Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. OFF Basszus kudar ezzel a youtube -al a sírba teszel... Ne mond már, hogy ennyire nehéz azt a k*rva linket jól betenni. Ráadásul a múltkor le is írtam hogy kell kreálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Csak be kell másolni, nem? A fórum automatikusan megjeleníti. Nekem legalábbis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Csak be kell másolni, nem? A fórum automatikusan megjeleníti. Nekem legalábbis. Azért nem egészen, de tényleg nem egy bonyolult dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 16. OFF Basszus kudar ezzel a youtube -al a sírba teszel... Ne mond már, hogy ennyire nehéz azt a k*rva linket jól betenni. Ráadásul a múltkor le is írtam hogy kell kreálni. Jó jó, annyira tudtam h be fogsz erre szólni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 26. Mondasz valamit. Tényleg hasonlít. Amúgy David is elvállalna szerepet a folytatásban. (oké én sem teszek be több ilyen, nyilván mindenki benne akarna lenni.) http://www.youtube.com/watch?v=D2oYaAOIne8 Úgy legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Jó, hogy reaper említette a rohamosztagosokat. Velük vajon mi lesz? Elvileg már nem kellene szerepelniük. Mi lett a régi klónokkal? Milyen hadsereg lesz? Ez nagyon izgalmas kérdések egyike. Csak most gondoltam bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 28. Mi lett a régi klónokkal? Megkrepáltak valószínűleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2012. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 29. Jó, hogy reaper említette a rohamosztagosokat. Velük vajon mi lesz? Elvileg már nem kellene szerepelniük. Mi lett a régi klónokkal? Milyen hadsereg lesz? Ez nagyon izgalmas kérdések egyike. Csak most gondoltam bele. Már ha egyáltalán lesznek rohamosztagosok, nem tudhatjuk, hogy az új konfliktus egyáltalán milyen szereplők között zajlik majd. Az eredeti Fett-klónok, ahogy Norbli mondta, már rég halottak lesznek, már jó eséllyel hírmondóját se kapjuk azoknak, akik a klónháborút végigélték. Esélyes, hogy megint egy galaktikus szintű kofliktus lesz kialakukóban, de milyen seregeket látunk? Köztársasági sorozottakat? Újra klónokat? Esetleg az eddig a filmekben el nem lőtt, Erőhasználó seregek, közötti ütözeteket? Az is lehet, hogy egy teljesen új vonulat, egy eddig ismeretlen, általunk se várt frakció is kerülhet a világba, amit se az eddigi filmek ,se az EU alapján nem várnánk. Mind kétes játék, annyira a konkrét történettől függ, hogy mennyire illene az új vonulatba, és abba, hogy egy kilenc részesre bővített saganak is egységnek kéne látszódnia, nem 6+3 észnek (ez utóbbitől kissé tartok, de erről véleményt majd hadd mondjak csak a filmek után). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 29. A legizgisebb tényleg egy új ellenség szerepeltetése lenne, akikről még nem is hallottunk az SW univerzumban, na akkor lenne igazán jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 29. Csak ne valami szupragalaktikus faj, az már elcsépelt lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2012. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 29. Intergalaktikus Szuperföderáció Legyőzhetetlen Katonái Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Marka Ragnos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Mégis hogyan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Gondolom, a Jedi Academy-ből indult ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Apropó, kíváncsi vagyok hogy kanon marad e az Academy és az Outcast. Mert ha esetleg onnan is vesznek be szereplőt, akkor semmissé is válhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Nem feltétlenül. Ha nem nagyon utalgatnak a szereőlők előéetére, akkor megmaradhat. Vagy retconolnak 1-2 dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Nem hiszem, hogy az EU-ból akár egy szereplőt is átvennének. Állításuk szerint teljesen új történetet kapunk, új karakterekkel (a már ismert filmes szereplőkön kívül persze). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Az ep1-2-3 is új történet, mégis átvettek egy-két karaktert. Akárcsak a TCW, bár az már messzebb ment. Szóval szerintem kedveskedésből fel-feltűnhet egy-egy EU szereplő cameo szerepben. Főszerepben persze semmiféleképpen sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. És, ha EU-szereplők a későbbiekben pin-off filmeket kapnának? Ez se lenne rossz ötlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 5. Gondolom, a Jedi Academy-ből indult ki. pontosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2013. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 27. Nem tudtam,hova tegyem be, a nagy visszatérők miatt ide, hátha valaki még nem olvasta: http://www.life.hu/gyogyulj/20130227-carrie-fisher-amerikai-szinesznot-korhazban-kezelik-bipolaritasa-miatt-mert-egy.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 27. Elég szomorú. Nem lennék meglepődve, ha nem lenne benne a filmben, vagy csak mutatóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 27. (szerkesztve) Én azt hittem hogy a drogon már túl van, a piát sejtettem hogy még van. Szerintem nem kockáztatják meg miatta a forgatás csúszását (még a végén újra kell írni a forgatókönyvet, hogy kiírják belőle) Pedig micsoda csaj volt. Kár érte. Ma már inkább a talk show-k botrányhőse, ahol rendszeresen leégeti magát, mint sem mint komoly meghívott vendég. Szerkesztve: 2013. Február 27. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Azon lennék meglepődve, ha időben gatyában tudnák rázni a forgatásig. Talán ki kéne hagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Smink, CG, stb... Mellesleg, azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket egy magyar búvárhonlap cikkéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Mondjuk nagyon fura lenne ha Luke meg Han visszatérne, de Leia kimaradna. Általában elég erőltetetten hat, ha egy kulcsszereplő sorsáról csak a szereplők párbeszédeiből értesülünk (Terminátor 3 jut itt eszembe). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Mondjuk nagyon fura lenne ha Luke meg Han visszatérne, de Leia kimaradna. Általában elég erőltetetten hat, ha egy kulcsszereplő sorsáról csak a szereplők párbeszédeiből értesülünk (Terminátor 3 jut itt eszembe). Benyöghetik pl azt, hogy meghalt valamikor a Ep VI óta eltelt néhány évtizedben. Mint ahogy az Indiana Jonesból is kiírták Sean Conneryt. De szerintem szerepelni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Én a kinézetén nem aggódnék különösebben. Ha Luke-nál pár év távlatában megoldották, hogy átrendezzék az arcát, akkor ez több évtized esetében aligha lesz gond. Éppenséggel Hamill se néz ki jobban, mint Fisher, szóval ez van, megoldják majd a készítők. A nagyobb gond a viselkedéssel és megbízhatósággal van. Nem tudom mennyire lehet hinni a híreknek, de ilyen állapotban nehézkes felvállalni egy ilyen ember szerepeltetését egy komoly projektbe. Senki kedvéért nem fognak vesződni, egyszerűen kiírják a szerepből és kész. Ha pedig a szerep domináns (mint jelen esetben is), akkor a karaktert is kiírják a filmből. Persze erre akkor kerül sor, ha már nincs más lehetőség, de úgy tűnik elég kétséges Leia részvétele a legújabb filmekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Úgy látom a történet achilles sarka a régi karakterek visszahozása lesz. Valami fájdalommentes megoldás kellene. Teszem azt talán elég lenne ha csak Luke térne vissza, ő is epizód szerepben (mondjuk szellemként). az meg a röhejes kategória, hogy Billy Dee is bejelentkezett. Szegény már annyira szétszívta az agyát, hogy már járni is alig tud. Egyébként tegnap volt egy rémálmom a filmről, hogy iszonyat sz*r volt. Néztük a moziban és el se hittem. Komplett jelentek játszódtak le, fel is riadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 28. Kicsit OFF, de ilyen nekem is volt az ep.3 előtt És nálam is vérgagyi és SW-idegen volt az "álom-film". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.