Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Itt lehet magyarázat a végére:

Egészen pontosan, hogy hogyan lehettek terhes nők a végén:

circle_www.kepfeltoltes.hu_.png

Azt is írják, hogy a mi esetünkben a terhes nő a halála után egy másik körre esett, ahol automatikusan felismerték, hogy van még "élet" a körön, ezért lett döntetlen a végén. De ha a terhes nő nyerne, akkor egy körön lenne az összes "maradék élet", magára nem szavazhat, így nyer.

Hozzászólás ideje:

Alapból én is elmentem volna a film mellett az tett kíváncsivá, hogy egy cikk fejlécében láttam, hogy ugyanaz a rendezője, mint a Durr, Durr és csóknak az film pedig anno nagyon tetszett, ha még nem láttad szerintem feltétlen nézd meg.

És ahogy most jobban utánanéztem a palinak a Vasember 3-at is ő rendezte, az már szinte elhanyagolandó, hogy minden Halálos Fegyverhez is van köze mint író :D

Hozzászólás ideje:

Hogy ez lenne a nyolcadik Tarantino-film, azt nem tudom, de akárhogy számolom, nem jön ki. Persze azokat én sem számolom közé, amelyekben Tarantino csak színész, producer esetleg forgatókönyvíró volt, de a klasszikus Tarantino-filmek száma szerintem így is 9.

Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Jackie Brown (szégyen, de ezt még nem láttam), Kill Bill 1, Kill Bill 2, Halálbiztos, Becstelen brigantyk, Django és Aljas nyolcas. Ez 9 film.

Hozzászólás ideje:

Tuti, hogy azt egynek veszik... szerintem ő maga is egynek veszi, még ha külön is van szedve. Ettől még persze igazad van, Nute. ;)

Hozzászólás ideje:

Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Jackie Brown (szégyen, de ezt még nem láttam), Kill Bill 1, Kill Bill 2, Halálbiztos, Becstelen brigantyk, Django és Aljas nyolcas. Ez 9 film.

Amúgy ha az szégyen akkor én elbújok, mert a Kutyaszorítóbant és a Halálbiztost csak félig-meddig láttam a Jackie Brownból meg pár jelenetet.:)

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Halálbiztossal nem vesztettél sokat, a többit viszont érdemes pótolni, pláne a Kutyaszoritóbant. Nekem egyébként kifejezetten tetszett az Aljas nyolcas is. Az eleje kicsit döcögős és önismétlő volt de a végére szerintem baromi jó lett.

Hozzászólás ideje:

Tarantino is tud hibázni: ( :( )

Aljas nyolcas

Elolvastam, le vagyok lombozva. Legalább nem lesznek az egekben az elvárásaim.

Lehet, hogy két western közt kellett volna egy kitérő Tarantino-nak. sci-fi? :evil:

Hozzászólás ideje:

Inkább én fogok elbújni mert én csak a Billeket, a brigantisat és a Djangósat láttam teljesen QT rendezései közül. :D Azok bejövögettek.

A Halálbiztosból és a nyolcasból semmit se míg a többiből pedig csak pár jelenetet láttam de azok nem tetszettek így nem is próbálkoztam tovább velük. A nyolcast amúgy meg fogom sasolni amint kedvem lesz hozzá. Már majdnem két hete beszereztem úgyhogy ideje lenne sort kerítenem reá.

Hozzászólás ideje:

Amúgy ha az szégyen akkor én elbújok, mert a Kutyaszorítóbant és a Halálbiztost csak félig-meddig láttam a Jackie Brownból meg pár jelenetet.:)

Akkor én mit mondjak? Egyiket sem láttam teljesen végig vagy semennyire! :):D

Hozzászólás ideje:

Magamra gondoltam elsősorban, természetesen nem jelent semmit, ha valaki nem szereti Tarantinót, elég megosztó figura.

A Halálbiztos valóban nem nagy szám, viszont szvsz a Kutyaszorítóban jobb film mint a Ponyvaregény.

Hozzászólás ideje:

Az Aljas nyolcas nekem tetszett, én annyira nem ismerem Tarantinot, nem vártam a filmtől sokat, a western műfajt pedig amúgy is szeretem. Maga a western környezet tálalása, a Vadnyugat hangulata ott van benne erősen, nekem átjött. Amúgy Tarantino miben olyan különleges, vagy megosztó, ez nekem kimaradt??

Szerkesztve: - Master

Hozzászólás ideje:

Nekem egyébként kifejezetten tetszett az Aljas nyolcas is. Az eleje kicsit döcögős és önismétlő volt de a végére szerintem baromi jó lett.

A két említett mélypont nekem sajnos óriási mértékben meghatározta az összélményt - s igaz ez akkor is, ha a végén kétségkívül voltak benne jobb pillanatok is.

Elolvastam, le vagyok lombozva. Legalább nem lesznek az egekben az elvárásaim.

Lehet, hogy két western közt kellett volna egy kitérő Tarantino-nak. sci-fi? :evil:

Lehet. De ez nekem nem attól lett gyengébb, mert ez is western... sokkal inkább a hosszúságától és az "explicizmus"-ától.

Az Aljas nyolcas nekem tetszett, én annyira nem ismerem Tarantinot, nem vártam a filmtől sokat, a western műfajt pedig amúgy is szeretem. Maga a western környezet tálalása, a Vadnyugat hangulata ott van benne erősen, nekem átjött. Amúgy Tarantino miben olyan különleges, vagy megosztó, ez nekem kimaradt??

Ő egy hatalmas geek, egy tékásból lett filmes, aki sosem tett lakatot a szájára, aki mindig nagy ívben sz*rt a hollywoodi szabályokra. Talán pont ezért - a szabályok be nem tartása miatt - lett kultrendező, a stílusa, a dialógusai nekem valahogy mindig bejöttek. Most is, csak sok volt a tarrbélás töltelék...

Hozzászólás ideje:

Most is, csak sok volt a tarrbélás töltelék...

Ha azt mondod, hogy olyan hosszú, elnyújtott snittek vannak benne, mint a Mester filmjeiben, akkor tényleg nem nézem meg... pedig holnap terveztem. :D

Hozzászólás ideje:

Ha azt mondod, hogy olyan hosszú, elnyújtott snittek vannak benne, mint a Mester filmjeiben, akkor tényleg nem nézem meg... pedig holnap terveztem. :D

Pedig vannak.. de ez ne vegye kedved. Van benne jó duma is. ;)

Hozzászólás ideje:

Maze Runner: Scorch Trials

Nem kedvelem a műfajt (tinihősok a csapból is), de az első részben volt valami.

A legyek ura hangulat, hogy nem tudtam hova fut ki. Érdekes volt végigizgulni.

A második rész viszont elérte, hogy tuti ne nézzem meg a harmadikat.

Hogy ez is zombi-apokalipszisbe torkolljon, számomra óriási csalódás. Z-világháború, TWD, Wayward Pines és még lehetne sorolni. Elég! És hiába ijesztgetnek. Semmi hatása nem volt a dolognak.

Nem tudom milyen a könyv, de nem is érdekel.

Megy a többi közé a "levesbe"..Inkább a klotyóba..

Hozzászólás ideje:

Én már anno is mondtam, hogy az első rész egyetlen értékelhető dolga a Labirintus és a köré épült misztikum és mivel a következő részekben az nem lesz így erősen kétes az üdvösségre jutásuk.

Én sem rajongom a műfajért, viszont ami most mégis elkezdett érdekelni a trailere láttán az "A beavatott-sorozat"-ból az új rész. Az eddigieket csak úgy néztem meg ha már nagyon nem volt semmi amit nézhettem volna, de ez az új most kifejezetten érdekel.

Hozzászólás ideje:

Maze Runner: Scorch Trials

Nem kedvelem a műfajt (tinihősok a csapból is), de az első részben volt valami.

A legyek ura hangulat, hogy nem tudtam hova fut ki. Érdekes volt végigizgulni.

A második rész viszont elérte, hogy tuti ne nézzem meg a harmadikat.

Hogy ez is zombi-apokalipszisbe torkolljon, számomra óriási csalódás. Z-világháború, TWD, Wayward Pines és még lehetne sorolni. Elég! És hiába ijesztgetnek. Semmi hatása nem volt a dolognak.

Nem tudom milyen a könyv, de nem is érdekel.

Megy a többi közé a "levesbe"..Inkább a klotyóba..

Érdekes, nálam azt váltotta ki, hogy azonnal ki kellett olvasnom a trilógiát. És nagyon várom az előzményül szolgáló könyvtrilógiát is.

Wayward Pines dettó. Sorozat megtekintése után azonnal könyvtrilógia kiolvasási kényszer szindróma. :P És nagyon várom a sorozat 2. évadát is, aminek már semmi köze nem lesz a könyvekhez.

Ahány ember annyi ízlés ;)

A Beavatott-sorozat eddigi első két részét csak most a napokban néztem meg (pont mert a 3. rész elkezdett engem is érdekelni a trailere alapján) és láss csodát tetszett. Valószínűleg a könyveket is el fogom olvasni.

Kezdek félni. Lehet, hogy ekkora baj van az ízlésemmel?

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Dehogy Riddick, ez van.. :peace:

Cupsy, akkor egyetértünk. :)

A beavatottnál már az első résznél is ledobtam a láncot.

A bátrak társasága nem bátor volt hanem hülye és vakmerő bőrdzsekiben. :facepalm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.