Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A miért az rendben van. A klónhadsereg ahogy a nevében is van hadsereg, katonákkal akiket háborúra, harcra képeztek ki. A Birodalomnak viszont rendfenntartó erő kellett, akiket máshogyan kell kiképezni és más célokra. Magyarán a klónhadsereg teljesen alkalmatlan volt rendfenntartásra, ők az átmenet voltak csak a Birodalom kezdetén. Na ez az átmenet érdekelne engem. Rex-éktől remélem kiderül.

Durva dolog, de el tudom képzelni a Birodalomról, hogy ezt az átmenetet sortűzzel vitte végig. Egyszerűen elkezdte a rohamosztagosokkal likvidáltatni a klónokat. Elvégre szabadon nem engedhették őket, hiszen háborúra tenyésztették őket, harcedzettek voltak, ráadásul a nevükben is benne van, ami a legnagyobb bajt okozhatja a Birodalomnak: ők egy hadsereg. Nem is kicsi hadsereg, a szeparatista droidok leállításával a Galaxis legnagyobb hadseregévé váltak. Ráadásul éveket töltöttek el a Jedik mellett, azok hatással voltak rájuk. És már azt is tudjuk, hogy nincs vak hűségük. Bár engedelmesebbek, mint egy normál ember - például egy rendes ember sokkal korábban Krell ellen fordult volna -, azért gondolkodnak, és bizony előbb-utóbb lázonganak. Csak a chip az, ami pálfordulásra kényszerítheti őket, de az meg a Jedik ellen van, másra nem használható legjobb tudomásunk szerint.

Szóval szerintem, amint elég nagyra nőtt a Birodalmi hadsereg önkéntes állománya, elkezdték levadászni a klónokat. Mondjuk visszarendelték őket Kaminóra, ahol aztán a klónozók "bezúzták a terméket."

Hozzászólás ideje:

Finoman szólva se Star Wars hangulatú előzetes. :facepalm:

De az új részletek kedvéért azért érdemes megnézni.

Valóban borzalmas a zene. :roll: Ellenben a látvány az remek. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy az a csaj inkvizítor Barriss. Egyébként az a csillagromboló robbanás a vége felé durván jól néz ki. :o

Jean Luc!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ez de nagyon szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! Jujj gyerekek, ez rémes. Most hallottam először a Rebelst szinkronosan, de remélem, utoljára is. A hangkeverés is borzasztó, de külön díjat érdemelne Palpatine és Vader hangjának mellényúlása is. :facepalm::fuckoff: Minden tiszteletem annak, aki így végig tudja nézni, rajtam a trailer is kifogott. Ha nem tudnám, hogy milyen jó sorozat, ezzel simán elriasztanának.

Hozzászólás ideje:

Ez de nagyon szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! Jujj gyerekek, ez rémes. Most hallottam először a Rebelst szinkronosan, de remélem, utoljára is. A hangkeverés is borzasztó, de külön díjat érdemelne Palpatine és Vader hangjának mellényúlása is. :facepalm::fuckoff: Minden tiszteletem annak, aki így végig tudja nézni, rajtam a trailer is kifogott. Ha nem tudnám, hogy milyen jó sorozat, ezzel simán elriasztanának.

:peace:

A magyar hang(alámondás) minősége az Olcsó János Szinkronstúdiót dicséri. A keverést az a Kovács Margit követte el, aki a Gézának a felesége és nagyon finom kávét tud főzni. A gyerekek is kaptak egy - egy szerepet és Vader szinkronizálásáért még Sanyi is letette a kapát a kertben. Palpatine hangja egyébként az a Józsibá, aki nemrég nálunk csinálta a bojlert (azóta sem működik). Azért ez a stúdió kapta a megbízást, mert a Véres ököl negyedik részében és a Félelmetes halál kettőben nagyszerűen szinkronizálták Antonio Sabato Juniort és Lorenzo Lamast. Nem árulok el nagy titkot, hogy már az Ébredő erő szinkronmunkálatain dolgoznak, pedig a film még be sincs fejezve. Ez lesz az első olyan szinkron, amit látatlanban rögzítenek idehaza.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Durva dolog, de el tudom képzelni a Birodalomról, hogy ezt az átmenetet sortűzzel vitte végig. Egyszerűen elkezdte a rohamosztagosokkal likvidáltatni a klónokat. Elvégre szabadon nem engedhették őket, hiszen háborúra tenyésztették őket, harcedzettek voltak, ráadásul a nevükben is benne van, ami a legnagyobb bajt okozhatja a Birodalomnak: ők egy hadsereg. Nem is kicsi hadsereg, a szeparatista droidok leállításával a Galaxis legnagyobb hadseregévé váltak. Ráadásul éveket töltöttek el a Jedik mellett, azok hatással voltak rájuk. És már azt is tudjuk, hogy nincs vak hűségük. Bár engedelmesebbek, mint egy normál ember - például egy rendes ember sokkal korábban Krell ellen fordult volna -, azért gondolkodnak, és bizony előbb-utóbb lázonganak. Csak a chip az, ami pálfordulásra kényszerítheti őket, de az meg a Jedik ellen van, másra nem használható legjobb tudomásunk szerint.

Szóval szerintem, amint elég nagyra nőtt a Birodalmi hadsereg önkéntes állománya, elkezdték levadászni a klónokat. Mondjuk visszarendelték őket Kaminóra, ahol aztán a klónozók "bezúzták a terméket."

Ez azért durva lenne. Bár én is el tudom Sidiousról és Birodalmáról képzelni.

Hozzászólás ideje:

Itt egy fokkal jobb volt.

Egy negyed fokkal a hangyabolyban. :evil:

:peace:

A magyar hang(alámondás) minősége az Olcsó János Szinkronstúdiót dícséri. A keverést az a Kovács Margit követte el, aki a Gézának a felesége és nagyon finom kávét tud főzni. A gyerekek is kaptak egy - egy szerepet és Vader szinkronizálásáért még Sanyi is letette a kapát a kertben. Palpatine hangja egyébként az a Józsibá, aki nemrég nálunk csinálta a bojlert (azóta sem működik). Azért ez a stúdió kapta a megbízást, mert a Véres ököl negyedik részében és a Félelmetes halál kettőben nagyszerűen szinkronizálták Antonio Sabato Juniort és Lorenzo Lamast.

:lol2::lol2: :lol2:

Pedig Horányi László jó szinkronhang, de nem Darth Vadernek! Patrick Stewartnak nagyon jó a Star Trek: First Contactban (és a TNG 1. évadának eredeti szinkronjában) meg az X-men filmekben, de nem Darth Vadernek!

Hozzászólás ideje:

:lol2::lol2: :lol2:

Pedig Horányi László jó szinkronhang, de nem Darth Vadernek! Patrick Stewartnak nagyon jó a Star Trek: First Contactban (és a TNG 1. évadának eredeti szinkronjában) meg az X-men filmekben, de nem Darth Vadernek!

Röviden; sikerült összehozni egy olyan csapatot, ahol senkinek a hangja nem illik a szinkronizált karakteréhez. Már ez önmagában nem kis teljesítmény! :D

szerk.: Horányi László tényleg nagyszerűen szinkronizálja kopasz kapitányt és kopasz professzort és ha úgy nézzük, Darth Vader is kopasz, akár még működhetett is volna. :P

Hozzászólás ideje:

Itt egy fokkal jobb volt.

Alig-alig... itt viszont az Inkvizítor hangja a förtelmes, mintha orrba nyomták volna, avgy nem is tudom:D

Szerkesztve: - Sinistra

Hozzászólás ideje:

Én is bírom Laci bácsit de ez a második szezonos Vader apánk nagyon nem az igazi vele. Hátha észbe kapnak az illetékes szinkronosok és Vaderesítik a hangját.

Hozzászólás ideje:

Nekem is Deja Vu-s a kép.

A szinkron meg remélem nem végleges. Mintha hiányozna a Vader-hangról a torzítás.

Palpatine hangját meg én is jobban nyomnám.

De nem érkezett felkérés.. :)

Hozzászólás ideje:

Én láttam az 1. évadot szinkronosan és nem volt bajom vele, de Vader és Palpatine hangja szerintem is nagyon sokat ront a 2. évados előzetesen. :|

Hozzászólás ideje:

Tok komoly NŐ lett ebbol a kis csitribol. :D

Szerintem Ő sosem volt csitri, mindig komolyan vélekedett a dolgokról. :)

A p.rnós 3,14ák, azok valóban csitrik. Eszük mint egy tányér bablevesnek.

Hozzászólás ideje:

Én még nem temetném a szinkront, hiszen, a magyar előzeteseket ismerve, a legtöbb esetben csak úgy összescapnak valamit az előzetes idejére, majd a késztermékben valami jobbat sikerül összehozniuk. Emlékezzünk csak Ultron kedves hangjára. :D

Hozzászólás ideje:

Emlékezzünk csak Ultron kedves hangjára. :D

Remek példa, a szinkron pont ugyanolyan sz*r lett, mint a traileré. :evil: Amúgy ezt a felfogást sem értem meg? Mi értelme gány munkát végezni egy traileren? Hát nem az lenne a lényeg, hogy azzal hívják fel a figyelmet? Tudtommal nem az eltaszítás a cél, márpedig ezek az elb*szott trailer szinkronok másra nem képesek. Húgomat idézve: "ettől csak agyhúgykövet kapok."

Hozzászólás ideje:

Eredetileg a vidám természetű kamaszlányokat hívták csitrinek... az meg szerintem volt. ;)

Ma pedig a könnyűvérű jányokra mondják, de ezen nem veszünk össze. :)

Ez a beszólás annyira kellett ide, mint Darth Vadernek az orrviszketés... :roll:

Elnézést kérek, jogos!

Hozzászólás ideje:

Remek példa, a szinkron pont ugyanolyan sz*r lett, mint a traileré. :evil:

Én azért megkönnyebültem, amikor nem ugyanazt azt a bájos hangot hallottam vissza. Ha legalább annyival más lenne itt is a végeredmény, hát, akkor talán nem önti el a sz*r az agyamat, mert jelen állapotok között igen. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.