Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Anyááááááááááááááááááám... hát még Rebelses legóm sincs, most meg már itt tobzódnak ezek? TIE és X-szárnyú tuti vétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Szerencsére a minifigurákkal sem spórolnak. Bár az áruk is borsos lesz gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Nekem Rey és Ren hajója valamint a TIE tetszik a legjobban. Egyébként vannak olyan szettek állítólag amik majd csak jövő év elején jönnek ki. A film első harmada van terítéken továbbra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Nem semmi, micsoda új járműparkra ruháztak be ezek. Megtartanak bizonyos elemeket a régi Birodalomból, de ugyanakkor igyekeznek kifejezni, hogy ők nem ugyanazok. Nekem a szállítóegység és Kylo siklója jön be leginkább, ami azokkal a szárnyakkal a mandalori hajókra emlékeztet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. mikiwannak egy remek beállított Poe Dameron kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. (szerkesztve) A legók állati jóóók!!! Szegény pénztárca... A Jake által bedobott dobozokon meg valaki magyarázza el nekem Luke-ot és Bobát! Szerkesztve: 2015. Augusztus 15. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. (szerkesztve) Poszter Az ébredő Erőhöz, Drew Struzantől. Szerkesztve: 2015. Augusztus 16. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Kiszivárgott Maz Kanata concept Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Ez a Ren lovagjai koncepció nagyon tetszik, talán e miatt kezd megnyerni az új film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Nem hittem, hogy ilyet is tudok írni: Nem tetszik a Struzan poszter. Biztos hogy valódi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Nekem tetszik. De hol van Luke? Ez alapján lehet, hogy ebben a részben még kevésbé hangsúlyos szerepet kap? És mondjuk a trilógia másik két részében lesz fontosabb. Finn kezében fénykard van... Valóban nemcsak egy sima rohamosztagos dezertőr lesz akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. (szerkesztve) Én még mindig kételkedem benne, hogy jedi lesz, eddig úgy gondoltam, hogy bár használja majd a fénykardot, de nem jediként hanem úgy mint Han az ep5-ben, csak kicsit gyakrabban. Az eddigiek alapján joggal támadhatott az az érzése mindenkinek, hogy Rey lesz majd az új jedi, ő volt leginkább középpontba állítva a trailerekben, concept artokon és a kiszivárgott hírekben is, valamint a már sokat emlegetett hangsúlyosabb női jedi szerepe is erre utalt. Nem kizárt, hogy az egyelőre két leginkább központi karakternek tűnő figura egyaránt jedi lenne, de nekem valahogy ez így fura lenne első klikkre így kétlem, hogy Finn ezt a szerepet tölti majd be, de tény, hogy ez a plakát okod ad némi találgatásra. Szerintem amúgy a trilógia központi karaktere Kylo Ren lesz, ezt csak erősítik az újabb hírek róla, hogy nem egyértelműen gonosz figura. Egy negatív karakter előzetesen sosem tűnt még ennyire mély hátterűnek, Vader sem, hiszen az Új remény megjelenésekor mindenki csak egy kegyetlen félelmetes gyilkológépnek látta, a filmben sem utalta arra semmi, hogy több lenne ennél, csak megtudtuk, hogy egykor a jó oldalon állt, de ez még nem garancia semmire. Kylo viszont már most olyan teóriák középpontjában áll, amik Star Wars mércével igen komolyak, hogy mi igaz és mi nem ebből az más kérdés, de maga a jelenség nem lehet véletlen. Én személy szerint biztosabbnak érzem, hogy ő egy Skywalker/Solo rokon mint Rey. SZERK:Uhh, bocsi valaki áttenné a spoileres topicba, kissé elnéztem a topic címeket, ezer bocs :S Szerkesztve: 2015. Augusztus 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Nos szerintem is itt a helye a poszternek és a beszélgetésnek. Lehet Jedi Finn, de szerintem a dezertőr rohamoszi már épp elég. Fénykard és erőhasználat nem kéne neki. Persze utóbbi még nem biztos. Reynek szánnám ezeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Érdekes a poszter, nekem bejön. Bár valóban meglepő, hogy Finn ilyen Jedis beállással van rajta. Eddig nem volt szó róla, hogy Erőérzékeny lenne. Meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Kiszivárgott Maz Kanata concept Az ott Luke/Anakin kardja szétszerelve előtte? Végülis tudjuk a trailerből, hogy ő adja a kardot Leiának... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Nekem tetszik. De hol van Luke? Ez alapján lehet, hogy ebben a részben még kevésbé hangsúlyos szerepet kap? És mondjuk a trilógia másik két részében lesz fontosabb. Az eredeti mozis plakát lesz a fontosabb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Az ott Luke/Anakin kardja szétszerelve előtte? Végülis tudjuk a trailerből, hogy ő adja a kardot Leiának... Ez jó találat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Az ott Luke/Anakin kardja szétszerelve előtte? Végülis tudjuk a trailerből, hogy ő adja a kardot Leiának... De miért szedte szét? A kristályért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. De miért szedte szét? A kristályért? És ha épp összerakja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. (szerkesztve) Szerintem amúgy a trilógia központi karaktere Kylo Ren lesz, ezt csak erősítik az újabb hírek róla, hogy nem egyértelműen gonosz figura. Én azt is eltudom képzelni hogy majd a trilógia során át áll a jó oldalra. Szerkesztve: 2015. Augusztus 16. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Új kép a filmből (Rey vezeti a Falcon-t, és Csubi a másodpilóta): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. (szerkesztve) Művészi szabadság ide, vagy oda Struzan azért a kardot eltalálhatta volna jobban is, mint a 2. résznél Obiét például(kép jobb oldala). Elsőre nem is hittem, hogy Anakin kardja van Finn-nél, mert annyira Yodás a markolata alja.. De a párologtató sem túl ötletes, a bespin-lépcsők meg már egyenesen rosszak.. Szerkesztve: 2015. Augusztus 16. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Nekem sem igazán jön be a poszter. Sem a színvilága, sem "Jedi Finn" Remélem a hivatalos ennél sokkal ütősebb lesz. Maz Kanata viszont érdekes. Nekem is inkább úgy tűnik, mintha próbálná összeszerelni. Legalábbis itt a képen olyan, mintha éppen azon gondolkodna, mit hova kell tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Én Han és a keresztes lovag nélkül jobban csípném azt a posztert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. (szerkesztve) Noha nem az alkotó eddigi legigényesebb munkája, nekem összességében nagyon is bejön az a poszter Egyedül talán a kék TIE-fighter minták nem kellettek volna bele. Szerkesztve: 2015. Augusztus 16. - Sinistra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Noha nem az alkotó eddigi legigényesebb munkája, nekem összességében nagyon is bejön az a poszter Egyedül talán a kék TIE-fighter minták nem kellettek volna bele. Han totál kilóg az egészből elhelyzezésileg, és Boyega feje meg nagyon furi. Ha az alja le lenne vágva még kiegyeznék vele, de sajna ez nagyon gyengus. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. (szerkesztve) Egy nagyon rövid leírás Constable Zuvio karakteréről, ami a játék dobozának hátuljáról való. "A vigilant law officer on a mostly lawless world. The tough and humorless Constable Zuvio keeps order in a frontier trading post." Forrás Kiváncsi leszek erre a karakterre a filmben. Szerkesztve: 2015. Augusztus 17. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Nem semmi, hogy egy még talán a Tatooine-nál is törvénytelenebb bolygón próbálja a törvényt életben tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Biztos kemény, mint a kék haj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Új kép a filmből (Rey vezeti a Falcon-t, és Csubi a másodpilóta): Én most már megeszem a kalapom ha Rey nem Han és Leia lánya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.