Fives Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. A tegnapiak után nem tudom hogy merjek -e még tippelni. Anglia - Németország 2-1 Svédország - Ukrajna 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Sajna lemaradtam... Svédország - Ukrajna: 1-0 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Svédország-Ukrajna 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Ez az Anglia ott van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Auf Wiedersehen Deutschland! Ennyit ért a halálcsoport. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 12 perccel korábban, tomcsi80 írta: Ennyit ért a halálcsoport. Pont, hogy nem. Csak egy kicsit máshogy kell értelmezni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Nagyon örülök az angoloknak! Csak a meccs közbe jutott eszembe, hogy még ma nem tippeltem, ha még most elfogadod Donát, akkor az estire még tippelnék: Svédország - Ukrajna: 2-0 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 8 perccel korábban, Wilde írta: Nagyon örülök az angoloknak! Csak a meccs közbe jutott eszembe, hogy még ma nem tippeltem, ha még most elfogadod Donát, akkor az estire még tippelnék: Svédország - Ukrajna: 2-0 Persze, hisz még nem kezdődött meg a meccs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 2 órával ezelőtt, Adrián írta: Pont, hogy nem. Csak egy kicsit máshogy kell értelmezni. Nem kell, ugyanazt jelenti, csak én szebben fogalmaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Nagyon nagy meglepetés ez az EB. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megszületett az első telitalálat az egyenes kieséses szakaszban, grat @Adrián. @tomcsi80 szintén 3 pontot szerzett, egyedüliként ráérezve mindkét meccs kimenetelére. Tabella: 1.misafeco - 34 2. Adrián - 33 3. Ody - 31 Donát - 31 5. Norbilordi - 29 6. MissKarrde - 27 7. Nute - 26 tomcsi - 26 9. Wilde - 25 10. Yoda - 23 Bence - 23 Whill - 23 13. Fulcrum - 18 14. Fives - 10 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. (szerkesztve) 13 perccel korábban, Donát írta: @tomcsi80 szintén 3 pontot szerzett, egyedüliként ráérezve mindkét meccs kimenetelére. Ráérzés is volt, de mérlegelni kell az erőviszonyokat. Nem biztos, hogy minden esetben bejön. Szerkesztve: 2021. Június 29. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hihetetlen ez az EB. Úgy megyünk neki a legjobb 8-nak, hogy nincsenek franciák, portugálok, németek, hollandok. Én Belgium-Anglia döntőt tippelek, de most már bármi elképzelhető. Akár még az is, hogy valamelyik kiscsapat, pld. Csehország vagy Ukrajna nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Éppen most , Whill írta: Hihetetlen ez az EB. Úgy megyünk neki a legjobb 8-nak, hogy nincsenek franciák, portugálok, németek, hollandok. Én Belgium-Anglia döntőt tippelek, de most már bármi elképzelhető. Akár még az is, hogy valamelyik kiscsapat, pld. Csehország vagy Ukrajna nyer. Az ukránoknak ilyen végjáték után nen sok esélyt adok az angolok ellen. Szerintem Olaszo/Spanyolország vs. Anglia/Dánia döntők jöhetnek össze. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 6 perccel korábban, Donát írta: Az ukránoknak ilyen végjáték után nen sok esélyt adok az angolok ellen. Szerintem Olaszo/Spanyolország vs. Anglia/Dánia döntők jöhetnek össze. Az angolok mindig is szenvedtek a kiscsapatok ellen, angol szurkolókent sok példát láttam már rá, hogy totál esélytelennek tartott csapatok kiejtik őket (pld. Izland, Costa Rica). Ebből a felhozatalból viszont valóban Dánia az egyetlen, akinek legalább egy minimális esélyt adnék erre. Southgate nagyon jól összerakta a csapatot, az eddigi angol válogatottakkal ellentétben ők képesek is együtt játszani. A másik ágon én Belgiumot tartom az egyértelmű favoritnak, Olaszország és Spanyolország is elég könnyű csapatok ellen menetelt idáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 30. Mivel pénteken és szombaton nyaralok, ezért már most tippelek: Svájc - Spanyolország: 1-2 Belgium - Olaszország: 3-2 Csehország - Dánia: 0-1 Ukrajna - Anglia: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 1. Svájc - Spanyolország 2-3 Belgium - Olaszország 2-2 Továbbjut: Belgium Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Svájc - Spanyolország 0-2 Belgium - Olaszország 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Svájc - Spanyolország 2-3 Belgium - Olaszország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Svájc - Spanyolország 1-2 Belgium - Olaszország 1-1 továbbjut: Belgium Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Svájc - Spanyolország 1-2 Belgium - Olaszország 2-2, Belgium jut tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Svájc - Spanyolország: 0-1 Belgium - Olaszország: 0-0 (Belgium jut tovább) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Svájc - Spanyolország: 1-1 (Svájc jut tovább) Belgium - Olaszország: 3-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Svájc-Spanyolország 1-2 Belgium-Olaszország 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Ha nem gond, akkor beírnám előre a tippeket a holnapi meccsekre is, nehogy közbe elfelejtsem, mint a múltkor. Svájc - Spanyolország: 0-1 Belgium - Olaszország: 1-1 TJ: Belgium Csehország - Dánia: 0-2 Ukrajna - Anglia: 0-3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Svájc - Spanyolország: 1-2 Belgium - Olaszország: 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Belgium - Olaszország: 0-0 tj olasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. @Fulcrum @Fives? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fives Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. El is felejtettem két nap szünet után az eb-t. Pedig a spanyol győzelemmel viszonylag biztos pontot szerezhettem volna. Bár Shaqiri nagyon megy. Olaszország - Belgium 1-1 tj:Olaszország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.