Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

No kipróbáltam a TOR-ot, játszottam vele kb. 45 percet, de eléggé meggyőző volt hogy folytassam. Ha hasonlítanom kellene akkor Kotor multiban fejlesztetett grafikával.

Hozzászólás ideje:

No kipróbáltam a TOR-ot, játszottam vele kb. 45 percet, de eléggé meggyőző volt hogy folytassam. Ha hasonlítanom kellene akkor Kotor multiban fejlesztetett grafikával.

Hamarosan akkor én is kipróbálom majd. :)

Hozzászólás ideje:

Ha lesz elég zsém, meg jó gépem, akkor biztos fogok játszani a TOR-ral.

Tudtommal a játék hamarosan ingyenes lesz, a honlapról pedig letölthető.

Hozzászólás ideje:

Az jó. Remélem szabadabb játékmenettel lesz. Örülnék egy GTA-szerű Star Wars játékhoz. :D

Az eddigi infók alapján ezt azért szerintem ki lehet zárni. Egy eléggé kötött, viszonylag sok scriptelt eseményes játék az esedékesebb. Olyasmi mint a Playstation 3-ra megjelent Uncharted játékok voltak. Én egyébként szeretem ezt a műfajt (is), még ha rendszerint rövidebb játékidőt is jelent.

Hozzászólás ideje:

KisKósa! Azt mondod, hogy magát a játékot sem kell boltban megvásárolni, hanem abszolút ingyenes lesz az egész cuccos 50-es szintig? Vagyis a játékot sem kell megvásárolni, hanem letölthető a hivatalos oldalról?

Az zsír! :)

Hozzászólás ideje:

KisKósa! Azt mondod, hogy magát a játékot sem kell boltban megvásárolni, hanem abszolút ingyenes lesz az egész cuccos 50-es szintig? Vagyis a játékot sem kell megvásárolni, hanem letölthető a hivatalos oldalról?

Az zsír! :)

Abszolút nem biztos az infó, csak mintha valami ilyesmiről lett volna szó nemrég.

Hozzászólás ideje:

A játék ősztől az 50. szintig ingyenesen játszható lesz, ez biztos! Kérdés, hogy maga a játék is ingyenesen beszerezhető lesz-e vagy csak a vele való játék lesz ingyenes.

Hozzászólás ideje:

Én nekem ma hozta meg a futár. Viszonylag nem volt drága, 3990 Ft-ot pengettem ki a játékért. Így most 30 napig korlátozás nélkül tudok játszani vele, mert a játékhoz 30 napos előfizetés jár. Talán, amire lejár, arra már havidíj nélküli lesz. :)

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Itt egy cikk (angolul), hogy hogyan is működik majd az ingyenes opció (vagy ha nem - mert nem igazán olvastam bele - akkor tele van hasznos linkekkel)

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Ez baromi jó, köszi a videót! :)

Nagyon ígéretesnek tűnik, az animáció pedig csodálatos, az eddigi legszebb, amit SW-játék kapcsán láttam. Leszámítva persze a TOR 3 filmszerű előzetesét, de ott ég és föld a különbség a trailer és a játék grafikája között. Itt viszont sokkal kevésbé szembetűnő a difi. A lényeg, hogy továbbra is a várós játékok listáján van.

Hozzászólás ideje:

Star Wars The Clone Wars Republic Heroes

Valaki ismeri ezt a játékot? És kibírta 20percnél tovább? Mert ennyire bugyuta, konzol átiratot rég láttam, 5 giga a játék, ahogy nézem neten nem is igazán hosszú, a grafika sem ver oda, a licence foglal ennyit, vagy mégis mi? Aki tudja, kerülje el messzire a Saga egyik szégyenfoltja...

Hozzászólás ideje:

Nálam volt olyan, hogy a monitoron semmi sem látszott, mert Ahsoka teljesen kilógott a képből. A kamera állások idegesítőek és tipikusan konzolos a mozgás, az irányítás. A bemutató pálya, meg annyira nehéz, hogy kell 1-2 óra míg végigtolod, utána pedig a történet már baromi egyszerű és csak csapkodni kell, aztán hirtelen vége.Jah és mivel átirat, tele van buggal, nem értem, ezt senki sem tesztelte PC-re?

Hozzászólás ideje:

Igen, én kipróbáltam, ráadásul végigjátszottam. Elsősorban a történet miatt érdekelt. Valóban elég konzolos, helyenként volt egy-két olyan bug, ami miatt nem tudtam mozdulni és elakadtam a pályán. A kameraállás különösebben nem zavart soha, a játék idővel kicsit monotonná vált, de a hangulat viszonylag egyben tartotta az egészet. Jedikkel rohamdroidokat kaszabolni pedig egyszerűen cool. Bár volt egy-két momentum, amikor a hajamat téptem, főleg amikor a szabotőr droidokra kell ráugrani és átirányítani őket egy akadályra. Ilyen viszonylag gyakran volt és szükséges volt a továbbjutás érdekében és sokszor hiába ugrottam fölé, csak kettévágta a droidot, ahelyett, hogy átvette volna felette az irányítást. Emiatt tartott nekem a végső csata legalább 20 percig. Én összességében elégedetten álltam fel a játéktól, bár tény, hogy vannak hibái. Nem ez lesz a valaha készült legjobb SW játék, de a legrosszabb sem.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Nekem is pont ez volt, állandóan szétvágta, már akkor amikor az oktatásnál tartottam. Akkor úgy volt, hogy 2 napig be sem léptem, úgy felidegesített. Vagy amikor nem láttam, hogy a karakter mit csinál, mert a kamera Anakint mutatta és ő a monitor másik végén állt már.

Én is végigvittem, de szakaszosan, 20-30perc után ALT+F4-el kiléptem az idegesség miatt.

Én most megint FOC modozok, baromi jó, hogy van Grivi és azokat a szövegeket mondja, amit a sorozatban, a rajongók onnan vágták ki. A hajóját is megalkották, a Köztársaságnak semmi esélye, még hardon sem! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.