Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Finn vs. Kylo Ren, harci jelenet.... Ez nagyon beteg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Borzasztó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. nagyon proli... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. (szerkesztve) Proli, de tényleg ennyi esélye lenne (lesz) Finnek Kylo Ren ellen. Semmi. Amikor kűzd a rohamosztagossal, az a jelenet csak és kizárólag azért kerülhetett a filmbe, hogy ne röhögjük körbe, amikor kardot ránt Kylo Ren ellen. Minimális súlya legyen már annak a "végzetes" kimenetelű viadalnak. Szerkesztve: 2015. December 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Meglátjuk Kylo mit tud vívás terén..hisz abból még annyit sem láttunk mint Finn tudásából! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Meglátjuk Kylo mit tud vívás terén..hisz abból még annyit sem láttunk mint Finn tudásából! Valamiért nem fogadnék Finnre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Valamiért nem fogadnék Finnre. Egyértelmű! Csak vicc volt. De meg kellett jegyeznem, hogy konkrétan vívni még nem láttuk Kylo-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Egyértelmű! Csak vicc volt. De meg kellett jegyeznem, hogy konkrétan vívni még nem láttuk Kylo-t. Biztos nem fog csalódást okozni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Meg azt sem értem, hogy a Falcon mi a péklapátot keres ott, lehet, hogy Han is ott lapul valamiért? Lehet Poe nem is egy X-szárnyúval megy majd a Jakkura, hanem a Falconnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Lehet Poe nem is egy X-szárnyúval megy majd a Jakkura, hanem a Falconnal. Ez illeszkedne a teóriába, miszerint Poe Leia nevelt fia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Vagy csak egyszerűen egy közös küldetésen vannak Hannal és Chuwival... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Egyik utolsó jelenet: EXT DAY - 339 - RESISTANCE HANGAR (MILLENNIUM FALCON) • Leia and Rey have a fond farewall. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. A biztonság kedvéért ide rakom: Megvan, hogy miről fog szólni a következő Star Wars Valójában ez egy gazdasági fejtegetés, hogy miért volt törvényszerű a Birodalom bukása utáni káosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. (szerkesztve) A People magazinban megerősitették Snoke magasságát, 7 láb magas és nagyon nagyon vékony testalkatú. Kiváncsi leszek a kinézetére. Szerkesztve: 2015. December 6. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 6. (szerkesztve) A People magazinban megerősitették Snoke magasságát, 7 láb magas és nagyon nagyon vékony testalkatú. Kiváncsi leszek a kinézetére. 1 láb az 30,5 cm 7 láb az 213,5 cm Olyan magas, mint egy predator, de nem magasabb Csubinál, aki 228 cm magas. Szerkesztve: 2015. December 6. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. A People magazinban megerősitették Snoke magasságát, 7 láb magas és nagyon nagyon vékony testalkatú. Kiváncsi leszek a kinézetére. Szóval Ő is vékony..Csak azért jegyzem meg, mert Kylo is az. Van az a maszk nélküli kép Driver-ről a havas tájon rohamoszi kísérettel. Ott szerintem nagyon vékony a lába. Szóval ilyen nádszálak ezek a Renek?! Már nem is félek tőlük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Az eddigi Snoke-os infók alapján nekem kapásból a Jedi Outcast video játékban szereplő Desann ugrott be. Lehet hogy Snoke is hasonlóan néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. A film első két szava "This will" http://www.gamestar.hu/star-wars-vii-j.j.-abrams-veletlenul-elarulta-a-film-elso-mondatat.html És hát volt már hasonló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hogy figurázik már a stormi. Az jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy ugyan minek egy rohamosztagosnak egy "fénykard álló" fegyver, ha elvileg mostanában nem is nagyon találkozhattak olyan ellenféllel aki olyat visel(ugye Luke remete) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Az jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy ugyan minek egy rohamosztagosnak egy "fénykard álló" fegyver, ha elvileg mostanában nem is nagyon találkozhattak olyan ellenféllel aki olyat visel(ugye Luke remete) Szerintem az nekik olyan, mint nálunk a gumibot. Közelharcra, nem halálos fegyvernek. Viszont az is lehet, hogy Han és Luke már egyáltalán nem barátok, sőt, Han Luke-ot tartja felelősnek Kylo sötét oldalra térése miatt, és egyáltalán nem akarja látni többet, hiszen az egykori barátja vallott kudarcot a fiával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Szerintem az nekik olyan, mint nálunk a gumibot. Közelharcra, nem halálos fegyvernek. Az még nem magyarázza, hogy miért áll ellen a fénykardnak, valószínüleg direkt csinálták olyanra, de ki ellen mikor Luke elvonultan él vagy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. (szerkesztve) Szerkesztve: 2015. December 8. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Szerintem az nekik olyan, mint nálunk a gumibot. Közelharcra, nem halálos fegyvernek. Viszont az is lehet, hogy Han és Luke már egyáltalán nem barátok, sőt, Han Luke-ot tartja felelősnek Kylo sötét oldalra térése miatt, és egyáltalán nem akarja látni többet, hiszen az egykori barátja vallott kudarcot a fiával. Tibi, inkább azt írd meg, hogy szerinted miért volt jelen a Skellig Michael szigeten egy kaszkadőr koordinátor? Minden reményem oda Luke szerepét illetően...hátha, te többet tudsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Ha ez a kép nem kamu, akkor gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogy Snoke=Plagueis (ez egy régi kémjelentésben is benne volt, amiből azóta minden bejött, pl a szuperfegyver a havas bolygón, stb.) És a nemrég megjelent cikk, miszerint Snoke lelkileg és testileg is sérült, szintén ezt támasztja alá. Én nagyon örülnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Tibi, inkább azt írd meg, hogy szerinted miért volt jelen a Skellig Michael szigeten egy kaszkadőr koordinátor? Minden reményem oda Luke szerepét illetően...hátha, te többet tudsz. Szerintem ott már a 8. rész elejét vették fel, amikor a gonoszok rajtuk ütnek Luke-on és Rey-en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Ez tuti kamu, asszem maga dupla J vagy Serkis mondta, hogy Snoke nem Plagueis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Ugyan! Mi van ha a kettő közt van az igazság. Én nem tudom, hogy mi kánon és mi nem mostanában, de úgy tudom Plagueis halott. Csak adhatunk Palpi szavára. És mivel a kinézete nem derül ki palpi beszámolójából, lehet, hogy csak felhasználják az eddig használt Plagueis dizájnokat Snoke-hoz. Röviden: Nem Plagueis, csak Ő alapján formálták meg. Ja és csak mellékesen jegyzem meg, hogy nekem ez tetszik, tetszene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Ez a terv nekem is jobban tetszik mint a korábbi gyíkszerű cucc. Azért elég illúzióromboló lett volna, ha a trilógia főgonosza egy komodói varánusz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Semmit nem tudunk róla a filmekből, csak amit Palpatine Anakinnak mondott. Palpatine-nak pedig nem kell feltétlenül elhinni mindent, ezt tudjuk. És az egész sztoriban DP volt az első karakter aki rájött a halhatatlanság titkára, egyáltalán nem lenne fura, ha megmentette volna magát, aztán valaki (Kylo?) segített volna neki rehabilitálódni (bár Snoke így is eléggé megtört állapotban lesz, mint tudjuk). Szerintem ennél nagyobb összekötő kapocs nem is lehetne a PT-vel, de ha egy semmiből jött vadi új gonosz erőhasználó nektek jobban fekszik, szívetek joga, én szeretnék minél több kapcsolódási pontot a sztori egészével, és ez még csak nem is lenne erőltetett (mint mondjuk egy Darth Maul feltámasztás, vagy sorolhatnám), mert kb. adja magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.