Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Ebből a könyvből, egyben a szerző is "tanitja" a tárgyat is. Megkérdezhetem, hogy milyen hibát dob? Pénteken viszem majd bemutatni, és eddig mindenkinél lefutott, igaz nem 10-es Windowst használtak. "A program nem indult el, mert ucrtbased.dll hiányzik...". Persze tudom le kell szedni és ok, de megmondom őszintén nem igazán merem ismeretlen oldalakról leszedni amiket a Google kiad, ki tudja mik vannak benne. Szóval ha tudsz megbízható oldalt akkor leszedem és kipróbálom. A könyv nagyon jó, rég vártam ilyesmire. DirectX-ról nincs ilyen könyved, vagy bármi ami 3D Engine-ról szól és az alapok benne vannak? Pl müködés, mik a geometriai alapjai, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Frissitettem ,havernak is pont ez a dll hiányzott. Én voltam most figyelmetlen, remélem már nem lesz baja. Viszont nem egy nagy dolog a program 3 hét alatt kellett magunktól megtanulni kb mindent, mert gyakorlati része nem volt a tárgynak, ez a kis program is 1000 soros lett... Sajna más könyvet nem tudok, de egy Unity-ben való fejlesztés jobban érdekelt volna engem, mint az Opengl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Most már elindult. Érdekes az már biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Ki jön velem telefomt venni holnap? (Ballagásra kaptam Nagymuttertól 1 kilót és a nővéremtől is ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Ki jön velem telefomt venni holnap? (Ballagásra kaptam Nagymuttertól 1 kilót és a nővéremtől is ) Annyi $-ből már nem lenne érdemesebb esetleg egy PC-re áldozni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. (szerkesztve) Az ráér. Telefonra nagyobb szügségem van. Ez már rettenetesen haldoklik. Meg más egyébre is szügségem van. Tetkó is kitudja mennyibe kerül. Szerkesztve: 2016. Április 29. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Ahogy kinéz szerencsétlen nem is csodálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. (szerkesztve) Ne aggódj Mester, most már acélbetétes tok, flip tok, üvegfólia, telefontartó zsebzokni, minden ami létezik. Szerkesztve: 2016. Április 29. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Hát, ahogy a múltkor elnéztem, ez kevés lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Az ráér. Telefonra nagyobb szügségem van. Ez már rettenetesen haldoklik. Meg más egyébre is szügségem van. Tetkó is kitudja mennyibe kerül. Pedig a computerimperium.hu-n egy használt, de nem egy csúcskategóriás gépet elég baráti áron kapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 29. (szerkesztve) Lenovo p70 nem ütésálló, viszont lehet hozzá tokot venni. Nem ilyen müanyag $z@*t Pedig a computerimperium.hu-n egy használt, de nem egy csúcskategóriás gépet elég baráti áron kapni. Lehet, de félre is kell tennem lét az a baj. Imádom az új telefonom. :) Végre nem kell aggódnom, hogy 20%-on van az akksi, hogy jaj 5 perc azt lemerülök. Viszont a 360°-os videó még mindig nem működik. Pedig a legújabb Youtube van rajta. Szerkesztve: 2016. Április 30. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Én tegnap mindent összevetve 170 ezret kaptam, plusz volt még 40-em úgyhogy nyáron új laptopra ruházok be az egyetemi tanulmányaimhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 30. Luke, nyáron fogok dolgozni, szóval az a PC még korántsem halott ügy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. (szerkesztve) 50-80 ezres kategóriában szerintetek (ár érték arányban) melyik a legjobb otthoni felhasználásra/munkára/filmnézésre/játékra szánt monitor? LG az igazi, vagy a Samsung ívelt monitorai? 24-27 colosban gondolkodom mindenképp.. Nehéz döntés.. Szerkesztve: 2016. Május 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Én Samsungot vennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Tudja valaki, hogy a böngészőkben felbukkanó "Shockwave Flash has Crashed" hiba esetén mi a teendő? Szétnéztem a neten, de nem találtam értelmes megoldást. A böngésző és az illesztőprogramok naprakészek, a víruskeresés negatív. Általában csak a Wookieepedián lassul be, ráadásul ott se mindig, úgyhogy nem sok logikát találtam a dologban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 2. Én Samsungot vennék. Nekem is bevált a 24' Samsung-monitor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Tudja valaki, hogy miként lehetne olyan audio CD -t írni amit lejátszik egy régi autós CD lejátszó ami csak audio CD -ket (írottakat is) lát?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Hát már 1000 éve nem írtam dvd-t se nem, hogy cd-t, de ha jól emlékszem a Nero-val lehetett audio-t is írni csak ki kellett választani és az automatikusan konvertált is mp3-ból vagy másból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. (szerkesztve) Ashampoo van és így csináltam, de az autós cucc kidobta... Arra gondoltam átkonvertálom wav -ba azt hátha jobban szereti. Szerkesztve: 2016. Május 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Úgy müködni fog, ahogy Cupsy irta, faternak mai napig úgy irom a zenei lemezeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 3. (szerkesztve) Most megírom wav -ból, meglátjuk mire megy vele. Köszönöm a tippeket! Szerkesztve: 2016. Május 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Ashampoo van és így csináltam, de az autós cucc kidobta... Arra gondoltam átkonvertálom wav -ba azt hátha jobban szereti. Az irási sebességet levetted 4x-esre? Audio cd-t csak így érdemes írni, főleg ha régi a lejátszó. Az nincs felkészítve az újabb lemezekre. Minél lassabban írj audio cd-ket. Én egy csomót írtam így Ashampooval és simán ment régiekben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Az irási sebességet levetted 4x-esre? Audio cd-t csak így érdemes írni, főleg ha régi a lejátszó. Az nincs felkészítve az újabb lemezekre. Minél lassabban írj audio cd-ket. Én egy csomót írtam így Ashampooval és simán ment régiekben is. Így van, hiába tud a CD-író 40x vagy afeletti sebességet, érdemes a lehető leglassabb környékén választani (azért ne 1x-esen írjuk, csak ha borzasztó türelmesek vagyunk). Egy 4x - 8x környéke teljesen jó egy audio CD-nek, minél lassabb, annál valószínűbb, hogy a lejátszó olvasni fogja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Az irási sebességet levetted 4x-esre? Audio cd-t csak így érdemes írni, főleg ha régi a lejátszó. Az nincs felkészítve az újabb lemezekre. Minél lassabban írj audio cd-ket. Én egy csomót írtam így Ashampooval és simán ment régiekben is. Igyekeztem a legkisebbel írni, ami a programban 16x. Egyébként megoldódott. Az első lemezt, amit nem olvasott be azt mp3 -ból írtam audio cd -ként. A másodikat már wav -ból és az jó lett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 6. Nem tudja valaki, hogy 5.1-es androidon hogy a bánatban kell saját ébresztőhangot beállítani? Valahol olvastam hogy az alarms mappába másoljam be az ébresztőhangnak szánt zenét/hangot. Csak hogy ez kevés, semmi nem történik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Tudtok ajánlani egy nem túl csicsás képszerkesztő progit amivel például képeket lehet átméretezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Tudtok ajánlani egy nem túl csicsás képszerkesztő progit amivel például képeket lehet átméretezni? Ha csak át akarod méretezni a képet, akkor az IrfanView-t tudom ajánlani. Elég fapados, meg egyszerű, mint a százas szög, de erre pont alkalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Tudtok ajánlani egy nem túl csicsás képszerkesztő progit amivel például képeket lehet átméretezni? Paint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Csatlakozom Wildehez, az IrfanView a neked való ebben az esetben. Én is azt használom, ha méretezni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.