Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. A miért az rendben van. A klónhadsereg ahogy a nevében is van hadsereg, katonákkal akiket háborúra, harcra képeztek ki. A Birodalomnak viszont rendfenntartó erő kellett, akiket máshogyan kell kiképezni és más célokra. Magyarán a klónhadsereg teljesen alkalmatlan volt rendfenntartásra, ők az átmenet voltak csak a Birodalom kezdetén. Na ez az átmenet érdekelne engem. Rex-éktől remélem kiderül. Durva dolog, de el tudom képzelni a Birodalomról, hogy ezt az átmenetet sortűzzel vitte végig. Egyszerűen elkezdte a rohamosztagosokkal likvidáltatni a klónokat. Elvégre szabadon nem engedhették őket, hiszen háborúra tenyésztették őket, harcedzettek voltak, ráadásul a nevükben is benne van, ami a legnagyobb bajt okozhatja a Birodalomnak: ők egy hadsereg. Nem is kicsi hadsereg, a szeparatista droidok leállításával a Galaxis legnagyobb hadseregévé váltak. Ráadásul éveket töltöttek el a Jedik mellett, azok hatással voltak rájuk. És már azt is tudjuk, hogy nincs vak hűségük. Bár engedelmesebbek, mint egy normál ember - például egy rendes ember sokkal korábban Krell ellen fordult volna -, azért gondolkodnak, és bizony előbb-utóbb lázonganak. Csak a chip az, ami pálfordulásra kényszerítheti őket, de az meg a Jedik ellen van, másra nem használható legjobb tudomásunk szerint. Szóval szerintem, amint elég nagyra nőtt a Birodalmi hadsereg önkéntes állománya, elkezdték levadászni a klónokat. Mondjuk visszarendelték őket Kaminóra, ahol aztán a klónozók "bezúzták a terméket." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Finoman szólva se Star Wars hangulatú előzetes. De az új részletek kedvéért azért érdemes megnézni. http://www.youtube.com/watch?v=n2DWHR_TcOI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Huh.Ugy porog,hogy nem lehet kovetni... Na jol van,azert vononyalab kikapcsolas lesz,ahogy latom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. (szerkesztve) Érdekes Darth Vader szinkron Szerkesztve: 2015. Szeptember 23. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. (szerkesztve) Finoman szólva se Star Wars hangulatú előzetes. De az új részletek kedvéért azért érdemes megnézni. Valóban borzalmas a zene. Ellenben a látvány az remek. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy az a csaj inkvizítor Barriss. Egyébként az a csillagromboló robbanás a vége felé durván jól néz ki. Jean Luc! Szerkesztve: 2015. Szeptember 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Ez de nagyon szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! Jujj gyerekek, ez rémes. Most hallottam először a Rebelst szinkronosan, de remélem, utoljára is. A hangkeverés is borzasztó, de külön díjat érdemelne Palpatine és Vader hangjának mellényúlása is. Minden tiszteletem annak, aki így végig tudja nézni, rajtam a trailer is kifogott. Ha nem tudnám, hogy milyen jó sorozat, ezzel simán elriasztanának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Itt egy fokkal jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. (szerkesztve) Ez de nagyon szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! Jujj gyerekek, ez rémes. Most hallottam először a Rebelst szinkronosan, de remélem, utoljára is. A hangkeverés is borzasztó, de külön díjat érdemelne Palpatine és Vader hangjának mellényúlása is. Minden tiszteletem annak, aki így végig tudja nézni, rajtam a trailer is kifogott. Ha nem tudnám, hogy milyen jó sorozat, ezzel simán elriasztanának. A magyar hang(alámondás) minősége az Olcsó János Szinkronstúdiót dicséri. A keverést az a Kovács Margit követte el, aki a Gézának a felesége és nagyon finom kávét tud főzni. A gyerekek is kaptak egy - egy szerepet és Vader szinkronizálásáért még Sanyi is letette a kapát a kertben. Palpatine hangja egyébként az a Józsibá, aki nemrég nálunk csinálta a bojlert (azóta sem működik). Azért ez a stúdió kapta a megbízást, mert a Véres ököl negyedik részében és a Félelmetes halál kettőben nagyszerűen szinkronizálták Antonio Sabato Juniort és Lorenzo Lamast. Nem árulok el nagy titkot, hogy már az Ébredő erő szinkronmunkálatain dolgoznak, pedig a film még be sincs fejezve. Ez lesz az első olyan szinkron, amit látatlanban rögzítenek idehaza. Szerkesztve: 2015. Szeptember 23. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Durva dolog, de el tudom képzelni a Birodalomról, hogy ezt az átmenetet sortűzzel vitte végig. Egyszerűen elkezdte a rohamosztagosokkal likvidáltatni a klónokat. Elvégre szabadon nem engedhették őket, hiszen háborúra tenyésztették őket, harcedzettek voltak, ráadásul a nevükben is benne van, ami a legnagyobb bajt okozhatja a Birodalomnak: ők egy hadsereg. Nem is kicsi hadsereg, a szeparatista droidok leállításával a Galaxis legnagyobb hadseregévé váltak. Ráadásul éveket töltöttek el a Jedik mellett, azok hatással voltak rájuk. És már azt is tudjuk, hogy nincs vak hűségük. Bár engedelmesebbek, mint egy normál ember - például egy rendes ember sokkal korábban Krell ellen fordult volna -, azért gondolkodnak, és bizony előbb-utóbb lázonganak. Csak a chip az, ami pálfordulásra kényszerítheti őket, de az meg a Jedik ellen van, másra nem használható legjobb tudomásunk szerint. Szóval szerintem, amint elég nagyra nőtt a Birodalmi hadsereg önkéntes állománya, elkezdték levadászni a klónokat. Mondjuk visszarendelték őket Kaminóra, ahol aztán a klónozók "bezúzták a terméket." Ez azért durva lenne. Bár én is el tudom Sidiousról és Birodalmáról képzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Itt egy fokkal jobb volt. Egy negyed fokkal a hangyabolyban. A magyar hang(alámondás) minősége az Olcsó János Szinkronstúdiót dícséri. A keverést az a Kovács Margit követte el, aki a Gézának a felesége és nagyon finom kávét tud főzni. A gyerekek is kaptak egy - egy szerepet és Vader szinkronizálásáért még Sanyi is letette a kapát a kertben. Palpatine hangja egyébként az a Józsibá, aki nemrég nálunk csinálta a bojlert (azóta sem működik). Azért ez a stúdió kapta a megbízást, mert a Véres ököl negyedik részében és a Félelmetes halál kettőben nagyszerűen szinkronizálták Antonio Sabato Juniort és Lorenzo Lamast. :lol2: Pedig Horányi László jó szinkronhang, de nem Darth Vadernek! Patrick Stewartnak nagyon jó a Star Trek: First Contactban (és a TNG 1. évadának eredeti szinkronjában) meg az X-men filmekben, de nem Darth Vadernek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. (szerkesztve) :lol2: Pedig Horányi László jó szinkronhang, de nem Darth Vadernek! Patrick Stewartnak nagyon jó a Star Trek: First Contactban (és a TNG 1. évadának eredeti szinkronjában) meg az X-men filmekben, de nem Darth Vadernek! Röviden; sikerült összehozni egy olyan csapatot, ahol senkinek a hangja nem illik a szinkronizált karakteréhez. Már ez önmagában nem kis teljesítmény! szerk.: Horányi László tényleg nagyszerűen szinkronizálja kopasz kapitányt és kopasz professzort és ha úgy nézzük, Darth Vader is kopasz, akár még működhetett is volna. Szerkesztve: 2015. Szeptember 23. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Lehet hogy ez még nem a végleges mert Ahsoka Klónok háborúja mondata igen félrecsúszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. (szerkesztve) Itt egy fokkal jobb volt. Alig-alig... itt viszont az Inkvizítor hangja a förtelmes, mintha orrba nyomták volna, avgy nem is tudom:D Szerkesztve: 2015. Szeptember 23. - Sinistra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Én is bírom Laci bácsit de ez a második szezonos Vader apánk nagyon nem az igazi vele. Hátha észbe kapnak az illetékes szinkronosok és Vaderesítik a hangját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Ez a kép volt már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Nagyon valószínű hogy nem. Klassz kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Én már mintha láttam volna valahol. Remek kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Nekem is Deja Vu-s a kép. A szinkron meg remélem nem végleges. Mintha hiányozna a Vader-hangról a torzítás. Palpatine hangját meg én is jobban nyomnám. De nem érkezett felkérés.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Tok komoly NŐ lett ebbol a kis csitribol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Én láttam az 1. évadot szinkronosan és nem volt bajom vele, de Vader és Palpatine hangja szerintem is nagyon sokat ront a 2. évados előzetesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Tok komoly NŐ lett ebbol a kis csitribol. Szerintem Ő sosem volt csitri, mindig komolyan vélekedett a dolgokról. A p.rnós 3,14ák, azok valóban csitrik. Eszük mint egy tányér bablevesnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. A p.rnós 3,14ák, azok valóban csitrik. Eszük mint egy tányér bablevesnek. Ez a beszólás annyira kellett ide, mint Darth Vadernek az orrviszketés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Először azt hittem, hogy Zééé az SW call-girljeire, a twilekekre gondol, de aztán leesett, hogy Ahsoka togruta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Én még nem temetném a szinkront, hiszen, a magyar előzeteseket ismerve, a legtöbb esetben csak úgy összescapnak valamit az előzetes idejére, majd a késztermékben valami jobbat sikerül összehozniuk. Emlékezzünk csak Ultron kedves hangjára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Emlékezzünk csak Ultron kedves hangjára. Remek példa, a szinkron pont ugyanolyan sz*r lett, mint a traileré. Amúgy ezt a felfogást sem értem meg? Mi értelme gány munkát végezni egy traileren? Hát nem az lenne a lényeg, hogy azzal hívják fel a figyelmet? Tudtommal nem az eltaszítás a cél, márpedig ezek az elb*szott trailer szinkronok másra nem képesek. Húgomat idézve: "ettől csak agyhúgykövet kapok." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Szerintem Ő sosem volt csitri, mindig komolyan vélekedett a dolgokról. Eredetileg a vidám természetű kamaszlányokat hívták csitrinek... az meg szerintem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. (szerkesztve) Eredetileg a vidám természetű kamaszlányokat hívták csitrinek... az meg szerintem volt. Ma pedig a könnyűvérű jányokra mondják, de ezen nem veszünk össze. Ez a beszólás annyira kellett ide, mint Darth Vadernek az orrviszketés... Elnézést kérek, jogos! Szerkesztve: 2015. Szeptember 24. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Remek példa, a szinkron pont ugyanolyan sz*r lett, mint a traileré. Én azért megkönnyebültem, amikor nem ugyanazt azt a bájos hangot hallottam vissza. Ha legalább annyival más lenne itt is a végeredmény, hát, akkor talán nem önti el a sz*r az agyamat, mert jelen állapotok között igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Dzséjt! A trailerben volt ez az Ahsoka beállás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Nem a trailerben, az Ahsoka visszatérését ecsetelő videóban - azóta már én is összefutottam vele, mikor tegnap este Rebels dokukat néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.