Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Boldog Szülinapot Pildi! Szerkesztve: 2011. Október 20.13 éve - Embo
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Isten éltessen Pildikó. Boldog születésnapot! Ezektől a smileyktól mindig elkap a röhögőgörcs.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Gondlom észrevettétek, hogy Phobos eltűnt. Vajon mi lehet vele?
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Gondlom észrevettétek, hogy Phobos eltűnt. Vajon mi lehet vele? Én elég sokat szoktam vele MSNen is beszélni, de ott sincs nagyon. Talán meló!?
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Én elég sokat szoktam vele MSNen is beszélni, de ott sincs nagyon. Talán meló!? Lehet, hogy megnősült.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Vagy a detoxban fekszik. Azt kétlem. De ha olvas még minket akkor majd beköszön.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Azt kétlem. De ha olvas még minket akkor majd beköszön. Pont most írt rám. Mondja hogy 0-24/7ben dolgozik, szal nincs ideje netezni se nagyon. :S
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Pont most írt rám. Mondja hogy 0-24/7ben dolgozik, szal nincs ideje netezni se nagyon. :S Sajna...
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Oldie, Dzséjt, Donát, Revan9, Rog, danityu, kolmilan, Bomarr, Sky, NorbiLordi, Nabopolasszar, Lok Durd, Obi1, MissKarrde, kudar, Riddick, Embo, Ody, Krande: köszönöm szépen a jókívánságokat! Viszont Oldie: anyó a nagyanyád
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Pont most írt rám. Mondja hogy 0-24/7ben dolgozik, szal nincs ideje netezni se nagyon. :S Ezt nem lehet sokáig bírni, még huszonévesen sem.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Sajna... Figy, hát biztonsági informatikai szakértő a Phobos szal... ne szóljunk be neki.
Hozzászólás ideje: 2011. Október 20.13 éve Viszont Oldie: anyó a nagyanyád Egyszer-kétszer meg kell már csapkodni az öreget.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.