Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Szerintem én is csak azért tudok róla, mert ahhoz volt szerencsém először, valami játékos újság CD mellékletén volt rajta.

Innét lekaphatod, ha gondolod:

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast GAME DEMO - download | gamepressure.com

Szívesen!

Erről most hallok először!

Még egyszer köszi! Holnap ki is próbálom.

Hozzászólás ideje:

Én komáltam a TPM alkatrész gyűjtögetős részét. Első kijátszáskor persze nem volt könnyű. Akkor felirkáltam hogy mik kellenek és az alapján járkáltattam Qui-Gon-t a cuccok után egyik manustól a másikig. Meg hát akadtak még más dolgok is a játékban amikkel nehezebben boldogultam.

A vége felé meg Maul legyőzése után kicsit még elszórakozgattam. A koma kifeküdt és nyögdösött én meg Obi-val lődöztettem rá a lőszereket és dobáltattam rá a gránátokat. :D

Hozzászólás ideje:
2021. 05. 19. - 13:20, Darth Cupsy írta:

Nektek mi volt az első Star wars játékotok amivel először játszottatok havernál, rokonnál, arcade gép stb.?

Nekem az első ilyen játékom az 1992-ben NES-re megjelent Star Wars: The Empire Strikes Back volt, amit egy haveromnál próbáltam ki. A maga nemében poén játék volt, de igazán nem hozott lázba.

Aztán az első komolyabb alkotás a videojátékos topikban már említett X-Winggel érkezett - na nem azzal, amit a Gurutól nyertem, mert már az előtt megvolt az eredeti X-Wing másoltan. De mivel egy szót sem tudtam angolul, nem tudtam vele mit kezdeni. Ezután jött az X-Wing Allience, aminek valahonnan hozzám került a magyarítása - talán egy gurus, talán egy gamestáros, talán egy PC Zedes lemezről. A fene sem tudja, ennek már több mint 20 éve. Közben persze én is kipróbáltam a Dark Force-ot, a Rebel Assault 2-t (ezt többszőr is kipörgettem, tiszat interaktív Star Wars fun volt, a pilótacsajba kicsit bele is szerelmesedtem :D ), a Jedi Knight és annak kiegészítőjét (és még fogalmam sem volt arról, ki a huncut fene az a Mara Jade). De a sorrendet meg nem tudnám mondani. Valamikor '97 tájékán, az első PC-m megvásárlása után ömlesztve jöttek ezek is. Ráadásul ekkor még nem is érdekelt annyira nagyon a Star Wars.

Hozzászólás ideje:

Én is az Atari féle TESB-kel kezdtem, de ami a legjobban megmaradt a gyermekkoromból az a BFII, és hébe hóba a szomszédban a fogatversenyes játék (plusz a BFI, de az sokszor lefagyott, szóval felejtős volt)

Aztán később gimiben kipörgött a Jedi Academy, KotOR, Republic Commando, EaW és a TFU-k (és mennyire sínylette a gépem a TFU-t te jó ég :D ) Ezek többségét a mai napig szívesen újra előveszem, sőt a BFII konstans rajta volt mindegyik gépemen

Az X-Wing és a TIE fighter már csak felnőttként kapott el, amikor lett hozzá botkormányom is, de azok is magukba szippantottak. 

Hozzászólás ideje:

Néhány órája elkezdtem a Rogue Squadron-t. Mos Eisley-t már megtisztítottuk. Még ma este előveszem hátha el tudom ma intézni a konvoj kísérős küldetést. Azt is elkezdtem de egyéb elfoglaltságaim miatt ott kellett hagynom.

Valamennyire nehézkesen megy ez a game mert sose voltam túl jó a repülős játékokban de azért eddig jól elszórakozgattam vele.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

ÚRISTEN!!!
A most zajló playstation eventen bejelentették a kotor remaket. :o

• 4 hónappal később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Elképesztő trailer! A látvány, a koreográfia, a zene, ami még mindig a Sithek bosszúját idézi...imádom! Hogy én mennyiszer megnéztem régebben az összes Old Republic cinematic-ot. Legendák nosztalgia a köbön! És véletlen csupán, hogy éppen ezelőtt adtam le egy Szukitsos rendelést pár Legendák kötetre.

Hozzászólás ideje:

Remélem, a Kánonban is láthatunk majd ilyen vehemens Jedi-Sith harcokat. :clap:

Eddig a Köztársaság fénykorával is elégedett vagyok, és értékelem, hogy mertek újítani, szakítva a Jedi/Sith sablonnal, ennek ellenére a Régi Köztársaság korszaka továbbra is vonz. Remélem, azért halogatják eddig azt az érát, mert valami nagyszabásút terveznek oda, amit nem akarnak elsietni. Egy Prequel-stílusú trilógiát vagy akár sagát simán el tudnék képzelni ott. Akkora játékterük van, hogy belegondolni is szédítő.    

• 10 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az nagy jóság, eddig azért nem játszottam a game-mel, mert az a grafika az a szint ami bántja a szemem, de így mindjárt más :D :yeah:

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
2023. 02. 16. - 19:43, Darth Cupsy írta:

Az nagy jóság, eddig azért nem játszottam a game-mel, mert az a grafika az a szint ami bántja a szemem, de így mindjárt más :D :yeah:

Rohadt jól néz ki, sajna még csak az első pálya :D 
Amúgy van a Dark Forces 2-höz meg a MotS-hez FAN remaster verzió, igaz én még nem próbáltam de youtube-on vannak róla fent videók, és elég pofásan néz ki, persze nem unreal engine szint természetesen de sokkal jobb.

DF2 Remaster: Jedi Knight Remastered 2.0 file - Mod DB

MotS Remaster: Jedi Knight: Mysteries of the Sith Remastered mod - Mod DB

Youtube-on fent vannak a tutorialok a telepítéshez stb.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
38 perccel korábban, Dzséjt írta:

A Star Wars nap alkalmából két játékos tartalmat is gyártottam a Guru részére, ebből az egyik a legjobb játékok listája a témában, a másik egy videó, amiben öt olyan játékot szedtem össze, amit remake-elhetne a Lucasfilm Games.

Nagyon jó lett ez a videó, külön tetszenek az ötletek, hogy a remake-ek kis változtatással kánon kompatibilisek lennének, megjegyzem hogy a Kotor remake ha elkészül, szerintem ilyen lesz, és nem legenda.

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Dzséjt írta:

Hát nagy hülyeség lenne nem kánon-kompatibilisen kiadni, pláne, hogy olyan távol van az időben még a High Republic érától is, hogy azért összetörni magukat a módosításban nem kéne.

Egyetértek, amúgy a videóban elhangzó sztorik is tetszettek, küldd be a Lucasfilm Gamesnek :DDD

A Kotor kapcsán, bár sokak számára ez bizonyára szentségtörés lesz, de én lazán adnám azt is, ha ezt a klasszik RPG-t kukáznák, és valami Witcher szerű dolgot kapnánk, értem ez alatt, hogy Revan ne egy generált karakter legyen, hanem megszemélyesített, mint Geralt. :D

Amúgy ha már videójáték topik, egy új, kánon idővonalon játszódó MMO-nak is örülnék már végre, mondjuk egy New Jedi Order Érában :D

• 3 hónappal később...
  • 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.