Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Majd március környékén talán összejön egy fórumtali, ha másokat is érdekel.

Engem érdekel. Ha minden igaz, addigra pont lesz újra pénzem (mivel szombaton megyek pöstre, így a jövő heti találkozó már nekem sem fér bele).

Hozzászólás ideje:

Tapasztalatból tudom, hogy a lázadók vagy isznak, vagy repülnek. :) Ha meg is szólalnak akkor azt csakis a darabjaira lőtt TIE után teszik. :D Saját berkekben ezt hívják üdvrivalgásnak. :P

Skaccok, a Rambo közös nézés senkit se hozott lázba?

Hozzászólás ideje:

Engem nem túlzottan... ha már találkozunk, akkor inkább a beszélgetés híve vagyok. Ha persze Star Wars-t lehetne nézni, mindjárt más lenne a véleményem. :D

Ami meg a lázadókat illeti: ha ilyen egyszerű jellemek, akkor akár újhullámos birodalmiakkal is becserélném a klubnapot. :)

Hozzászólás ideje:
Ami meg a lázadókat illeti: ha ilyen egyszerű jellemek, akkor akár újhullámos birodalmiakkal is becserélném a klubnapot. :D

Nah kösz szépen....Kivívtuk a galaxisnak a szabadságot és ezt kapjuk érte. :P

:)

Hozzászólás ideje:

Engem érdekel a klubnap (adok Bartha Zolinak még egy esélyt), és utána egy kis dumcsizás is :)

Ha többen úgy döntötök, hogy a klubnap helyett is inkább beszélgetnétek, akkor majd a program végén csatlakozok - vagy ha a műsor megint nagyon gyenge lesz, akkor szünetben sétálok át a bowling klubba. Ugye ott gondoltátok most is tartani a talit?

Hozzászólás ideje:

Ott bizony. :) A törzshelyen, a törzsasztalnál, a törzsszékeken. :D

Ja, itt a klubnap programja:

- A rendezvény délelőtt 11.00-tól 14.00-ig tart a mozi 5-ös termében.

- Három év után ismét lehet klubtagnak jelentkezni a Magyar Star Wars Klub kötelékébe. (A tagsági díj egy évre 1000 Ft, a tagsági a helyszínen átvehető, bónuszként a lenti emléktárgyakat adjuk ajándékba.)

- A rendezvény vendége lesz Fazekas Attila képregényrajzoló, aki a Jedi visszatér képregény tervezett megjelenésével kapcsolatos - utóbbi hetekben meglehetősen felgyülemlett - rajongói kérdésekre válaszol.

- A műsor első részében egy összeállítást láthattok a The Star Wars Vault kiadványról

- Egy rövid időutazás keretein belül megismerkedhettek a nyolcvanas évek Star Wars-os kötődésű slágereivel.

- The Saga Continues címmel megtekinthettek egy speciális dokumentum filmet az Attack of the Clones készítéséről, valamint egy korabeli reklámfilmet az első szélesvásznú videokazetta megjelenéséről.

- Bemutatót láthattok egy új jelmez - Concept Snowtrooper - készítéséről.

- Feliratos változatban levetítjük a nyolcvanas években készült Star Wars Droids című rajzfilmsorozat egyik epizódját.

- Február 9-én jelenik meg a Starfighter klubújság 5. száma. Ezt a klubtagságit váltók már ingyenesen megkaphatják.

- Ezen a napon ismét lesz quiz-show, melyen a vállalkozó kedvűek ismét összemérhetik tudásukat

- ... és persze lesz cserebere és kirakodó vásár is, melyen a galaxis minden szegletéből válogathatnak a gyűjtők.

Szerkesztve: - SimonZ

Hozzászólás ideje:

Ha el tudok menni akkor lehet hogy én is ott fogok ülni vele ha amellett dönt hogy inkább félrevonul mert engem nem igazán villanyozott fel a felhozatal. :clap:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Elméletileg eltudok menni!;) És simonz lesz egy-két kérdésem hozzád! Ezt vedd fenyegetésnek:D :clap:

Hozzászólás ideje:

Lassan úgy néz ki, hogy ha akarnánk akkor se tudnánk elmenni a klubnapra a sztrájk miatt. Eszkalálódik a dolog...sajnálom a vidékieket főleg Karrde-t, mert ő busszal nem tud menni. :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ez tényleg rossz hír :lol:

De miért pont mindig akkor akarnak sztrájkolni, amikor klubnap van? Novemberben is majdnem így lett, csak a végén megegyeztek.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
Szerintem 1-2 napig lesz sztrájk.Szombatra már minden ok lesz.

Ha nem egyeznek meg, azt mondták a választásokig is elhúzódhat. Egysze pl felhozták a német példát is, ahol hónapokig tartott a káosz.

Hozzászólás ideje:

A Cargo nincs állami kézben, ergo, mivel magánkézben található, érvényesek rá a piaci szabályok. A bevételkiesés az náluk is bevételkiesés, ezért, ha nem akarnak csődbe jutni, nem húzhatják el a sztrájkot túl sokáig. A mostani fizetéseket a sztrájk alapból finanszírozzák, de a mai munkanélküli százalék mellett, ha az emberek egy idő után nem kapnak majd fizetést (mert elfogy a sztrájk alap), akkor megszaporodnak a sztrájktörések, és voilá: volt sztrájk, nincs sztrájk.

Hozzászólás ideje:
Lassan úgy néz ki, hogy ha akarnánk akkor se tudnánk elmenni a klubnapra a sztrájk miatt. Eszkalálódik a dolog...sajnálom a vidékieket főleg Karrde-t, mert ő busszal nem tud menni. :)

Jaja :) Sajna innen nincs busz, csak Monorról, de az is kb. 20 km-re van ide. A fene vigye az egészet. Járkálnak közben vonatok a vonalon, de semmi sem tuti. Hátha abbahagyják addig :lol:

Hozzászólás ideje:
Szerintem 1-2 napig lesz sztrájk.Szombatra már minden ok lesz.

Most már a 3. nap jön, szóval nem lehet tippelni sem, meddig fog tartani.

Hozzászólás ideje:
Asszem tényleg ugrik a klubnap. Márciusig is eltarthat a káosz. :lol:

Nekem is, sőt én megértem őket. Legszívesebben nekik adnék miniszteri fizetést és a többi kis embernek, nem a szar tologatóknak, de remélem péntekig megegyeznek. Különben nem tudok se klubnapra menni, se pécsre vissza. :)

Hozzászólás ideje:

Remélem is, hogy abbahagyják addigra. Mondjuk múlt héten felfüggesztették hétvégére, ha nem is marad végleg abba, most is felfüggeszthetnék a hétvége erejéig.

Orki, teljesen abban a tudatban voltam, hogy busszal szoktál Pestre jönni.

Hozzászólás ideje:

Hiába függesztik fel....a magyar logisztika úgy ahogy van egy kalap sz*r. Egynapos sztrájk után még két napig totál bizonytalan a közlekedés.

Amúgy most elégé kitartóak, de kérdem én, vajon más -kétkezi munkásember- tudna e hasonlókép tenni azért, hogy ne szarért-húgyért melózon? :S

Megértem én a vasútast is, csak sajnos ez már rég nem arról szól amiről szólnia kéne. Gaskót pl el kéne onnan tűntetni.

Node ez már más téma....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.