Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Bomarr írta:

Az SWNN meg bedobta hogy ők úgy tudják hogy Obi-Wanról lesz sorozat. Viszont szemben az összes többi pletykával ez elvileg nem egy felmerült ötlet, hanem tényleg közel van a megvalósításhoz és ebből akár még lehet is valami.

Szerintem azt lehet a legegyszerűbb tető alá hozni mert biztos rengeteg minden elkészült már hozzá, és az utolsó pillanatban fújhatták le a filmet. 

Hozzászólás ideje:

Egy remete Obi-Wan sorozat nem is lenne egy olyan drága megvalósítani és Ewan McGregor nagy húzó név lenne a sorozatnak. 

Szerk: Az mekkora lenne a Celebration egyik pannel show közepén besétálna McGregor és bejelentenék. Felrobbanna a tömeg. :D

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

Ha valaki, hát én nem vagyok PC párti, de amit Mestal letol mindig ebben a témában, az már a másik oldala annak a bizonyos lónak, és nem kicsit!

Addig semmi gond, míg nyom nélkül eltüntetitek a hozzászólásaimat, ahogy most is tettétek! :-D

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Én látom, szép rózsaszín. :D

Mi a baj a rózsaszínnel? Kedvenc színem. Még nyakkendőm is van belőle...

:-D

Hozzászólás ideje:

Én amúgy semminek se vagyok az elrontója,de 3. tv sorozat? Bakker egyenlőre már 2-őt bejelentettek ugye a Mandalori ugye be van fejezve a Zsivány előzményt meg ugye csinálják értem én,hogy üssük a vasat amíg meleg, de azért ennyire előre szaladni mindenbe...Még a 2. sorozat bejelentésénél is néztem egy kicsit, de mondom oké még belefér, de kicsit úgy érzem gyors ez a tempó. 

Persze nem kell félreérteni szeretem az SW-ét veszem a könyveket, képregényeket sőt akár még kártyajátékot is vazzeg,de azért nem ártana egy kicsit lasabb, átgondoltabb iramban haladni  nem érzem azt,hogy a minőségre törekednének inkább. No mind1 biztos vagyok benne egyedül leszek e véleményemmel, de sebaj számomra zavaró ez a gyorsaság mindenbe főleg annak tudatában, hogy én spec. nem is vagyok megelégedve az összes filmmel a másik meg egy részt se láttunk még a sorozatból, de azért még jön másik kettő mert miért ne. 

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:

Ezek java clickbait és pletyka, majd ha a Celebrationon elhangzik valami azt vehetjük biztosnak.:)

Hozzászólás ideje:

Az első TV-sorozat valószinüleg idén év végén jön. A második valamikor jövő évben egy olyan esztendőben amikor jó eséllyel egyáltalán nem lesz SW mozifilm és az egyetlen élőszereplős mozgóképes anyag a Cassian széria lesz. Mos ez a harmadik (ami valószinüleg az Obi-Wan lesz és a Celebrationon jelentik be) vagy befér abba az évbe vagy utána évben jön (most még csak az előkészületek indultak meg, a forgatástól még odébb vagyunk). Ehhez képest például a DC TV-sorozatokból tavaly vagy 10 különböző élőszereplős évad ment le. Szerintem elég messze vagyunk a kapkodástól.

Nem érzem hogy ennek bármi köze lenne a minőséghez, hisz a stábok különbözőek. Csak azért mert mondjuk ennek a harmadiknak az előkészületeit mondjuk eltolnák fél vagy egy évvel aligha sikerülne jobbra. A forrás egyébként elvileg megbizható.

Hozzászólás ideje:

Ha ilyen ütemben nyomják a sorozatterveket, szerintem elképzelhető, hogy lesznek olyan címek is, amik inkább mint minisorozat készülnek el, vagy talán elmennek 2-3 évadig, de ott lezárják, és már a következő sorozatos szezonban jön is már valami új, párhuzamosan a hosszabb kifutású címekkel, nagyjából úgy, mint a képregényeknél. Főleg, ha tényleg az eredetileg antológiafilmeknek tervezett ötletek is sorozatként kerülhetnek megvalósításra, jó ötlet lehet a több, de rövidebb történet. 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

10 EU karakter, aki visszatérhetne

Bár a régi EU-nak sokáig nagy rajongója voltam, egy idő után az ellentmondások és a kontrollálatlan túlburjánzás, na meg az ötlettelenség számomra megölte. Ennek ellenére van jó pár karakter, akiket szívesen viszont látnék az új sztorikban a Star Wars jövőjében, természetesen hozzáigazítva a kánonhoz.

Darth Revan

Magát Revant nem tartom nagy számnak, mint karakter, lényegében ő nem más, mint egy újracsomagolt Anakin Skywalker. Ugyanakkor egy kis odafigyeléssel nagyon jó főgonosza lehetne egy, a régi Köztársaságban játszódó sztorinak. Megvan benne Sidious leleményessége és Vader tettrekészsége, ami igazán érdekessé tehetné. Csak a már menthetetlen Vader-utánzat Darth Malakot hagyják ki a sztoriból, mint tanítványt, és Revan sohase álljon át a jó oldalra. És tartsa meg a cool maszkját.

Last-Jedi-Darth-Revan-Official-Star-Wars

Mara Jade

Bár Luke és Mara szerelmi sztoriját nem szívlelem, mint inkvizítort szívesen láttam volna a Rebelsben. Tulajdonképpen adta magát, akárcsak Galen Marek, de végül a készítők három noname figura mellett döntöttek. Na, mindegy. Ennek ellenére remélem, hogy Jade még visszatér. Akár inkvizítor is lehet, hiszen a képregényekben több is akad, egyre csak jönnek az újak és az újak. Az se lenne rossz, ha ő lenne a felelős az inkvizítorok végső bukásáért, és később akár még Luke-kal is összejöhetne, akit végül Kylo Ren öl meg. Így kapnánk egy kis pluszt Luke megcsömörléséhez is. De nehogy ő legyen Rey anyukája, mert attól viszont hülyét kapnék.

star-wars-lucasfilm-mara-jade.jpg

Talon Karrde

Elég komoly tétet mernék tenni arra, hogy legalább egy ember még van itt a fórumon, aki ezt az ötletet díjazza. :D Talon a régi EU-ban rendkívül fontos karakter volt az új Köztársaságban, én viszont a jelenlegi kánonban inkább olyan sztorikat látnék szívesen vele, amiben Han Solo mellett ténykedik. Egy Solo-sorozatban vagy filmfolytatásban baromi szívesen látnám őt és a Wild Karrde-t.

1600e4b52fc42cd9ceaac0f21aaabfdcccfe2755

Galen Marek

Hasonlóan Jade-hez, ő is inkvizítorként térhetett volna vissza. Az egészben a poén, hogy fontolóra is vették. Lebutított Erővel szerintem simán működne. Még akár a Vader elleni ténykedését is bevehetnék, persze úgy, hogy nem a Lázadóknak segít, csak ő akar lenni az új Sith tanítvány, vagy pályázhatna az új Főinkvizítor címre is. Nem kívánnék neki hosszú életet, de egy 4-5 számos képregény-sorozatot elviselnék vele.

y0ftobusjvoqd3r2wxob.png

Bastila Shan

Szintén egy szereplő a régi Köztársaságból, akit egy ilyen filmben vagy sorozatban szívesen látnék akár főszereplőként is. A hölgy erős akaratú, rátarti, és még némileg önhitt is, így nem egy tipikus Jedi. Ráadásul ő ténylegesen arra született, hogy támadásra, ne védekezésre használja az Erőt. Szerintem nagyon érdekes sztorit lehetne felhúzni köré.

mike-wilson-bastilakeytop.jpg?1523108641

Kyle Katarn

Kyle alapvetően egy Han Solo Jedi köntösben, de valahol pont ezért izgalmas. Karakterét én meg sem változtatnám. Simán lehetne egy, a 66-os parancsot túlélt Jedi fia, aki aztán a lázadás oldalára ál, miután az apucit megölték az inkvizítorok, és kis híján őt is kifilézték. Aztán a háború végeztével segíthetne Luke-nak, mint az első tanítvány egyike feltámasztani a Jedi Rendet. Végül Kylo Ren őt is megölhetné.

43rz3tba3nv01.png

Xizor

Most komolyan, visszahozták a Fekete Napot és a falleneket, de sehol sincs Xizor… Hát kérdem én, mi ez a hanyagság? Xizor szerintem azon EU szereplők sorát bővíti, akinek méltó helye van a filmes karakterek között. Okos, számító, és kis híján kijátszotta Vadert. Nem Erőhasználó, mégis méltó ellenfele a Sith-eknek, ráadásul általa komoly mélységet kap az alvilág is. Titkos reményem, hogy a The Mandalorianban szerepet kap, de akár egy Solo-folytatásban (sorozat vagy film, tök mindegy) is el tudnám viselni.

PrinceXizor-art.png

Dash Rendar

Na, őt csak azért szeretném visszahozni a kánonba, mert szerintem egy Star Wars könyvön sem röhögtem annyit, mint a Shadow of the Empire-en, és ez Rendarnak volt köszönhető. Ő az a figura, aki Han Solóbb Han Solónál, és az igazival ellentétben ő nem állt a Lázadás oldalára, megmaradt csibésznek. Tényleg nem túl nagy karakter, de side kickként nagyon jól szuperálna.

dash-1401-bff483ef-06c7-4f34-9c9e-e2fd55

HK-47

Ezt most komolyan részleteznem kell? :) Na jó, egy kicsit kifejtem. Az új filmek nagy előnyének tartom, hogy el tudtak szakadni C-3PO-tól és R2-D2-tól. Az eredeti hat filmben igazán emlékezetes droid e kettőn kívül nincs. Mármint olyan, aki a szerepe miatt az, és nem azért emlékezetes, mert guruló pusztító sorscsapás (droideka). Jöhetnénk OOM-9-cel vagy R4-ral, de az egyikre azért emlékszünk, mert egy idióta (és ziher, hogy sokan a számát sem ismerik), a másik meg csak egy fej. De az új filmek elkényeztetnek minket, itt van már BB-8, K-2SO és L3-37, na meg Chopper (Bucket is, de ő nincs előtérben, megjegyzem, helyesen). Szóval tökéletesen beleférne egy régi köztársasági sorozatban vagy filmbe egy emlékezetes droid, aki vígan lehet HK-47. Sőt, HK-47-nek kell lennie! A húszsákok nem tehetnek más fontos droidot egy ilyen műbe. :D

maxresdefault.jpg

Guri

Guri nem is kicsit lóg ki a Star Wars világából, ugyanis ő nem csak egy szexi orgyilkos csaj, hanem egy valódi Terminator. Mármint szó szerint, mert kiborg, a belseje droid, a külseje organikus. Ilyen figura meg nem sok mászkál a Star Warsban, errefelé a kiborgok olyanok, mint Grievous vagy Vader, minden más robot meg le sem tagadhatná, hogy robot. De pont ezért lenne érdekes egy ilyen egyedi, kezdetben csak eszközként, majd a saját identitását kereső gépként megjelenő figura.

135441.1504698881-627x376.jpg

+Lidérc-osztag

Nem akarok névsort írni, itt inkább a koncepció tetszik. A Lidérc-osztag egy renegát egység olyan pilótákból, akik senkinek sem kellenek, mégis megtalálják a helyüket Wedge osztagában, aminek feladata olyan küldetések végrehajtása, amire az új Köztársaság nem adhat engedélyt. Sajnos az Ellenállás árnyékában már kevésbé férnek bele a sztoriba, plusz nagyon hajaznának a Zsivány Egyesre, de ha csak említés szintjén is, szívesen venném, ha bekerülnének a kánonba. Wedge amúgy is eltűnt a jakkui csata után.

xwwraithsquadron.jpg?w=880&h=312&crop=1

Hozzászólás ideje:

Még eszembe jutott Zayne Carrick és Kerra Holt is. Őket is szívesen látnám, ráadásul könnyen visszaintegrálhatóak a Régi Köztársaság valamelyik szakaszába.

Hozzászólás ideje:

Na igen, de eddig nem volt lefixálva, hogy mikor startol el a Disney+. Ez még pletyka, de ha neadjisten igaz, akkor valszeg biztosra veszem, hogy egyben adják ki mind a Mandit és mind a TCW -t. Emellett ott a Resistance, a Jedi: Fallen Order és az EpIX a kövi hónapban. Durva, nagyon nagy finomságok de nekem ez töménynek érződik. Meglátjuk, hogy mi lesz végül.

Én szeptember végét/október elejét tippelem a Disney+ elindulásának - így akár a heti adag is bőven megfelel az EpIX előtt. Ha jól tudom, akkor ma éppen van egy rendezvény ahol erről beszélnek, nem? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Bob Iger bejelentette, hogy a Star Wars mozifilmek hiátusra mennek.

Ennél sz*rabb indítást egy Celebration-nek.... :facepalm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.