Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2015. 12. 17. - 20:17, Darth Cupsy írta:

Lol mint valami régi Bond filmben nem lett volna egyszerűbb egy kép küldése? :D

Igazad van. :) Nyári Schachmeister Rajmund fb-n ott van kép. :) Garantálom egy találat lesz. :)

Most indultam el egyébként. ;)

Bennem még csak most tudatosult, hogy 1 óra és 45 perc múlva új Star Wars filmet látok, Az Ébredő Erőt. ;)

Szerkesztve: - Rajmesz
Hozzászólás ideje:

Harmadjara is megneztem holgyeim es uraim es nem talaltam az egatta vilagon semmit mostmár amit fikazni lehet nagyon nagy film es mindenkinek kivanok kellemes mozizast ,vegre megnyugodtam es alomra hajthatom a fejem ,

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 17. - 22:14, Donát írta:

Rajmesz!

Itt vagyunk az utolso mozgolepso elott a vorosszonyeges plakatok elott. Rajtam Merry Sithmass feliratu polo van. :)

Tényleg? :D

Ne haragudjatok, hogy csak úgy elviharoztam elviharoztunk a film után de anyám már rettenetesen nyűgös volt ráadásul megint rendetlenkedett a szíve (mostmár minden OK). Pedig örültem volna, ha dumálhattunk volna a film után. Nem baj Donát ezt a fórumtalis dolgot megvutatjuk. :)

Indítványozom, hogy jöjjünk össze még egy vetítésre. (Most már láttam Imaxben, nincs ellenemre a 2D felirat. ;) )

Hozzászólás ideje:

Hát nem őszinte a mosolyom :( többit spoiler gomb mögé rakom hátha valaki feltéved aki nem látta még

Spoileres tartalom megtekintése
Hozzászólás ideje:

Előtte én több hangulatgerjesztésre számítottam.

2D feliratos: rajtam kívül senki nem tapsolt a végén,. aztán a feliratoknál valamicske....

IMAX szinkronos: azért lehetett érezni néha, hogy jólesően megakad a teremben a levegő :) bár taps nem volt itt sem. De az végülis nem premier, úgyhogy elhiszem neki.

Üres székek: szerintem sikerült annyi termet nyitni, hogy végül megoszlottak az emberek. Ráadásul a többség egy-egy hely volt, nem pedig összefüggő. Aki falkában akar mozizni, az az összefüggőre hajt gondolom...

Jó volt a hangulat! Először is megismerkedtem személyesen A Pécsi-vel, és beugrott, hogy már láttuk egymást és a star wars-on kívül több közös pontra is fény derült! :D

Már írtam a másikba, hogy az elején volt taps, meg hú-húú, a végén nem. De nekem ez is klassz volt, mert ilyet még nem tapasztaltam.

Egy két keresetlen beszólást tekintve kultúráltak voltak az emberek.

Példa:

A lényeg, hogy remekül szórakoztam!

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Némileg én is csalódtam a premier megtekintésben, olyan szempontból, hogy sokan voltak képesek a büfében álldogálni, ahelyett, hogy időben elfoglalták volna a helyeiket. Már a reklám ment, mialatt még mindig üres volt rengeteg hely, és sokan elég későn foglalták a magukét. Úgy tűnt, hogy nem a rajongói körnek sikerült elsősorban jegyeket szereznie erre a vetítésre, hanem inkább az ügyeseknek. Nem véletlenül közülünk aki akart, még 11 előtt elintézte a vásárlást, amikor még alig lézengett egy pár ember a moziban.

Nem voltam ott, de tudom, hogy anno Bartha Zoliék szervezték az Ep3 premier vetítést, és ahogy hallottam, akkor abban a teremben mindenki tökéletesen odavaló volt. Most azt mondom, kár, hogy a korán kezdődő jegyértékesítés miatt nem tudtak egy olyan vetítést összehozni.

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 18. - 14:28, Yoda József írta:

A kérdésem annak szól, aki már látta szinkronosan: Készüljek fel rá, hogy ocsmány lesz a szinkron?

Nem volt semmi baj a szinkronnal. Bár swt csak szinkronosan láttam eddig, így nincs mihez hasonlítani :D

Pl tetszett hogy megtartották az ezeréves sólyom nevet, a hangok is maradtak a régiek.

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 18. - 14:28, Yoda József írta:

A kérdésem annak szól, aki már látta szinkronosan: Készüljek fel rá, hogy ocsmány lesz a szinkron?

Engem kicsit zavart a light szó szerinti fordítása ami ugye a fény, az ilyen mondatokban, mint "Van benne még fény." fura volt.

Hozzászólás ideje:

Hát azért a fordításban volt egy baromi durva baki, hamár a szinkronnál tartunk.

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 18. - 14:50, Nute Gunray írta:

A szinkronhangok jók voltak?

Viszonylag tűrhető volt. Egyedül Kylo hangjàt csinálhatták volna meg jobban. Nem volt olyan rémes mint a szpotokban, határozottan jobb volt, de nem volt olyan jó, mint az original szinkronos előzetesben. De nagyon hamar meg lehet szokni. Összesítésben (a magyar szinkronhoz képest) egész jó volt.

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 18. - 14:45, Lok Durd írta:

Hát azért a fordításban volt egy baromi durva baki, hamár a szinkronnál tartunk.

Szinkronban is? Ugyanis a feliratban is így szerepelt! Pislogtam is azon, hogy most akkor mi van?

Egy kicsit én is többet vártam a premiermegtekintéstől, hallva a 10 évvel ezelőtti sztorikat és látva a képeket, videókat. Azon döbbentem meg először, hogy másfél órával a film előtt még szinte sehol senki nem volt a mozinál. Persze így zavartalanul tudtunk fotózni, de nagyon furcsa volt az egész. Kivételektől eltekintve tényleg ennyire sz*r közönséget fogtunk ki? :para:

Annak örülök, hogy több fórumossal is sikerült találkozni, nagy kár, hogy nem volt a film előtt vagy után egy hosszabb össznépi beszélgetés, lazulás, érezzük jól magunkat hangulat. Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert néhányan már jóval a kezdés előtt találkoztunk, de sajnos a programtempó elég feszes volt, ami talán a munkanap számlájára is írható.

Ennek ellenére jó este volt :)

Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 18. - 15:06, MissKarrde írta:

Szinkronban is? Ugyanis a feliratban is így szerepelt! Pislogtam is azon, hogy most akkor mi van?

Akkor azért volt egy kicsit furcsa nekem, hogy Rey rákérdezett Finn nevére. :D

2015. 12. 18. - 15:08, Donát írta:

Számomra az este egyik fénypontja egyértelműen az volt, mikor közösen összegyűltünk a mozi előtt, és megismerhettünk egy csomó fórumos embert végre személyesen is. :)

Az szerintem is nagyszerű volt, az elő programokról nem is beszélve! Minden egybe véve ez egy emlékezetes, remek nap volt! Kivéve egy árnyékot ami rávetült. :(

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Számomra az este egyik fénypontja egyértelműen az volt, mikor közösen összegyűltünk a mozi előtt, és megismerhettünk egy csomó fórumos embert végre személyesen is. :)

Egyértelműen ez volt a legjobb része az estének :)

2015. 12. 18. - 15:12, Nute Gunray írta:

Akkor azért volt egy kicsit furcsa nekem, hogy Rey rákérdezett Finn nevére. :D

Ezért :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jól éreztem magam veletek. Remek volt a pizza, a társaság, a film előtti izgalmakkal teli várakozás... :) A film utáni kibeszélő a pesti esős hideg éjszakában meg hangulatos volt :D:P

Várom a következő talit, és a filmet, ami egy év múlva érkezik :)

Hozzászólás ideje:

Hát én csak azt sajnálom, hogy kb 3 percig tudtam veletek beszélgetni mert anyám feltétlen cigizni akart egyedül meg nem lehet elengedni a konyhába sem még GPS-el sem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.