Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Isten nyugosztalja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Ó Te jó ég. Isten nyugosztalja szegényt! Nagyon kedveltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 13. Nyugodjék békében! Köszönet neki R2-ért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. A filmtörténelem legemlékezetesebb guruló karakterét köszönhetjük neki. Béke rá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Szegény, nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Isten nyugosztalja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Hagyatéka halhatatlan! Köszönünk mindent! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 14. Béke poraira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Isten nyugosztalja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. Elhunyt Ian Liston aki Jansont alakította a TESB -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 5. RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Isten nyugosztalja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Béke poraira. Kár érte. Kiváló tüzér volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 7. Béke poraira. Kár érte. Kiváló tüzér volt. RIP! "Szép volt Janson!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Elhunyt Józsa Imre . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Sajnos már az Ébredő erőnél is érződött, hogy súlyos beteg. Isten nyugosztalja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Nem lesz több R2. Sajnálom én is, kedveltem mint színészt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Ne. Végigvitte a PT-t a TCW-t és még Rebels és az ep7-ben is benne volt. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Szegény, úgy sajnálom. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Mondjuk nekem C-3PO magyarhangja mindig Szatmári István lesz, de mint Mr. Garrison hiányozni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Részvétem a családnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 31. Béke poraira. Múlt hónap második felében olvastam a betegségéről és már akkor az az érzés fogott el hogy talán csak hónapjai vannak hátra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Nem lesz több R2. Sajnálom én is, kedveltem mint színészt. Mármint 3PO.. Hiányozni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Béke poraira. Múlt hónap második felében olvastam a betegségéről és már akkor az az érzés fogott el hogy talán csak hónapjai vannak hátra Rákos volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 1. Még nemigen szellőztették meg hogy milyen betegségben szenvedett. Olyan infóba egyelőre nem futottam bele. Nem tartom kizártnak hogy olyan jellegű baja volt mert az állapotáról is szóló cikkekben szereplő képek némelyike nagyon lesoványodva ábrázolja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.