Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
33 perccel korábban, Iqvi írta:

Kiváncsi vagyok amúgy, hogy a Tales of the Jediban most majd kiket fog Filoni főszerepbe rakni.

Jó lenne ismeretlen/ kevésbé ismert karakterekről egy-egy szösszenet, de szerintem maradni fog a kedvenceinél.

14 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Ezt amúgy a jogtulajdonos nem tudja valahogyan meghosszabbítani? 

Elvileg nem.

Hozzászólás ideje:
7 minutes ago, Darth Cupsy said:

Jó lenne ismeretlen/ kevésbé ismert karakterekről egy-egy szösszenet, de szerintem maradni fog a kedvenceinél.

Hát, akkor remélem, hogy az olyan kedvenceit veszi elő mint Plo Koon. Ő róla úgy se tudunk sokat a kánonban. Érdekes lenne látni egy sztorit vele a sorozatban, ami akár játszódhatna a Baljós Árnyka előtt, vagy a Bajós és a Klónok Támadása közti években. Viszont ha már egyszer benne van a lehetőség a sorozatban, akkor szerintem érdemes lenne kihasználni, és elmesélni olyan történeteket is, amik nem mindig Filoni személyesen kedvelt karatkereiről szólnak.

10 minutes ago, Darth Cupsy said:

Elvileg nem.

Hát, azért ahogy én a micimackónak utánanéztem ott azt olvastam, hogy a Disney kérte a trademark bejegyzését a céghez, és ha ez sikerül a a mackóval, akkor a Star Warssal is meg lehet ugyanezt csinálni. De azért az még tényleg nagyon messze van, hogy a Star Wars közinccsé váljon, és jöjjenek a Marvel x Star Wars meg a Star Trek x Star Wars crossoverek :D  

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ford is hányszor végzett már a Star Warssal mire véglegesen kiírták a karakterét? :D Amúgy szerintem addig ne is hozzák vissza Drivert amíg nem tudják vagy Ben karakterét beleszőni mint erőszellem a Rey filmek történetébe, vagy nem írnak olyan karaktert amit szívesen eljátszana. Bár szerintem furcsa lenne ha új karaktert játszana a Star Warsban, mert nekem nagyon összeforrt a színész arca Benével.

Hozzászólás ideje:

Igen, szerintem is ez lehetne a fő irány. Amúgy amíg nem lesz bejelentve a castja a New Jedi Order filmnek addig én sem azt nem fogom elhinni, hogy Driver végzett a Star Warsal és azt sem, hogy nem végzett vele. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Ennek nem örülnék

Lehet, hogy annyi van mögötte, hogy nem köti Drivert szerződés már, vagyis amíg nem keresik meg egy új projekttel, addig nem tud mást mondani, hogy ő végzett a Star Wars-szal - egyelőre. :D De ezt az adott helyzet és ajánlat függvényében még bőven átgondolhatja újra. Never say 'Never'. :) 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Akkor a következő élőszereplős tartalmak menetrendje?

2024: The Acolyte, Skeleton Crew

2025: Andor S2, Ahsoka S2

2026. május 22: The Mandalorian & Grogu (Favreu)

2026. december 18: New Jedi Order

2027. december 17: Mandoverse-t lezáró film (Filoni)

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

2026-ban két film is jönne? Inkább akkor már jobb lenne, ha 2027-ben jönne 2 film. Az 50 éves évfordulóra. És a Rey-es Új Jedi Rend film bemutatója lehetne 2027 május. Pont az Egy új remény bemutatójának napján.

Hozzászólás ideje:

Lehetséges, hogy azért kerül először bemutatásra a A Mandalori és Grogu című film, mert utólag túl kockázatosnak ítélték az Új Jedi Rend filmmel indítani az új filmek sorát a még egyelőre megosztó folytatás-trilógia után?

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

De nem lehet még valamilyen oka annak, hogy A Mandalori 4. évada helyett inkább egy mozifilm lesz a tervezett évadból? Korábban nem úgy tudtuk, hogy a Rey-es Új Jedi Rend film azért jön előbb, mert annak már megvan a sztorija  nagyjából? Még ha nincs is kész a forgatókönyv.

Hozzászólás ideje:
39 perccel korábban, Bomarr írta:

Azt tudtuk, hogy a korábban bejelentett filmekből a Rey-mozi állt a legjobban. Hogy a Mandalori filmhez képest hogy állt azt nem tudhattuk, hisz ez utóbbit csak most jelentették be.

Na várjunk, akkor én most lehet kicsit lemaradtam. A Celebrationön 3 filmet jelentettek be:

2023. 04. 08. - 1:32, Dzséjt írta:

Aztán jött az új filmek bejelentése. Első Jedi, Mandoverse lezárása és 15 évvel az ep9 után a főszerepben Rey-jel.

Én eddig azt gondoltam, hogy a Mando+Grogu film az a Mandoverse lezárós film a fenti háromból. Ezek szerint ez nem igaz, és ez egy 4. film projekt, a másik 3 mellett? És a Mando lezárós film majd csak ezután jön?

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Ennek a prózai oka inkább az, hogy ennek már valószínűleg megvan a sztorija, míg a Rey filmnek nincs

A Rey filmnek tuti megvan a sztorija, max. a forgatókönyvre kell várni. Ennek a műnek nagyon betett az írói sztrájk.

Hozzászólás ideje:
44 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A Rey filmnek tuti megvan a sztorija, max. a forgatókönyvre kell várni. Ennek a műnek nagyon betett az írói sztrájk.

Igen, így pontos. Ellenben a Mando 4. évadához már a sztrájk előtt kész voltak a komplett forgatókönyvek, azt azért a sztrájk befejeztével sokkal könnyebb lehetett egy filmes forgatókönyvvé gyúrni.

Hozzászólás ideje:

Pletyik:

- Knight hamarosan benyújtja forgatókönyvét a Rey filmhez

- Mandalorian & Grogu: 2026. május

- New Jedi Order: 2026. december

- Rey elvileg a Shawn Levy filmben is szerepelni fog

- Dawn of the Jedi: 2027. december

- Mandoverse finálé: 2028

https://www.theinsneider.com/p/star-wars-movie-calendar-daisy-ridley-payday-eruption-bidding-war-red-hot-chili-peppers-movie

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
13 minutes ago, Ody Mandrell said:

Akkor azért nem emlékszem. :D Ámbár ha Rey benne van, jöhet. 

Ha ennyire szereted Reyt akkor neked dedikálom az egyik februári cikkem :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.