetnek versenyben a kék népek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Jujj. Max. a képpel lehetnek versenyben a kék népek. Nem akarok túlpörögni SW terén, ezért nézem az Avatart. Holnap ilyenkor már remélem a kezemben lesz a cucc. Te mikor teszteled le? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Nem akarok túlpörögni SW terén, ezért nézem az Avatart. Holnap ilyenkor már remélem a kezemben lesz a cucc. Te mikor teszteled le? Elvileg én is hétvégén ugrok fejest a cuccba. Én nemrég a X-Men: Első osztállyal gyúrtam rá. Eléggé ütős kis anyag lett az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. "A csomag úton van" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. "A csomag úton van" De kár, hogy pont most nem lehet visszaolvasni az sw.hu fórumát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Az enyém is. Kíváncsi vagyok, közülünk lesz-e valaki ötödik. Ráadásul ma megérkezett a BR lejátszóm is. Frankón működik, még egy BR filmet (Gru... ) is kaptam hozzá, így ki tudtam próbálni. De így sajna nem a Star Wars az első BR-em. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Az enyém is. Kíváncsi vagyok, közülünk lesz-e valaki ötödik. Ráadásul ma megérkezett a BR lejátszóm is. Frankón működik, még egy BR filmet (Gru... ) is kaptam hozzá, így ki tudtam próbálni. De így sajna nem a Star Wars az első BR-em. De, az. A Gru nem számít, azt csak hozzád vágták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. De, az. A Gru nem számít, azt csak hozzád vágták. Jogos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Csak 19:16-kor jött az e-mail, hogy úton a megrendelés! Ugye ez nem ok az aggodalomra. Mindenesetre a GLS rendszerében még nem létezik a csomagszámom. Van akinek igen? Ajjaj.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. (szerkesztve) Jövök ma haza suliból, belépek a nappaliba, mi tárul szemem elé? Édesanyám egy blu-ray lejátszót próbál beüzemelni . Eléggé ledöbbentem, de marhára örülök neki. Mondtam neki, hogy pont jókor vette, mert most jött ki a Star Wars saga blu-rayre, erre ő közli velem, hogy tudja, de 40 000 ft-ért így "spontán beruházásként" kicsit durva lenne. Azt hiszem, tudom, mit kérek a Jézuskától . (Bibibí Dzséjt, nekünk a 4 Shrek film volt hozzá ajándékba ) Szerkesztve: 2011. Szeptember 15. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. (Bibibí Dzséjt, nekünk a 4 Shrek film volt hozzá ajándékba ) Cserélhetünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Csak 19:16-kor jött az e-mail, hogy úton a megrendelés! Ugye ez nem ok az aggodalomra. Mindenesetre a GLS rendszerében még nem létezik a csomagszámom. Van akinek igen? Ajjaj.. A GLS csak reggel ad neki számot, amikor már az autón van a cucc, előtte soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Csak 19:16-kor jött az e-mail, hogy úton a megrendelés! Ugye ez nem ok az aggodalomra. Mindenesetre a GLS rendszerében még nem létezik a csomagszámom. Van akinek igen? Ajjaj.. Nekem nem is jött email... Sőt, a csomagomnak sincs száma, pedig nap közben már ott volt, hogy csomagolás alatt, erre most eltűnt az egész. GLS-el kértem, de ha rákattintok a státuszra, ott már a saját futár van bejelölve. Remélem megkapom holnap, mert ha nem, inkább megvenném valahol, de megőrülök, ha hétvégén nem tudom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. (szerkesztve) Nekem nem is jött email... Sőt, a csomagomnak sincs száma, pedig nap közben már ott volt, hogy csomagolás alatt, erre most eltűnt az egész. GLS-el kértem, de ha rákattintok a státuszra, ott már a saját futár van bejelölve. Remélem megkapom holnap, mert ha nem, inkább megvenném valahol, de megőrülök, ha hétvégén nem tudom nézni. Nálam a státusznál a "csomag feladva/elküldve" szerepel, pedig emailt még én se kaptam. Menj bele a rendelésbe. Oda mi van írva a szállítás módjához? Szerkesztve: 2011. Szeptember 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Nálam a státusznál a "csomag feladva/elküldve" szerepel, pedig emailt még én se kaptam. Menj bele a rendelésbe. Oda mi van írva a szállítás módjához? STÁTUSZ: 1 db. raktáron HAMAROSAN ÚTNAK INDÍTJUK/ÁTVÉTELRE ELŐKÉSZÍTJÜK A TERMÉKET MEGJELENÉS: 2011. szeptember 16. Ez van odaírva. A rendelési beállítások módosításánál pedig Saját futár van bejelölve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. STÁTUSZ: 1 db. raktáron HAMAROSAN ÚTNAK INDÍTJUK/ÁTVÉTELRE ELŐKÉSZÍTJÜK A TERMÉKET MEGJELENÉS: 2011. szeptember 16. Ez van odaírva. A rendelési beállítások módosításánál pedig Saját futár van bejelölve. Lehet, hogy a futárnak csak reggel adják oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. STÁTUSZ: 1 db. raktáron HAMAROSAN ÚTNAK INDÍTJUK/ÁTVÉTELRE ELŐKÉSZÍTJÜK A TERMÉKET MEGJELENÉS: 2011. szeptember 16. Ez van odaírva. A rendelési beállítások módosításánál pedig Saját futár van bejelölve. De Te Pesten laksz, szóval neked kiviszik majd házhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. de 40 000 ft-ért így "spontán beruházásként" kicsit durva lenne. Ez a spontán beruházás kifejezés jópofa Na de a lejátszó mellé akkor nem kell sokat várni a filmre sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. De Te Pesten laksz, szóval neked kiviszik majd házhoz. Jaja, én is abban bízom, hogy mivel viszonylag közel van az irodájuk, talán nekik is jobban megéri saját futárral kiküldeni. Bár ha nem küldenék holnap, inkább bemennék érte. Hogy még két napot nem bírok ki az biztos.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Jaja, én is abban bízom, hogy mivel viszonylag közel van az irodájuk, talán nekik is jobban megéri saját futárral kiküldeni. Bár ha nem küldenék holnap, inkább bemennék érte. Hogy még két napot nem bírok ki az biztos.. Megértelek. Szerintem hamarabb kapod meg mint én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. BD reklám. Durva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.