Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ebből a könyvből, egyben a szerző is "tanitja" a tárgyat is. Megkérdezhetem, hogy milyen hibát dob? Pénteken viszem majd bemutatni, és eddig mindenkinél lefutott, igaz nem 10-es Windowst használtak.

"A program nem indult el, mert ucrtbased.dll hiányzik...". Persze tudom le kell szedni és ok, de megmondom őszintén nem igazán merem ismeretlen oldalakról leszedni amiket a Google kiad, ki tudja mik vannak benne. Szóval ha tudsz megbízható oldalt akkor leszedem és kipróbálom.

A könyv nagyon jó, rég vártam ilyesmire. DirectX-ról nincs ilyen könyved, vagy bármi ami 3D Engine-ról szól és az alapok benne vannak? Pl müködés, mik a geometriai alapjai, stb.

Hozzászólás ideje:

Frissitettem ,havernak is pont ez a dll hiányzott. Én voltam most figyelmetlen, remélem már nem lesz baja. Viszont nem egy nagy dolog a program 3 hét alatt kellett magunktól megtanulni kb mindent, mert gyakorlati része nem volt a tárgynak, ez a kis program is 1000 soros lett...

Sajna más könyvet nem tudok, de egy Unity-ben való fejlesztés jobban érdekelt volna engem, mint az Opengl.

Hozzászólás ideje:

Ki jön velem telefomt venni holnap? (Ballagásra kaptam Nagymuttertól 1 kilót és a nővéremtől is :P)

Annyi $-ből már nem lenne érdemesebb esetleg egy PC-re áldozni? ;)

Hozzászólás ideje:

Az ráér. Telefonra nagyobb szügségem van. Ez már rettenetesen haldoklik. Meg más egyébre is szügségem van. Tetkó is kitudja mennyibe kerül. :D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Ne aggódj Mester, most már acélbetétes tok, flip tok, üvegfólia, telefontartó zsebzokni, minden ami létezik. ;):P

Hozzászólás ideje:

Az ráér. Telefonra nagyobb szügségem van. Ez már rettenetesen haldoklik. Meg más egyébre is szügségem van. Tetkó is kitudja mennyibe kerül. :D

Pedig a computerimperium.hu-n egy használt, de nem egy csúcskategóriás gépet elég baráti áron kapni.

Hozzászólás ideje:

Lenovo p70 nem ütésálló, viszont lehet hozzá tokot venni. Nem ilyen müanyag $z@*t

Pedig a computerimperium.hu-n egy használt, de nem egy csúcskategóriás gépet elég baráti áron kapni.

Lehet, de félre is kell tennem lét az a baj.

Imádom az új telefonom. :) :) Végre nem kell aggódnom, hogy 20%-on van az akksi, hogy jaj 5 perc azt lemerülök.

Viszont a 360°-os videó még mindig nem működik. Pedig a legújabb Youtube van rajta.

Hozzászólás ideje:

50-80 ezres kategóriában szerintetek (ár érték arányban) melyik a legjobb otthoni felhasználásra/munkára/filmnézésre/játékra szánt monitor? :hmm:

LG az igazi, vagy a Samsung ívelt monitorai? 24-27 colosban gondolkodom mindenképp..

Nehéz döntés..

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tudja valaki, hogy a böngészőkben felbukkanó "Shockwave Flash has Crashed" hiba esetén mi a teendő? Szétnéztem a neten, de nem találtam értelmes megoldást. A böngésző és az illesztőprogramok naprakészek, a víruskeresés negatív. Általában csak a Wookieepedián lassul be, ráadásul ott se mindig, úgyhogy nem sok logikát találtam a dologban. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Hát már 1000 éve nem írtam dvd-t se nem, hogy cd-t, de ha jól emlékszem a Nero-val lehetett audio-t is írni csak ki kellett választani és az automatikusan konvertált is mp3-ból vagy másból.

Hozzászólás ideje:

Ashampoo van és így csináltam, de az autós cucc kidobta... :( Arra gondoltam átkonvertálom wav -ba azt hátha jobban szereti.

Az irási sebességet levetted 4x-esre? Audio cd-t csak így érdemes írni, főleg ha régi a lejátszó. Az nincs felkészítve az újabb lemezekre. Minél lassabban írj audio cd-ket. Én egy csomót írtam így Ashampooval és simán ment régiekben is.

Hozzászólás ideje:

Az irási sebességet levetted 4x-esre? Audio cd-t csak így érdemes írni, főleg ha régi a lejátszó. Az nincs felkészítve az újabb lemezekre. Minél lassabban írj audio cd-ket. Én egy csomót írtam így Ashampooval és simán ment régiekben is.

Így van, hiába tud a CD-író 40x vagy afeletti sebességet, érdemes a lehető leglassabb környékén választani (azért ne 1x-esen írjuk, csak ha borzasztó türelmesek vagyunk). :D Egy 4x - 8x környéke teljesen jó egy audio CD-nek, minél lassabb, annál valószínűbb, hogy a lejátszó olvasni fogja.

Hozzászólás ideje:

Igyekeztem a legkisebbel írni, ami a programban 16x. Egyébként megoldódott. Az első lemezt, amit nem olvasott be azt mp3 -ból írtam audio cd -ként. A másodikat már wav -ból és az jó lett...

Hozzászólás ideje:

Nem tudja valaki, hogy 5.1-es androidon hogy a bánatban kell saját ébresztőhangot beállítani? Valahol olvastam hogy az alarms mappába másoljam be az ébresztőhangnak szánt zenét/hangot. Csak hogy ez kevés, semmi nem történik.

Hozzászólás ideje:

Tudtok ajánlani egy nem túl csicsás képszerkesztő progit amivel például képeket lehet átméretezni?

Ha csak át akarod méretezni a képet, akkor az IrfanView-t tudom ajánlani. Elég fapados, meg egyszerű, mint a százas szög, de erre pont alkalmas. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.