Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Szerintem is az lett volna az igazán epic befejezés. Csak akkor nem derült volna fény a film hátterére. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Itt lehet magyarázat a végére: Egészen pontosan, hogy hogyan lehettek terhes nők a végén: Azt is írják, hogy a mi esetünkben a terhes nő a halála után egy másik körre esett, ahol automatikusan felismerték, hogy van még "élet" a körön, ezért lett döntetlen a végén. De ha a terhes nő nyerne, akkor egy körön lenne az összes "maradék élet", magára nem szavazhat, így nyer. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Ha jól láttam még nem volt. http://www.youtube.com/watch?v=jw04cN2F5GI Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Ez nagyon nagy lesz http://www.youtube.com/watch?v=KgAFZVnjx8c Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hogy néz ki Russel Crowe Te jó ég. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hát ez k/rva nagy! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Ez az előzetes megvett kilóra. Lényegtelen, hogy korábban nem is hallottam a filmről... ezt látni kell! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Hozzászólás ideje: 2016. Január 7. Alapból én is elmentem volna a film mellett az tett kíváncsivá, hogy egy cikk fejlécében láttam, hogy ugyanaz a rendezője, mint a Durr, Durr és csóknak az film pedig anno nagyon tetszett, ha még nem láttad szerintem feltétlen nézd meg. És ahogy most jobban utánanéztem a palinak a Vasember 3-at is ő rendezte, az már szinte elhanyagolandó, hogy minden Halálos Fegyverhez is van köze mint író Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Nagyon jók ezek a Warcraft karakter képek. Akkor még párat berakok Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Tök jó, kedvenc szereplőim. Ha jól láttam, másképp lesznek a dolgok egy kicsit, de mivel ez film, úgyis számítottam rá. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Tarantino is tud hibázni: ( ) Aljas nyolcas Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hogy ez lenne a nyolcadik Tarantino-film, azt nem tudom, de akárhogy számolom, nem jön ki. Persze azokat én sem számolom közé, amelyekben Tarantino csak színész, producer esetleg forgatókönyvíró volt, de a klasszikus Tarantino-filmek száma szerintem így is 9. Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Jackie Brown (szégyen, de ezt még nem láttam), Kill Bill 1, Kill Bill 2, Halálbiztos, Becstelen brigantyk, Django és Aljas nyolcas. Ez 9 film. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Nem lehet, hogy a Kill Bill-t egynek veszik? Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Tuti, hogy azt egynek veszik... szerintem ő maga is egynek veszi, még ha külön is van szedve. Ettől még persze igazad van, Nute. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. (szerkesztve) Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Jackie Brown (szégyen, de ezt még nem láttam), Kill Bill 1, Kill Bill 2, Halálbiztos, Becstelen brigantyk, Django és Aljas nyolcas. Ez 9 film. Amúgy ha az szégyen akkor én elbújok, mert a Kutyaszorítóbant és a Halálbiztost csak félig-meddig láttam a Jackie Brownból meg pár jelenetet. Szerkesztve: 2016. Január 10. - Darth Cupsy Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. A Halálbiztossal nem vesztettél sokat, a többit viszont érdemes pótolni, pláne a Kutyaszoritóbant. Nekem egyébként kifejezetten tetszett az Aljas nyolcas is. Az eleje kicsit döcögős és önismétlő volt de a végére szerintem baromi jó lett. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Tarantino is tud hibázni: ( ) Aljas nyolcas Elolvastam, le vagyok lombozva. Legalább nem lesznek az egekben az elvárásaim. Lehet, hogy két western közt kellett volna egy kitérő Tarantino-nak. sci-fi? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Inkább én fogok elbújni mert én csak a Billeket, a brigantisat és a Djangósat láttam teljesen QT rendezései közül. Azok bejövögettek. A Halálbiztosból és a nyolcasból semmit se míg a többiből pedig csak pár jelenetet láttam de azok nem tetszettek így nem is próbálkoztam tovább velük. A nyolcast amúgy meg fogom sasolni amint kedvem lesz hozzá. Már majdnem két hete beszereztem úgyhogy ideje lenne sort kerítenem reá. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Amúgy ha az szégyen akkor én elbújok, mert a Kutyaszorítóbant és a Halálbiztost csak félig-meddig láttam a Jackie Brownból meg pár jelenetet. Akkor én mit mondjak? Egyiket sem láttam teljesen végig vagy semennyire! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Magamra gondoltam elsősorban, természetesen nem jelent semmit, ha valaki nem szereti Tarantinót, elég megosztó figura. A Halálbiztos valóban nem nagy szám, viszont szvsz a Kutyaszorítóban jobb film mint a Ponyvaregény. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. (szerkesztve) Az Aljas nyolcas nekem tetszett, én annyira nem ismerem Tarantinot, nem vártam a filmtől sokat, a western műfajt pedig amúgy is szeretem. Maga a western környezet tálalása, a Vadnyugat hangulata ott van benne erősen, nekem átjött. Amúgy Tarantino miben olyan különleges, vagy megosztó, ez nekem kimaradt?? Szerkesztve: 2016. Január 10. - Master Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Nekem egyébként kifejezetten tetszett az Aljas nyolcas is. Az eleje kicsit döcögős és önismétlő volt de a végére szerintem baromi jó lett. A két említett mélypont nekem sajnos óriási mértékben meghatározta az összélményt - s igaz ez akkor is, ha a végén kétségkívül voltak benne jobb pillanatok is. Elolvastam, le vagyok lombozva. Legalább nem lesznek az egekben az elvárásaim. Lehet, hogy két western közt kellett volna egy kitérő Tarantino-nak. sci-fi? Lehet. De ez nekem nem attól lett gyengébb, mert ez is western... sokkal inkább a hosszúságától és az "explicizmus"-ától. Az Aljas nyolcas nekem tetszett, én annyira nem ismerem Tarantinot, nem vártam a filmtől sokat, a western műfajt pedig amúgy is szeretem. Maga a western környezet tálalása, a Vadnyugat hangulata ott van benne erősen, nekem átjött. Amúgy Tarantino miben olyan különleges, vagy megosztó, ez nekem kimaradt?? Ő egy hatalmas geek, egy tékásból lett filmes, aki sosem tett lakatot a szájára, aki mindig nagy ívben sz*rt a hollywoodi szabályokra. Talán pont ezért - a szabályok be nem tartása miatt - lett kultrendező, a stílusa, a dialógusai nekem valahogy mindig bejöttek. Most is, csak sok volt a tarrbélás töltelék... Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Most is, csak sok volt a tarrbélás töltelék... Ha azt mondod, hogy olyan hosszú, elnyújtott snittek vannak benne, mint a Mester filmjeiben, akkor tényleg nem nézem meg... pedig holnap terveztem. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Ha azt mondod, hogy olyan hosszú, elnyújtott snittek vannak benne, mint a Mester filmjeiben, akkor tényleg nem nézem meg... pedig holnap terveztem. Pedig vannak.. de ez ne vegye kedved. Van benne jó duma is. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Nincs jobb kellemes esti kikapcsolódás a Sátántangónál... Ehhez képest az Aljas nyolcas semmi. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. A Saul fia Aranyglóbuszt nyert... Hatalmas gratuláció a Saul fiának és persze Nemes Jeles Lászlóéknak! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Maze Runner: Scorch Trials Nem kedvelem a műfajt (tinihősok a csapból is), de az első részben volt valami. A legyek ura hangulat, hogy nem tudtam hova fut ki. Érdekes volt végigizgulni. A második rész viszont elérte, hogy tuti ne nézzem meg a harmadikat. Hogy ez is zombi-apokalipszisbe torkolljon, számomra óriási csalódás. Z-világháború, TWD, Wayward Pines és még lehetne sorolni. Elég! És hiába ijesztgetnek. Semmi hatása nem volt a dolognak. Nem tudom milyen a könyv, de nem is érdekel. Megy a többi közé a "levesbe"..Inkább a klotyóba.. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Én már anno is mondtam, hogy az első rész egyetlen értékelhető dolga a Labirintus és a köré épült misztikum és mivel a következő részekben az nem lesz így erősen kétes az üdvösségre jutásuk. Én sem rajongom a műfajért, viszont ami most mégis elkezdett érdekelni a trailere láttán az "A beavatott-sorozat"-ból az új rész. Az eddigieket csak úgy néztem meg ha már nagyon nem volt semmi amit nézhettem volna, de ez az új most kifejezetten érdekel. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. (szerkesztve) Maze Runner: Scorch Trials Nem kedvelem a műfajt (tinihősok a csapból is), de az első részben volt valami. A legyek ura hangulat, hogy nem tudtam hova fut ki. Érdekes volt végigizgulni. A második rész viszont elérte, hogy tuti ne nézzem meg a harmadikat. Hogy ez is zombi-apokalipszisbe torkolljon, számomra óriási csalódás. Z-világháború, TWD, Wayward Pines és még lehetne sorolni. Elég! És hiába ijesztgetnek. Semmi hatása nem volt a dolognak. Nem tudom milyen a könyv, de nem is érdekel. Megy a többi közé a "levesbe"..Inkább a klotyóba.. Érdekes, nálam azt váltotta ki, hogy azonnal ki kellett olvasnom a trilógiát. És nagyon várom az előzményül szolgáló könyvtrilógiát is. Wayward Pines dettó. Sorozat megtekintése után azonnal könyvtrilógia kiolvasási kényszer szindróma. És nagyon várom a sorozat 2. évadát is, aminek már semmi köze nem lesz a könyvekhez. Ahány ember annyi ízlés A Beavatott-sorozat eddigi első két részét csak most a napokban néztem meg (pont mert a 3. rész elkezdett engem is érdekelni a trailere alapján) és láss csodát tetszett. Valószínűleg a könyveket is el fogom olvasni. Kezdek félni. Lehet, hogy ekkora baj van az ízlésemmel? Szerkesztve: 2016. Január 11. - Darth Riddick Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Hozzászólás ideje: 2016. Január 11. Dehogy Riddick, ez van.. Cupsy, akkor egyetértünk. A beavatottnál már az első résznél is ledobtam a láncot. A bátrak társasága nem bátor volt hanem hülye és vakmerő bőrdzsekiben. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.