Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13.9 éve Ó Te jó ég. Isten nyugosztalja szegényt! Nagyon kedveltem.
Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14.9 éve A filmtörténelem legemlékezetesebb guruló karakterét köszönhetjük neki. Béke rá!
Hozzászólás ideje: 2016. Október 7.8 éve Béke poraira. Kár érte. Kiváló tüzér volt. RIP! "Szép volt Janson!"
Hozzászólás ideje: 2016. Október 31.8 éve Sajnos már az Ébredő erőnél is érződött, hogy súlyos beteg. Isten nyugosztalja.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 31.8 éve Ne. Végigvitte a PT-t a TCW-t és még Rebels és az ep7-ben is benne volt. Nyugodjék békében.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 31.8 éve Mondjuk nekem C-3PO magyarhangja mindig Szatmári István lesz, de mint Mr. Garrison hiányozni fog
Hozzászólás ideje: 2016. Október 31.8 éve Béke poraira. Múlt hónap második felében olvastam a betegségéről és már akkor az az érzés fogott el hogy talán csak hónapjai vannak hátra
Hozzászólás ideje: 2016. November 1.8 éve Nem lesz több R2. Sajnálom én is, kedveltem mint színészt. Mármint 3PO.. Hiányozni fog.
Hozzászólás ideje: 2016. November 1.8 éve Béke poraira. Múlt hónap második felében olvastam a betegségéről és már akkor az az érzés fogott el hogy talán csak hónapjai vannak hátra Rákos volt?
Hozzászólás ideje: 2016. November 1.8 éve Még nemigen szellőztették meg hogy milyen betegségben szenvedett. Olyan infóba egyelőre nem futottam bele. Nem tartom kizártnak hogy olyan jellegű baja volt mert az állapotáról is szóló cikkekben szereplő képek némelyike nagyon lesoványodva ábrázolja.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.