Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Ha gyártó stúdió lett volna akkor számítana, de a Fox az ep.4-et leszámitva csak terjesztette a filmeket. A Lucasfilm logó az ami biztos fix. Akkor ha jól értem, az Ep4 esetében valószínűbb, hogy feltűnik a Fox logó, minthogy nem, a többinél viszont nem valószínű? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Csak most vettem észre, hogy a borító gerincén ott van a FOX logó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. (szerkesztve) Jók ezek az új kiadások csak az a bajom, hogy nem lesz DVD verzió. Így teljesüljön minden óhajod, haver: http://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=113791&VID=066-240528019-50449700949766996 http://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=113790&VID=066-240528019-50449700949766996 köszönjük Bontonfilm! Szerkesztve: 2015. Augusztus 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Nagyszerű! És ráadásul szinkronizált változat lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Na ennek én is örülök. Gondolom a 2011 es változat lesz mint a bluray esetében. Vagyis remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Akkor ez tényleg FOX kiadvány. Egyébként ugyanaz lesz a forrás mint előtte volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Mármint az ep1-ben báb Yoda lesz mint a régi DVDn? Ne már, azért ez visszalépés. Szerintem meg lehetne oldani hogy a bluray-es változatot adják ki. Vagy nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. A BD adják ki ne parázz. Senki nem gondolt a DVD -re. Az már történelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Így már jobban hangzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Amúgy nagyon szépek. És amúgy nagyon undorító marketingfogás. Akiknél persze hiánypótlásként is felfogható azoknak kapóra jöhet. De nem erre gondoltak: hanem a fanatikusokra, akik mágnesként vonzzák majd a magukhoz a fémdobozt, a kiadó meg mágnesként húzza ki a zsebükből a ..nem a fémpénzt! ... Az utolsó bőrlenyúzás a sequel trilógiáról. Még, akkor is igaz ez a kijelentés, ha valaki nem szerezte be blu ray-en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. A sequel trilógia még el se készült. Utolsó bőrlenyúzás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. A sequel trilógia még el se készült. Utolsó bőrlenyúzás? Akkor az original, ha jobban tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Ez nem igazán tetszés kérdése. Általánosan használt a prequel trilogy (PT), original trilogy (OT) és sequel trilogy (ST) kifejezések a három trilógia megkülönböztetésére. Ha nem helyesen használod ezeket, ne csodálkozz, ha félreértenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. És mivel full szinkront ígérnek, felteszem a BD változatok lesznek dvd-vé butítva! Volt már ilyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Volt. A 2004-es DVD kiadásra is a HD változatot butították le. Összetömöríteni egy filmet nem nagy dolog, egy otthoni PC-vel is meg lehet csinálni. A minőség persze talán más lesz, de még az sem biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. Ezaz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. Gratula Riddick, végre neked is meglesz. Egyébként pofátlanul olcsó, mert az első megjelenéskor 39.990.- volt az ára... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. (szerkesztve) Jaja... nagyon örülök neki. Alig várom a november közepét! Ennyit hajlandó vagyok adni érte, az előző kiadványért sajnáltam a 40k-t. + szerintem szebbek a borítók ezen. Szerkesztve: 2015. Szeptember 11. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Riddick! Megvan? Jó kis videó ez. Egyébként a lemezek ugyanazok csak a csomagolás más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Igen, mondtam is, hogy ez ugyan az csak újracsomagolt változat. Igen, megvan... végre! Nagy az öröm!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Van Fox logó a filmek előtt Riddick? Azthittem ez lehet az egyetlen különbség tartalmilag. Kíváncsi vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Igen! FOX logo van a filmek előtt! Ahogy a kiadvány gerincén is látszik a FOX logo a videóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Jó ez az új Media Markt flyer... Gyakorlatilag a fele tiszta SW... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Egyébként nagyon szép ez az új doboz. Jobban tetszik mint a régebbi, de persze azért nem fogom lecserélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Én sem cserélem már le csak a külseje miatt. Szóval ez még a Fox gondozásában kihozptt kiadvány. Mondjuk az eszembe jutott, hogy az új trilógia esetében biztos nem várom ki a dobozt. Megveszem rögtön BD-n és DVD-n is. De aki egységességet akar, lehet, hogy jobban ját ha megveszi a fémeket és így tesz majd a 7. rész esetében is. Lesz 7 fém sw BD-je. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Én sem cserélem már le csak a külseje miatt. Szóval ez még a Fox gondozásában kihozptt kiadvány. Mondjuk az eszembe jutott, hogy az új trilógia esetében biztos nem várom ki a dobozt. Megveszem rögtön BD-n és DVD-n is. De aki egységességet akar, lehet, hogy jobban ját ha megveszi a fémeket és így tesz majd a 7. rész esetében is. Lesz 7 fém sw BD-je. Kedves földim. Nem károgni akarok, de Magyarországon a Disney már nem ad ki BD-t sajnos. Reménykedjünk hogy a SW kivétel lesz. Ha nem, akkor marad angliai kiadású megvásárlása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 5. Már csak 4 ropi a PT? Már a megjelenéskor 4000-4000 volt a PT és az OT is a szolnoki és a békéscsabai Media Marktban. A többi üzletükről nem tudok. Kíváncsi vagyok megérte-e nekik majdnem féláron adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 6. Már a megjelenéskor 4000-4000 volt a PT és az OT is a szolnoki és a békéscsabai Media Marktban. A többi üzletükről nem tudok. Kíváncsi vagyok megérte-e nekik majdnem féláron adni. Nocsak! Én 7 alatt még nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Érdekes volt látni, hogy az alacsony energiájú fénykardok pengéje ugyanolyan "színhibás", mint az ep4-5-6 kardjai voltak a DVD-n. Ha jól rémlik, anno próbálták is megmagyarázni ilyesmivel a dolgot - aztán hála a magasságosnak, a BD-re helyrerakták. A falcon-jelenetben a Bd-n is fehér a kard pár snittben, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.