Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

30 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Akkor nyilatkozzon mást :D Ilyenekkel tele a plafon már

A helyén kell kezelni, ennyi az egész. ;)

Bár ez még csak nem is nyilatkozat, csak a Deadline értesülései. Lewy csupán megosztotta a hírt a Twitteren.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
2022. 11. 08. - 21:28, Ody Mandrell írta:

Mondjuk az alapján amit mondott, jobb is, hogy nem készült el.

Mondjuk az alapján, hogy mennyire ismered az alapművet, ez egy erős kijelentés.

A TIE figheter ugyan nem Shakespear-i mű, de a maga idejében korszakalkotó volt, hisz kb. az első olyan játék volt, ahol a Birodalom szemszögéből követhettük az eseményeket. Az Andor óta tudjuk is, hogy mennyire izgalmas lehet egy ilyen nézőpont, úgyhogy én biztos tűkön ülve vártam volna a film megjelenését.

(Azt meg már csak zárójelben jegyzem meg, hogy játékmechanikailag a mai napig megállja a helyét a space-sim műfajban, holott lassan 30 éves lesz a játék)

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, reaper írta:

A híres anime-stúdió, a Ghibli együttműködést jelentett be a Lucasfilmmel.

Hogy ez pontosan mit takar, még nem tudni.

Csak nem ez lesz az (olasz Disney+ szerint) holnap érkező Grogus kisfilm?

• 2 héttel később...

Azután, hogy (most már korábbi CEO) Bob Chapek néhány héttel ezelőtt kijelentette, hogy a felnőtteket nem érdeklik az animációs filmek, nem is csoda, hogy menesztették és visszahozták Bob Igert a helyére (mennyi Bob van arrafelé, de így legalább a névtáblán csak a családnevet kell cserélni :D ).

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, reaper írta:

Bob Chapek leköszön a Disney CEO posztjáról, és Bob Iger visszatér.

Na ez jó hír mert mostanság eléggé rosszakat olvasni a cégről. Eléggé veszteséges a Disney+ , vissza kell fogni a költekezést mert sok a veszteség. Nagyjából olyasmit lehetett érzékelni mint tavasszal a Warner-Discoverynél. Meg is ijedtem kicsit.

3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ezt honnan tudni? 

Tőled:

:) 

De, ahogy Bomarr akkor megírta, ez nem probléma, ezzel eleve terveztek:

2022. 08. 12. - 16:21, Bomarr írta:

Fontos megjegyezni hogy a Disney+ indulásánál tudták hogy eleinte ez a részleg veszteséges lesz. Az eredeti terv az volt hogy 2024-ben lesz először olyan negyedév amikor nyereséget termelnek. Ez az elörejelzés nem változott.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ezt honnan tudni? 

A Facebook dobta fel a híreket, persze nem tudom ez a Leet.hu mennyire valóságot írt, de olvastam más hírekben is. Maga Bob Chapek jelentette ki. A Leet.hu nem igazán szokott

marhaságot írni ezért gondolom hogy igaz.

https://leet.hu/2022/11/14/nagy-bajban-a-disney-mi-lesz-igy-a-tartalmaiddal/

https://filmsor.hu/novekedett-de-komoly-veszteseget-termelt-a-disney/

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Donát írta:

Van valakinél esetleg egy Andor utáni timeline? @Bence1997 hogy jönnek majd a cuccok az Andor lezárultával?

The Bad Batch 2. évad január 4.

The Mandalorian 3. évad február

Ahsoka 2023.

Skeleton Crew 2023.

The Acolyte ???

Andor 2. évad ???

Lando ???

35 perccel korábban, Donát írta:

Van valakinél esetleg egy Andor utáni timeline? @Bence1997 hogy jönnek majd a cuccok az Andor lezárultával?

Hogy egy kicsit pontosítsak Dzséjt írásán:

Úgy tűnik, hogy a Lucasfilm az élőszereplős sorozatoknál ráállt arra, hogy kb. 3 hónapot hagy közöttük. (BOBF és Kenobi között 3,5 hónap, Kenobi és Andor között 3 hónap, igaz itt volt egy három hetes csúszás, most az Andor és Mandi között is kb. 3 hónap pihenés van)

Ahogy sejtem a dolgokat, így lesz jövőre SW cucc, minden ami jelenleg ismert:

- The Bad Batch 2. évad - 16 rész (január 4. - ? --> kettészedik vagy heti 1-ben leadják, kitudja)

- The Mandalorian 3. évad (pletykaként a február 22. lebeg a neten, remélhetőleg karácsonyig okosabbak leszünk)

- Jedi: Survivor (tavasz - a jövő hónapi Games Awardson jelen lesz a játék)

- Visions 2. évad (aki esetleg kíváncsi más országok animációs elképzelésére, annak jelzem, hogy jelenleg tavasz a premier)

- Young Jedi Adventures (Köztársaság Fénykora első animációs sorozata, igaz, főleg apró csemetéknek, de a premier itt is tavasz, viszont úgy tudom, hogy csak nyáron lesz a Disney+ -ra rakva)

- Ahsoka (már vége a forgatásnak. Nem tudni hány részes lesz, de mivel nagy valószínűséggel a Mandi fináléja a Celebrationön debütálhat, azt tippelem, hogy valamikor 2023. július/augusztus a premier)

- Skeleton Crew (jövő hónapban végeznek vele, premier tippre: 2023. november/december)

- The Mandalorian 4. évad (ha minden igaz, akkor jövő év elején forgatják, ergo premier valamikor 2024-ben)

- The Acolyte (jövő májusig forog, hasonlóan az Andorhoz itt is díszletek vannak, vagyis premier: 2024)

- Andor 2. évad (Gilroy ugyanazt csinálja, mint az első évadnál, vagyis premier: 2024. ősze)

- Lando - ? Donald Gloverre várnak, aztán meg kitudja.

- Droid Story - ? Egyelőre semmit se tudni erről.

Szerkesztve: - Bence1997

Játsszunk egy érdekeset. Ha rangsorolni kéne a jövőben megjelenő, eddig bejelentett sorozatokat, sorozatévadokat és ha hármat kéne választani a rangsorba, akkor melyik lenne ez a három? Természetesen sorrendbe állítva. Első helyen a leginkább várt kéne, hogy álljon.

Szerkesztve: - Darth Revan9
Hozzászólás ideje:

Mindegyik várós darab, de ha sorrendeznem kéne:

1. The Acolyte

- Látatlanban is ki merem jelenteni: zseniális és hiánypótló lesz mozgóképen, élőszereplős formában is elmerülni a The High Republic érában. A Sith-intrikák, politikai játszmák, és az univerzumbővítés hatalmas lehetőségét látom benne.

2. Ahsoka

- Nyilván várom. :) Egyfelől bízom benne, hogy Ahsoka karaktere további rétegeket kap, és a múltjának homályos részeit is megismerhetjük. Sabine további sorsára is vevő vagyok. De a legérdekesebb dolgok a Thrawn-Ezra vonalon lehetnek. Jó lenne egyfajta élőszereplős Rebels-folytatásként megkapni ezt a szériát.

3. The Mandalorian - S3

- Az 1. évad után az Andor S2 is várós, de Mando és Grogu további kalandjai sem érdekelnek kevésbé. Nekem abszolút fekszik a matiné jelleg is. Sőt! Az 1-2. évad, illetve a The Book of Boba Fett idevágó részei olyan magasra tették a lécet, amit bravúr lesz megugraniuk a készítőknek. De bízom az Erőben (és a Lucasfilmben). :D 

Hozzászólás ideje:

Kérdés, hogy milyen egészégnek örvend. Ha bírja még, kitudja, lehet lehúz még egy féltucatot. :D

Amúgy pedig szerintem az Indy 5 után szerintem átadja a stafétát valakinek. 2024-ig van meghosszabbítva a szerződése, de pl. Chapeknek is meghosszabbították a nyáron, a hétvégén mégis kikerült a pozíciójából. Szerintem Kennedy elért mindent, amit 10 éve véleményem szerint kitűztek célokat, most annyi a dolga, hogy:

1. az Indy 5 kijöjjön, ami ugye tudjuk, hogy évek óta fontos volt a Lucasfilmnek és Kennedynek

2. végre valahára lefektesse a jövő években esedékes filmek alapjait. Szerintem az alapok letételekor nyugodtan visszavonulhat és az örököse tovább vihetné a vállalatot.

És gondolom az utód kérdése is ott van még, a fő kérdés, hogy ki lenne alkalmas? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Az APAC Showcase nevű zártkörű eventen a Lucasfilm bemutatta a Bad Batch 2. évad és a Mandalorian 3. évad előzetesét.

Remélhetőleg a holnapi CCPX rendezvény után mi is láthatjuk valamelyiket.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.