Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha gyártó stúdió lett volna akkor számítana, de a Fox az ep.4-et leszámitva csak terjesztette a filmeket. A Lucasfilm logó az ami biztos fix.

Akkor ha jól értem, az Ep4 esetében valószínűbb, hogy feltűnik a Fox logó, minthogy nem, a többinél viszont nem valószínű?

Hozzászólás ideje:

Jók ezek az új kiadások csak az a bajom, hogy nem lesz DVD verzió.

Így teljesüljön minden óhajod, haver:

113791.jpg

http://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=113791&VID=066-240528019-50449700949766996

113790.jpg

http://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=113790&VID=066-240528019-50449700949766996

köszönjük Bontonfilm!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Na ennek én is örülök. Gondolom a 2011 es változat lesz mint a bluray esetében. Vagyis remélem :D

Hozzászólás ideje:

Mármint az ep1-ben báb Yoda lesz mint a régi DVDn? Ne már, azért ez visszalépés. Szerintem meg lehetne oldani hogy a bluray-es változatot adják ki. Vagy nem?

Hozzászólás ideje:

Amúgy nagyon szépek. És amúgy nagyon undorító marketingfogás. Akiknél persze hiánypótlásként is felfogható azoknak kapóra jöhet.

De nem erre gondoltak: hanem a fanatikusokra, akik mágnesként vonzzák majd a magukhoz a fémdobozt, a kiadó meg mágnesként húzza ki a zsebükből a ..nem a fémpénzt! ...

Az utolsó bőrlenyúzás a sequel trilógiáról. Még, akkor is igaz ez a kijelentés, ha valaki nem szerezte be blu ray-en.

Hozzászólás ideje:

Ez nem igazán tetszés kérdése. Általánosan használt a prequel trilogy (PT), original trilogy (OT) és sequel trilogy (ST) kifejezések a három trilógia megkülönböztetésére. Ha nem helyesen használod ezeket, ne csodálkozz, ha félreértenek. ;)

Hozzászólás ideje:

Volt. A 2004-es DVD kiadásra is a HD változatot butították le. Összetömöríteni egy filmet nem nagy dolog, egy otthoni PC-vel is meg lehet csinálni. A minőség persze talán más lesz, de még az sem biztos.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jaja... nagyon örülök neki. Alig várom a november közepét! Ennyit hajlandó vagyok adni érte, az előző kiadványért sajnáltam a 40k-t. + szerintem szebbek a borítók ezen. :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Én sem cserélem már le csak a külseje miatt. Szóval ez még a Fox gondozásában kihozptt kiadvány.

Mondjuk az eszembe jutott, hogy az új trilógia esetében biztos nem várom ki a dobozt.

Megveszem rögtön BD-n és DVD-n is.

De aki egységességet akar, lehet, hogy jobban ját ha megveszi a fémeket és így tesz majd a 7. rész esetében is.

Lesz 7 fém sw BD-je.

Hozzászólás ideje:

Én sem cserélem már le csak a külseje miatt. Szóval ez még a Fox gondozásában kihozptt kiadvány.

Mondjuk az eszembe jutott, hogy az új trilógia esetében biztos nem várom ki a dobozt.

Megveszem rögtön BD-n és DVD-n is.

De aki egységességet akar, lehet, hogy jobban ját ha megveszi a fémeket és így tesz majd a 7. rész esetében is.

Lesz 7 fém sw BD-je.

Kedves földim. Nem károgni akarok, de Magyarországon a Disney már nem ad ki BD-t sajnos. Reménykedjünk hogy a SW kivétel lesz. Ha nem, akkor marad angliai kiadású megvásárlása.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Már csak 4 ropi a PT? :o

Már a megjelenéskor 4000-4000 volt a PT és az OT is a szolnoki és a békéscsabai Media Marktban. A többi üzletükről nem tudok.

Kíváncsi vagyok megérte-e nekik majdnem féláron adni.

Hozzászólás ideje:

Már a megjelenéskor 4000-4000 volt a PT és az OT is a szolnoki és a békéscsabai Media Marktban. A többi üzletükről nem tudok.

Kíváncsi vagyok megérte-e nekik majdnem féláron adni.

Nocsak! Én 7 alatt még nem láttam.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Érdekes volt látni, hogy az alacsony energiájú fénykardok pengéje ugyanolyan "színhibás", mint az ep4-5-6 kardjai voltak a DVD-n. Ha jól rémlik, anno próbálták is megmagyarázni ilyesmivel a dolgot - aztán hála a magasságosnak, a BD-re helyrerakták.

A falcon-jelenetben a Bd-n is fehér a kard pár snittben, nem?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.