Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 30. Az animét ne a Rebels topicjába tárgyaljátok ki. Ez ugyanis itt keményen off! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Már tudom, mi fog a Twilight és a Millennium Falcon mellett parkolni. Baromi jól néz ki ez a hajó. Amúgy, ez nekem erősen animált képnek tűnik a TCW minőségében (még ha csak koncepciós kép is). Ha így fog festeni a sorozat, nem lesz itt gond a vizualitással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Eddig nem tudtam, felfogni, mire értették, hogy hasonlít a B-17-es repülőerődökre, de most már értem, nagyon klassz az a pilótafülke, egy amolyan Falcon - Crucible összeolvasztás. Viszont fura, hogy a kép akár a TCW-ből is előugorhatott volna, annyira hasonló stílusú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Valóban elég tetszetős a kicsike. Amúgy könnyen lehet, hogy a látványosság érdekében a TCW "technológiájával" összehoztak 1-2 ilyen látványtervet. A Rebels stílusa még alighanem csak kialakulóban van, míg a TCW esetében ez már kiforrott. Minden eszköz a rendelkezésükre áll, hogy egy-egy koncepcióból és néhány rajzból korrekt minőségű illusztrációt dobjanak össze, így ki is használják ezt a lehetőséget. Ettől függetlenül a Rebels szerintem nem ilyen lesz, de én nagyon bízom benne, hogy nem mennek el nagyon anime vonalba. Már a TCW-t is erősen visszafogta az eredeti karakterkoncepció, pláne a sorozat végén. Gyakorlatilag minden olyan volt, mint egy filmben, de a szereplők (kinézetben) iszonyatosan kilógtak belőle, leginkább az arcok. Az előzetes infok alapján valószínűsíthető, hogy az új sorozatban nem a karakterábrázolást közelítik a valóságoshoz, hanem inkább az összes többit (helyszínek, járművek, stb.) "butítják" le arra a szintre. Csak remélni tudom, hogy összességében azért sokkal közelebb leszünk a TCW-hoz, mint a CW-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Amúgy könnyen lehet, hogy a látványosság érdekében a TCW "technológiájával" összehoztak 1-2 ilyen látványtervet. A Rebels stílusa még alighanem csak kialakulóban van, míg a TCW esetében ez már kiforrott. És én emiatt vagyok igen biztos abban, hogy a TCW-től azért nem fogunk annyira távol ugrani megvalósítás szempontjából. Minek kezdjenek el mindent az alapoktól, amikor ott áll készen számukra a teljes technikai apparátus? Már csak pénzügyi szempontból sincs értelme a TCW-ben összehozott technikákat, megoldásokat kukába dobni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. A stilus-váltás szerintem inkább a karakterek megjelenésén lesz tetten érhető, ahogy az már látható is a rohamosztagos CGI-jén is. És ha már azt meg tudták rajzolni úgy ahogy ők szeretnék, nyilván a Ghost-ot se kell előbb más stilusban megrajzolni. Valoszinüleg igy fog kinézni a sorozatban is. Lábjegyzet, de olyan meg nincs hogy anime stilus. Anime = japán rajzfilm. Igényes és baromi ronda egyaránt akad köztük. Némelyiktől a Rebels nyugodtan tanulhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Nekem tetszik, egy ilyen hajót szívesen látnék a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Nekem tetszik, egy ilyen hajót szívesen látnék a sorozatban. Ezt a hajót fogod látni a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Na, így máris sokkal jobban bejön a Ghost, mint a korábbi képeken. Más: Találtam egy interjút Greg Weisman-nek, amiben ejtenek pár szót a Rebels-ről. Még a június-i, denveri comic con-on készült. Nem tudom volt-e már, átpörgettem a régebbi lapokat, de nem láttam, szóval tessék: http://www.youtube.com/watch?v=zzZqZkL7fCk Igazából az egyetlen (nekem legalábbis) új morzsa, az volt, hogy "we've spent a week figuring out the arc of the season" azaz "egy hetet töltöttünk az évad arc-jának összehozásával". Ez alapján a TCW-s antológia formátum helyett, lehet hogy egy egész évadon átívelő, epizódról-epizódra építkező sztori-szálra készülhetünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Már tudom, mi fog a Twilight és a Millennium Falcon mellett parkolni. Baromi jól néz ki ez a hajó. Amúgy, ez nekem erősen animált képnek tűnik a TCW minőségében (még ha csak koncepciós kép is). Ha így fog festeni a sorozat, nem lesz itt gond a vizualitással. Igen, ez már egy 3D render, akár a TIE és a rohamosztagos. Megállapíthatjuk, hogy ez lesz a show látványvilága. Nem áll olyan távol a TCW-től a textúrázása. Megjegyzem, a rohamosztagoson van visszatükröződés. Ezt a TCW-ből kispórolták. Nehezebb úgy a modelt lerenderelni, ha a felületen van shader, ami ad tükröződést, fényhatást stb. Bár később a TCW-ben is megjelentek az ilyen effektek, de csak nagyon visszafogottan. A felületek végig maradtak mattok és tükröződésmentesek, néhány kivételtől eltekintve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 31. Ezt a hajót fogod látni a sorozatban. Nagyszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. (szerkesztve) A TFN-ről van és ott merült fel, hogy ez a két robot a show "non - human" főszereplői lesznek. Artu és Threepio maximum csak beugró szereplők lesznek, hiszen a sorozat nem róluk fog szólni. Szerkesztve: 2013. Augusztus 2. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Tetszik ez a nyers Ralph Mc' féle protokoll droid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Ha jól látom, akkor az astromech egy átlátszó fejű R3-as lesz. A protokoll droid meg egy C-3PO koncepciós rajz alapján készülhetett. Mondjuk az azért annyira nem tetszik, hogy egy újabb R2-3PO párossal rukkolnak elő, de ha a dinamikájuk más lesz, akkor rendben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Mondjuk nekem annyira nem tetszik ez az új droidpáros koncepció. Ha ilyet akarnak, akkor maradjanak meg a megszokott és tökéletesen működő R2-3PO duónál. Ha pedig őket már nem akarják bedobni, akkor hagyják ezt a koncepciót és álljanak elő vmi eredetivel. Semmi értelmét nem látom annak, hogy ők nem lesznek, de helyettük beraknak olyanokat, amikről már messziről lerí a koppintás. Kicsit olyan érzésem van, mintha mind a 6 filmben mondjuk egy esetlen gungan vagy félős ewok tűnt volna fel. Pont az volt a szép, hogy ugyan voltak hasonló értékeket képviselő és stílusú karakterek, de alapból mégis teljesen másak voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. És az nem fordulhat elő, hogy ezek is hasonló értékeket képviselő és stílusú karakterek, de alapból mégis teljesen másak lesznek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. És az nem fordulhat elő, hogy ezek is hasonló értékeket képviselő és stílusú karakterek, de alapból mégis teljesen másak lesznek? Tekintve, hogy minimális eltérés mutatkozik köztük, így nem hinném. Persze lehet, hogy "belsőleg" már eltérőbbek lesznek, de akkor is totál egyértelmű, hogy kifejezetten az R2-3PO duó helyett vannak itt. Még egy földi körülmények között játszódó sorozatban sem szeretem, ha pl. kiírnak egy csinos, szőke, kék szemű szereplőt és a helyére egy szintén csinos, kék szemű, szőke kerül, akinek mondjuk csak a haja rövidebb 2 centivel. Pedig itt kevesebb a variációs lehetőség. Egy SW univerzumban viszont tényleg milliónyi alternatíva van, elég szegényes fantáziára vall, ha nem tudnak egy eredeti ötlettel előállni. A TCW-ben még a klónoknak is képesek voltak egyedi kinézetet és személyiséget alkotni, pedig ők aztán már csak igazán "egyformák". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Előbb szerintem várjuk ki, hogy egyáltalán kik vagy mik lesznek ezek, mi a szerepük. Mert ennyi erővel mondhatnánk, hogy Qui-Gon csak azért volt, mert kellett egy Ben Kenobi az ep1-be, Grievous meg, hogy Darth Vader imitátorként legyen kivel kardoznia a szereplőknek. Funkciójuk és "elődjeik" ismertek, de mindegyik teljesen más karakter. R2-esből amúgy sincs túl sok variáció, viszont ez a humanoid droid még akármi lehet. Persze alapjáraton nekem is van ellenérzésem, de azért még nem írom le őket, mert egy kétlábú droidot betesznek egy guruló kuka mellé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Nekem se tetszik első blikkre, hogy egy klón R2 & C3PO párost kapunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. (szerkesztve) Érdekesség, hátha valakinek nem tünt fel korábban, de egy áttetsző kupolájú astromech droid már szerepelt korábban a trilógiában. Itt egy kép a Birodalomból: Szerkesztve: 2013. Augusztus 2. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Milyen jó lenne, ha ugyanaz a droid lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Hatalmas esély van rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Tényleg jó lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Na ez egész ügyes kis dobás lenne, hisz tudnánk, veteránnal van dolgunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Az áttetszö kupolájú droidok az R3-asok, az EU szerint nagy merevlemezzel megáldott, közigazgatásban és hadseregben használatos droidok. Külsöre csak ebben különböznek az R2-esektöl - meg az árban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Na, azért ne feledkezzünk meg R3-S6-ről sem. Neki speciel nem volt átlátszó a kupolája... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 10. Tarkin visszatér? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 10. Tarkin szerintem kötelező jellegű figura egy Rebels című sorozatban. Sőt, én számítok Vaderre és Palpatine-ra is. Na nem folyamatosan, de egy-egy epizódszerepig mindenképpen. Főleg az Uralkodó jelenlétére lenne nagy szükség, legalább annyi szerepet kéne kapnia, mint a TCW-ben, hogy végre lássuk, hogyan működik a Birodalom. Amúgy is használniuk kell majd olyan helyszíneket, mint a Birodalmi Szenátus, főleg, hogy a Lázadás kialakításában szükség lesz olyan szereplőkre, mint Bail Organa, Mon Mothma, esetleg Leia Organa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 10. Tarkin szerintem kötelező jellegű figura egy Rebels című sorozatban. Sőt, én számítok Vaderre és Palpatine-ra is. Na nem folyamatosan, de egy-egy epizódszerepig mindenképpen. Főleg az Uralkodó jelenlétére lenne nagy szükség, legalább annyi szerepet kéne kapnia, mint a TCW-ben, hogy végre lássuk, hogyan működik a Birodalom. Amúgy is használniuk kell majd olyan helyszíneket, mint a Birodalmi Szenátus, főleg, hogy a Lázadás kialakításában szükség lesz olyan szereplőkre, mint Bail Organa, Mon Mothma, esetleg Leia Organa. Maximálisan egyetértek. Tarkin-ról annyit, hogy anno elleneztem a bevonását a TCW-be, elég erőltetettnek gondoltam. Aztán meg kellett követnem magam, mert végül is szépen felépítették a karaktert és már elkezdték megalapozni későbbi hírhedtségét. Érdekes, hogy már a filmek alapján is a Birodalom egyik oszlopos tagjának könyvelte el mindenki, noha alig szerepelt. Mégis kultikus figurává vált, ami az Ep.4 zsenialitását mutatja. A TCW viszont kielégítette azon elvárásaimat, hogy többet tudjunk meg egy ilyen lárva előéletéről és jellemének alakulásáról. Innentől kezdve nagyfokú dilettantizmus lenne egy ilyen karaktert kihagyni a Rebels-ből, hisz minden tekintetben illik a képbe és a nézők is igénylik a jelenlétét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.