Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Majd március környékén talán összejön egy fórumtali, ha másokat is érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Majd március környékén talán összejön egy fórumtali, ha másokat is érdekel. Engem érdekel. Ha minden igaz, addigra pont lesz újra pénzem (mivel szombaton megyek pöstre, így a jövő heti találkozó már nekem sem fér bele). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Skaccok ez egyre elszomorítóbb. :S Lesz ott egyáltalán valaki??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 29. Én jövök. Bármilyen a program én mindig jól szoktam magam érezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Én most nem tudok menni, de a márciusi találkozó nagyon érdekelne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Én szerintem ott leszek a DP-ben, de az már messze nem biztos, hogy a klubnapra is bemegyek. Ha volna még néhány lázadó, akár be is cserélném a klub programját egy jó kis dumálásra. A márciusi találkozó jól hangzik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Tapasztalatból tudom, hogy a lázadók vagy isznak, vagy repülnek. Ha meg is szólalnak akkor azt csakis a darabjaira lőtt TIE után teszik. Saját berkekben ezt hívják üdvrivalgásnak. Skaccok, a Rambo közös nézés senkit se hozott lázba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Engem nem túlzottan... ha már találkozunk, akkor inkább a beszélgetés híve vagyok. Ha persze Star Wars-t lehetne nézni, mindjárt más lenne a véleményem. Ami meg a lázadókat illeti: ha ilyen egyszerű jellemek, akkor akár újhullámos birodalmiakkal is becserélném a klubnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Ami meg a lázadókat illeti: ha ilyen egyszerű jellemek, akkor akár újhullámos birodalmiakkal is becserélném a klubnapot. Nah kösz szépen....Kivívtuk a galaxisnak a szabadságot és ezt kapjuk érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Engem érdekel a klubnap (adok Bartha Zolinak még egy esélyt), és utána egy kis dumcsizás is Ha többen úgy döntötök, hogy a klubnap helyett is inkább beszélgetnétek, akkor majd a program végén csatlakozok - vagy ha a műsor megint nagyon gyenge lesz, akkor szünetben sétálok át a bowling klubba. Ugye ott gondoltátok most is tartani a talit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. (szerkesztve) Ott bizony. A törzshelyen, a törzsasztalnál, a törzsszékeken. Ja, itt a klubnap programja: - A rendezvény délelőtt 11.00-tól 14.00-ig tart a mozi 5-ös termében. - Három év után ismét lehet klubtagnak jelentkezni a Magyar Star Wars Klub kötelékébe. (A tagsági díj egy évre 1000 Ft, a tagsági a helyszínen átvehető, bónuszként a lenti emléktárgyakat adjuk ajándékba.) - A rendezvény vendége lesz Fazekas Attila képregényrajzoló, aki a Jedi visszatér képregény tervezett megjelenésével kapcsolatos - utóbbi hetekben meglehetősen felgyülemlett - rajongói kérdésekre válaszol. - A műsor első részében egy összeállítást láthattok a The Star Wars Vault kiadványról - Egy rövid időutazás keretein belül megismerkedhettek a nyolcvanas évek Star Wars-os kötődésű slágereivel. - The Saga Continues címmel megtekinthettek egy speciális dokumentum filmet az Attack of the Clones készítéséről, valamint egy korabeli reklámfilmet az első szélesvásznú videokazetta megjelenéséről. - Bemutatót láthattok egy új jelmez - Concept Snowtrooper - készítéséről. - Feliratos változatban levetítjük a nyolcvanas években készült Star Wars Droids című rajzfilmsorozat egyik epizódját. - Február 9-én jelenik meg a Starfighter klubújság 5. száma. Ezt a klubtagságit váltók már ingyenesen megkaphatják. - Ezen a napon ismét lesz quiz-show, melyen a vállalkozó kedvűek ismét összemérhetik tudásukat - ... és persze lesz cserebere és kirakodó vásár is, melyen a galaxis minden szegletéből válogathatnak a gyűjtők. Szerkesztve: 2008. Január 31. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hát.....talán az a 'különleges' AOTC filmecske érdekelne, de a többi nem igazán mozgat meg. Zoli! Ha Bomarr se megy, akkor egyedül fogsz üldögélni a bowling pályán, amíg véget ér a klubnap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. (szerkesztve) Ha el tudok menni akkor lehet hogy én is ott fogok ülni vele ha amellett dönt hogy inkább félrevonul mert engem nem igazán villanyozott fel a felhozatal. Szerkesztve: 2008. Február 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Elméletileg eltudok menni! És simonz lesz egy-két kérdésem hozzád! Ezt vedd fenyegetésnek:D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Ody: nem, ha egyedül kéne szobroznom, akkor maradnék a klubnapon. orki: Állok elébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Ha volna még néhány lázadó, akár be is cserélném a klub programját egy jó kis dumálásra. Csatlakozom a lázadáshoz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Ody: nem, ha egyedül kéne szobroznom, akkor maradnék a klubnapon. Úgy látom, ettől nem kell félned, van jelentkező Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. (szerkesztve) Lassan úgy néz ki, hogy ha akarnánk akkor se tudnánk elmenni a klubnapra a sztrájk miatt. Eszkalálódik a dolog...sajnálom a vidékieket főleg Karrde-t, mert ő busszal nem tud menni. Szerkesztve: 2008. Február 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Asszem tényleg ugrik a klubnap. Márciusig is eltarthat a káosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. (szerkesztve) Ez tényleg rossz hír De miért pont mindig akkor akarnak sztrájkolni, amikor klubnap van? Novemberben is majdnem így lett, csak a végén megegyeztek. Szerkesztve: 2008. Február 4. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Szerintem 1-2 napig lesz sztrájk.Szombatra már minden ok lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Így van, márciusig biztos nem fog elhúzódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Szerintem 1-2 napig lesz sztrájk.Szombatra már minden ok lesz. Ha nem egyeznek meg, azt mondták a választásokig is elhúzódhat. Egysze pl felhozták a német példát is, ahol hónapokig tartott a káosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. A Cargo nincs állami kézben, ergo, mivel magánkézben található, érvényesek rá a piaci szabályok. A bevételkiesés az náluk is bevételkiesés, ezért, ha nem akarnak csődbe jutni, nem húzhatják el a sztrájkot túl sokáig. A mostani fizetéseket a sztrájk alapból finanszírozzák, de a mai munkanélküli százalék mellett, ha az emberek egy idő után nem kapnak majd fizetést (mert elfogy a sztrájk alap), akkor megszaporodnak a sztrájktörések, és voilá: volt sztrájk, nincs sztrájk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Lassan úgy néz ki, hogy ha akarnánk akkor se tudnánk elmenni a klubnapra a sztrájk miatt. Eszkalálódik a dolog...sajnálom a vidékieket főleg Karrde-t, mert ő busszal nem tud menni. Jaja Sajna innen nincs busz, csak Monorról, de az is kb. 20 km-re van ide. A fene vigye az egészet. Járkálnak közben vonatok a vonalon, de semmi sem tuti. Hátha abbahagyják addig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Szerintem 1-2 napig lesz sztrájk.Szombatra már minden ok lesz. Most már a 3. nap jön, szóval nem lehet tippelni sem, meddig fog tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Asszem tényleg ugrik a klubnap. Márciusig is eltarthat a káosz. Nekem is, sőt én megértem őket. Legszívesebben nekik adnék miniszteri fizetést és a többi kis embernek, nem a szar tologatóknak, de remélem péntekig megegyeznek. Különben nem tudok se klubnapra menni, se pécsre vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Jókor van ez a sztrájk... Azt olvastam, holnap délig biztos el fog tartani. De nem hiszem, hogy még szombaton is lenne, ennyire nem kitartó a magyar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Remélem is, hogy abbahagyják addigra. Mondjuk múlt héten felfüggesztették hétvégére, ha nem is marad végleg abba, most is felfüggeszthetnék a hétvége erejéig. Orki, teljesen abban a tudatban voltam, hogy busszal szoktál Pestre jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Hiába függesztik fel....a magyar logisztika úgy ahogy van egy kalap sz*r. Egynapos sztrájk után még két napig totál bizonytalan a közlekedés. Amúgy most elégé kitartóak, de kérdem én, vajon más -kétkezi munkásember- tudna e hasonlókép tenni azért, hogy ne szarért-húgyért melózon? :S Megértem én a vasútast is, csak sajnos ez már rég nem arról szól amiről szólnia kéne. Gaskót pl el kéne onnan tűntetni. Node ez már más téma.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.