Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

j93cvg6ruxbf387u86u0_thumb.jpg

Ez hatalmas. Amikor a film már rég megnézhető volt a kalóz VHS-nek hála, és amikor már a csapból is az ep1 sztorija folyt, ilyeneket nagy bátorság leírni:

"Az ifjú királynő, Amidala (Natalie Portman) fegyverszünetet kötne a megszállókkal, de jogaiból nem akar engedni. A tárgyalások persze kudarcot vallanak."

Na most, ha egy bolygót megszállnak, az nem azt jelenit, hogy a tárgyalások már rég kudarcot vallottak? Pláne a filmben, ahol a tárgyalást merényletkísérlet nyitja meg, jóval a megszállás előtt. És jól értelmezhető az a pont, amikor Gunray tárgyalás helyett kész tényeket állít a fogságban lévő Amidalának (tökéletes tárgyalási pozíció).

"lökhajtásos csatajárgányok"

Oké, ha ő mondja. :hehe:

Nekem ez a kedvencem. A tájékozatlanság netovábbja. :facepalm:

"A barátok később megmentik a Coruscant bolygót..."

star-wars-han-solo-harrison-ford.jpg

A csávó csak két epizódot tévedett. :D

Istenem, és volt idő, amikor én hittem a Cinemának. Hát nem csoda, hogy az újdonság erejével hatott rám a film a moziban. :lol:

Hozzászólás ideje:

Bár túl sok reakció eddig nem volt, megcsinálatm az utolsó EP I-es szkennelést is...

Nagyon jó, hogy beszkennelted, és láthatják mások is ezeket a cikkeket, ökörségektől függetlenül :) Nekem ezek a lapok megvannak itthon, ezért nem láttam értelmét reagálni :)

Hát nem csoda, hogy az újdonság erejével hatott rám a film a moziban. :lol:

:D

• 1 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
  • 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az index sokadjára bizonyítja, micsoda "hírek" mennek ott...

Jennifer Lawrence nem lesz fiatal Han Solo....

http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/11/13/jennifer_lawrence_nem_fog_lezerkardot/

Komolyan... :lol2::facepalm:

Soha nem tudom eldönteni, hogy az ilyen (és ehhez hasonló) híreket mennyire gondolják komolyan a szerzők, moderátorok stb.... :)

Hozzászólás ideje:

Annyira bírom ezt a csajt. A vele készült interjúk halálosak szoktak lenni. Olyan őszinte és epés reakciókkal tud válaszolni a riporterek hülye kérdésére, hogy az ember szakad a nevetéstől. Érdemes megnézni az idei Oscar-gálán készült interjút. Amikor szólnak neki, hogy az utolsó kérdés jön, egyből kitör belőle a megkönnyebbült sóhaj: "hál' istennek". :lol:

• 11 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
  • 4 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom ez volt-e már, próbáltam utána keresni, de nem találtam semmit.

Az előzmény-trilógia visszavág egy feature-hosszúságú indie/fan-made dokumentum film lesz, ami -mint címe mutatja- arra készül, hogy bebizonyítsa a prequel-ek igenis jó filmek, Lucas pedig még mindig egy zseni. Egy rakat a jelek szerint nagy nevet készülnek meginterjúvolni, többek közt Mike Klimo-t "Star Wars gyűrű teória" című cikk íróját.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes lehet, de azok közé tartozok akik szerint ez kicsit kétségbeesett húzásnak tűnik. Nem véletlen hogy nincs film ami azt akarja bebizonyítani, hogy a Keresztapa, a 2001 Űrodösszeia vagy a régi Star Wars filmek igenis jók. Gondolom az alkotók sokat neteznek/fórumoznak és nagyon elegük lett a flame-ből.

Hozzászólás ideje:

Plusz ha a heaterek-nek lehet egy "bibliájuk" a röhejesen képmutató, önmagával ellentmondó Plinkett-videók képében, miért ne lehetne azoknak is valamijük ami mögött felsorakozhatnak, akik szeretik a prequel-eket?

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem cikk, hanem videó, de jobb topicot nem találtam neki. Az IGN Rebel Base című műsorában összeszedték a műsorvezetők a hét kedvenc változtatásukat a Star Wars filmekben - a többség természetesen az ep4-5-6-ból van, de van egy az ep3-ból is, ami kicsit meglepett. Nem tudtam, hogy a mozis változathoz képest megváltoztatták Vader felkiáltását. Szerintem nagyon korrekt

http://www.youtube.com/watch?v=mDeJjBDlWBc

Hozzászólás ideje:

Valóban korrekt összeállítás, az EpIII-as változásról én se tudtam, jó lenne egy összehasonlítás, hogy milyen volt, milyen lett, mert az eredeti már nincs előttem (mármint a hangja).

A hetesnél még azt is kiemelném, hogy talán anno ezért rakta be Lucas a Klónok Támadásába, hogy maga Jango is lefejeli az ajtót az EPII-ben, bár ez azóta, hogy megerősítést nyert, hogy a birodalmi éra rohamosztagosai nem klónok voltak, már nem annyira vicces. :)

Talán jól hallom, hogy ez az eredeti (?):

http://www.youtube.com/watch?v=VDqIXbdlpa4

Ebben pedig meghallgatható az új (?) 3:38-tól:

http://www.youtube.com/watch?v=LwDe845aDt4

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az AXN és az AXN Black tévécsatornák fantasztikus kínálattal várják a Star Wars: Az ébredő Erő közelgő világpremierjét! A Star Wars Saga első hat filmje mellett ugyanis animációs filmet és sorozatot, valamint dokumentumfilmeket - köztük az igen népszerű Star Wars: Az álmok birodalma c. két és félórás alkotást - is megnézhetünk a hetedik részre készülve. (A filmek szinkronizált, a dokumentumfilmek feliratos változatban kerülnek sugárzásra.)

Ha szeretnéd újra átélni a messzi-messzi galaxis hőseinek legnagyobb kalandjait, októbertől kapcsolj az AXN-re és az AXN Black-re!

Az októberi premierdátumok a következőképpen alakulnak az AXN és az AXN Black műsorán:

AXN

STAR WARS: BALJÓS ÁRNYAK – 2015. október 3-án 21:00-tól

STAR WARS: A KLÓNOK TÁMADÁSA - 2015. október 4-én 21:00-tól

STAR WARS: A SITH-EK BOSSZÚJA - 2015. október 10-án 21:00-tól

STAR WARS: EGY ÚJ REMÉNY - 2015. október 11-én 21:00-tól

STAR WARS: A BIRODALOM VISSZAVÁG - 2015. október 17-én 21:00-tól

STAR WARS: A JEDI VISSZATÉR - 2015. október 18-án 21:00-tól

AXN Black

STAR WARS: LÁZADÓK - október 10-től szombat délutánonként dupla résszel

STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA (MOZIFILM) - 2015. október 11-én 12:20-tól

STAR WARS: AZ ÁLMOK BIRODALMA - 2015. október 1-én 21:20-tól

STAR WARS: A FELFEDETT ÖRÖKSÉG - 2015. október 15-én 22:15-kor

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.