Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. Ez hatalmas. Amikor a film már rég megnézhető volt a kalóz VHS-nek hála, és amikor már a csapból is az ep1 sztorija folyt, ilyeneket nagy bátorság leírni: "Az ifjú királynő, Amidala (Natalie Portman) fegyverszünetet kötne a megszállókkal, de jogaiból nem akar engedni. A tárgyalások persze kudarcot vallanak." Na most, ha egy bolygót megszállnak, az nem azt jelenit, hogy a tárgyalások már rég kudarcot vallottak? Pláne a filmben, ahol a tárgyalást merényletkísérlet nyitja meg, jóval a megszállás előtt. És jól értelmezhető az a pont, amikor Gunray tárgyalás helyett kész tényeket állít a fogságban lévő Amidalának (tökéletes tárgyalási pozíció). "lökhajtásos csatajárgányok" Oké, ha ő mondja. Nekem ez a kedvencem. A tájékozatlanság netovábbja. "A barátok később megmentik a Coruscant bolygót..." A csávó csak két epizódot tévedett. Istenem, és volt idő, amikor én hittem a Cinemának. Hát nem csoda, hogy az újdonság erejével hatott rám a film a moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 17. Bár túl sok reakció eddig nem volt, megcsinálatm az utolsó EP I-es szkennelést is... Nagyon jó, hogy beszkennelted, és láthatják mások is ezeket a cikkeket, ökörségektől függetlenül Nekem ezek a lapok megvannak itthon, ezért nem láttam értelmét reagálni Hát nem csoda, hogy az újdonság erejével hatott rám a film a moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 26. Ez egy érdekes cikk, amely a Star Wars logó evolúcióról szól még a kezdetekben. Képekkel illusztrálva időrendbe veszi az eseményeket, hogyan fejlődött a kinézete. http://alphabettenthletter.blogspot.co.uk/2013/05/anatomy-of-logo-star-wars.html Disney SW logora majd kíváncsi leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 28. http://kunszt.postr.hu/interju-helenyi-tibor-csillagok-haboruja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Már az Origo is.... http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20130729-john-williams-lesz-a-star-wars-7-zeneszerzoje-kathleen-kennedy-nyilatkozik-a-filmrol.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 14. Az index sokadjára bizonyítja, micsoda "hírek" mennek ott... Jennifer Lawrence nem lesz fiatal Han Solo.... http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/11/13/jennifer_lawrence_nem_fog_lezerkardot/ Komolyan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 14. Az index sokadjára bizonyítja, micsoda "hírek" mennek ott... Jennifer Lawrence nem lesz fiatal Han Solo.... http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/11/13/jennifer_lawrence_nem_fog_lezerkardot/ Komolyan... Soha nem tudom eldönteni, hogy az ilyen (és ehhez hasonló) híreket mennyire gondolják komolyan a szerzők, moderátorok stb.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 14. Leállt a kontextusdetektorom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 15. Annyira bírom ezt a csajt. A vele készült interjúk halálosak szoktak lenni. Olyan őszinte és epés reakciókkal tud válaszolni a riporterek hülye kérdésére, hogy az ember szakad a nevetéstől. Érdemes megnézni az idei Oscar-gálán készült interjút. Amikor szólnak neki, hogy az utolsó kérdés jön, egyből kitör belőle a megkönnyebbült sóhaj: "hál' istennek". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 17. Dejó a németeknek, december 1-14 között lesz náluk Sky Star Wars HD csatorna, nonstop 24 órában SW anyaggal http://www.hollywoodreporter.com/news/sky-deutschland-launches-24-7-741615 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. November 17. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Dejó a németeknek, december 1-14 között lesz náluk Sky Star Wars HD csatorna, nonstop 24 órában SW anyaggal http://www.hollywoodreporter.com/news/sky-deutschland-launches-24-7-741615 Nálunk meg lehet, hogy egyszer lesz internet adó. Reverz folyamatok a kulturában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. http://www.gamestar.hu/valodi-jatekok/square-enix-star-wars-variant-figurak-darth-vader-boba-fett-stormtrooper.html Vagany darabok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Itt egy kis elemzés az endori csatáról egy hadi történész szemével(és egy linken keresztül el lehet jutni a tavalyi hoth-i csatához is) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Ez kánon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Nem, elemzés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Nem tudom ez volt-e már, próbáltam utána keresni, de nem találtam semmit. Az előzmény-trilógia visszavág egy feature-hosszúságú indie/fan-made dokumentum film lesz, ami -mint címe mutatja- arra készül, hogy bebizonyítsa a prequel-ek igenis jó filmek, Lucas pedig még mindig egy zseni. Egy rakat a jelek szerint nagy nevet készülnek meginterjúvolni, többek közt Mike Klimo-t "Star Wars gyűrű teória" című cikk íróját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Na, ez ígéretesnek hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Volt már szó róla asszem a SAGA topikban. Egyesek szerint régen rossz ha egy filmnek ilyen módon kell az "igazát bizonygatni". Én persze kíváncsian várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Érdekes lehet, de azok közé tartozok akik szerint ez kicsit kétségbeesett húzásnak tűnik. Nem véletlen hogy nincs film ami azt akarja bebizonyítani, hogy a Keresztapa, a 2001 Űrodösszeia vagy a régi Star Wars filmek igenis jók. Gondolom az alkotók sokat neteznek/fórumoznak és nagyon elegük lett a flame-ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. De nem is éri annyi alaptalan támadás a Keresztapát, a 2001-et és az ep4-5-6-ot, mint az ep1-2-3-at. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Plusz ha a heaterek-nek lehet egy "bibliájuk" a röhejesen képmutató, önmagával ellentmondó Plinkett-videók képében, miért ne lehetne azoknak is valamijük ami mögött felsorakozhatnak, akik szeretik a prequel-eket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Nem cikk, hanem videó, de jobb topicot nem találtam neki. Az IGN Rebel Base című műsorában összeszedték a műsorvezetők a hét kedvenc változtatásukat a Star Wars filmekben - a többség természetesen az ep4-5-6-ból van, de van egy az ep3-ból is, ami kicsit meglepett. Nem tudtam, hogy a mozis változathoz képest megváltoztatták Vader felkiáltását. Szerintem nagyon korrekt http://www.youtube.com/watch?v=mDeJjBDlWBc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 3. Valóban korrekt összeállítás, az EpIII-as változásról én se tudtam, jó lenne egy összehasonlítás, hogy milyen volt, milyen lett, mert az eredeti már nincs előttem (mármint a hangja). A hetesnél még azt is kiemelném, hogy talán anno ezért rakta be Lucas a Klónok Támadásába, hogy maga Jango is lefejeli az ajtót az EPII-ben, bár ez azóta, hogy megerősítést nyert, hogy a birodalmi éra rohamosztagosai nem klónok voltak, már nem annyira vicces. Talán jól hallom, hogy ez az eredeti (?): http://www.youtube.com/watch?v=VDqIXbdlpa4 Ebben pedig meghallgatható az új (?) 3:38-tól: http://www.youtube.com/watch?v=LwDe845aDt4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Tetszett, szép csokor! C Hayden kimaradt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 5. Talán jól hallom, hogy ez az eredeti (?): Ebben pedig meghallgatható az új (?) 3:38-tól: Csak én hallom totál ugyanolyannak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 20. Nem friss,viszont cikk http://www.scifimarket.hu/blog-2/mit-jelent-hogy-a-disney-megvette-a-star-warst-33 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26. Az AXN és az AXN Black tévécsatornák fantasztikus kínálattal várják a Star Wars: Az ébredő Erő közelgő világpremierjét! A Star Wars Saga első hat filmje mellett ugyanis animációs filmet és sorozatot, valamint dokumentumfilmeket - köztük az igen népszerű Star Wars: Az álmok birodalma c. két és félórás alkotást - is megnézhetünk a hetedik részre készülve. (A filmek szinkronizált, a dokumentumfilmek feliratos változatban kerülnek sugárzásra.) Ha szeretnéd újra átélni a messzi-messzi galaxis hőseinek legnagyobb kalandjait, októbertől kapcsolj az AXN-re és az AXN Black-re! Az októberi premierdátumok a következőképpen alakulnak az AXN és az AXN Black műsorán: AXN STAR WARS: BALJÓS ÁRNYAK – 2015. október 3-án 21:00-tól STAR WARS: A KLÓNOK TÁMADÁSA - 2015. október 4-én 21:00-tól STAR WARS: A SITH-EK BOSSZÚJA - 2015. október 10-án 21:00-tól STAR WARS: EGY ÚJ REMÉNY - 2015. október 11-én 21:00-tól STAR WARS: A BIRODALOM VISSZAVÁG - 2015. október 17-én 21:00-tól STAR WARS: A JEDI VISSZATÉR - 2015. október 18-án 21:00-tól AXN Black STAR WARS: LÁZADÓK - október 10-től szombat délutánonként dupla résszel STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA (MOZIFILM) - 2015. október 11-én 12:20-tól STAR WARS: AZ ÁLMOK BIRODALMA - 2015. október 1-én 21:20-tól STAR WARS: A FELFEDETT ÖRÖKSÉG - 2015. október 15-én 22:15-kor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26. TCW sorozatról nem írnak semmit, vagy a film után ugyanabban az időpontban nyomják vasárnaponként? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26. TCW sorozatról nem írnak semmit, vagy a film után ugyanabban az időpontban nyomják vasárnaponként? Nem írnak semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.