MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Remélem, megúszod száraz bőrrel a műszakot. Mi délután kimegyünk tűzifát hordani (tudom, nyár lesz, de olyan lassan lehet néha beszerezni ezt az olcsó fát, hogy már ilyenkor neki kell állni hozatni). Csak mert a mozgás a kinti levegőn fontos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Csak mert a mozgás a kinti levegőn fontos Közben moss fogat és olvass újságot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Közben moss fogat és olvass újságot. Inkább ápolom a családi kapcsolatot a húgival (lehetőleg minél kevesebbet káromkodva, hogy mivel töltjük a szombat délutánt), mert azt is kell És közben veszettül gondolok a diófára, ami egy növény, mivel legalább árnyékot ad a nap elől Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Megérkezett az erős szél ide is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. (szerkesztve) Tényleg, nektek még nem is meséltem. Építőanyagok harmadik pót ZH-n csak sikerült megszereznem az 1/2-t, így meglett az aláírás. Így a Csabi nevű szobatársammal és az egyik barátjával egy-egy doboz sör kíséretében elkezdtünk EPII.-t nézni YouTube-on. Tök jól elvoltunk, meg minden, aztán megérkezett a másik szobatársam, a Dzsoni, aki dióhéjban egy öntelt, kétszínű, álszent, gerinctelen ember, aki ráadásul állandóan lopja mások cuccait és szeret mindenkinél minden témában okosabb lenni. Leginkább a netes szlengben elterjedt "attention whore" szóval lehetne őt körülírni. És mellesleg mérhetetlenül ostoba is. Kérdezte, hogy beszállhat-e, nekem voltak ellenérzéseim, de a Csabi jóhiszeműen igent mondott, a végére megbánta persze. Megint elkezdett megállás nélkül beszélni, nem fogta be egy percre se és persze okoskodott, hogy ő mindenkinél mindent jobban tud. Ezért nem mentem el vele EPI. 3D-t nézni, kidobott pénz lett volna. És elérkeztünk az ominózus hülyeségéhez, miszerint a fénykardok hossza állítható. Nem tudom, hogy ezt honnan szívta, azt mondta vannak neki otthon Star Warsos könyvei, de szerintem ezt csak akkor találta ki, hogy legyen mivel alátámasztania a mondandóját. Én, mint jó Star Wars és EU ismerő, vitába szálltam vele. Aztán végül feltett ingerülten egy keresztkérdést, amelyre egy megsemmisítő érvvel válaszoltam. - És akkor Yodának miért olyan rövid a fénykardja? - Mert az egy shoto b*zdmeg! Innentől kezdve elkussolt. A shoto egyébként a rövid fénykard neve a Star Warsban. Később meg azt próbálta beadni nekünk, hogy a McAfee egy vírus, de amikor ellentmondtunk neki, duzzogva lelépett. Ettől függetlenül jó este volt. Szerkesztve: 2012. Május 12. - KisKósa Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Én úgy tudom, hogy állítható, vagy legalább is van benne egy olyan szerkezet mely bizonyos távolságig egyben tartja az energiapengét. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Ismerős, nekem is volt ilyen szobatársam, bár azért időnként egész jól lehetett vele beszélgetni, szóval talán mégse olyan gázos. Az aláírásért pedig gratulálok. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. (szerkesztve) Én úgy tudom, hogy állítható, vagy legalább is van benne egy olyan szerkezet mely bizonyos távolságig egyben tartja az energiapengét. Elvileg tervezéskor dől el, hogy mennyire hosszú a penge. Ez persze a belső szerkezetétől függ. Elvileg akkor lehet csak állítani, ha beleépítünk egy külön modult és akkor lesz kétfázisú fénykard. Ilyenkor gombnyomásra megnő a penge mérete. Az aláírásért pedig gratulálok. Köszönöm szépen, Gunray. Szerkesztve: 2012. Május 12. - KisKósa Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Az Én, a Jediben egy beépíthető szerkezet segítségével meg lehetett növelni a hosszát, akár harc közben is. De ez csak EU, mondanák páran. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Elvileg tervezéskor dől el, hogy mennyire hosszú a penge. Ez persze a belső szerkezetétől függ. Elvileg akkor lehet csak állítani, ha beleépítünk egy külön modult és akkor lesz kétfázisú fénykard. Ilyenkor gombnyomásra megnő a penge mérete. A képes enciklopédiában majdnem minden fénykardon megjelölik a pengehossz-szabályozó gombot. Ettől függetlenül lehet, hogy tévednek... már ha egy kitalált univerzum kitalált tárgyával kapcsolatban lehet tévedni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. A képes enciklopédiában majdnem minden fénykardon megjelölik a pengehossz-szabályozó gombot. Ettől függetlenül lehet, hogy tévednek... már ha egy kitalált univerzum kitalált tárgyával kapcsolatban lehet tévedni. Attól függ, hogy a képes enciklopédia hivatalos kiadvány-e, vagy csak hazai. Mert a hazaiban írhatnak akármit, nem lesz a canon része. Abból indultam ki, hogy a Wookieepedián egyáltalán nem írnak erről semmit, pedig ott aztán görcsösen odafigyelnek minden részletre. Egy ilyen jelentős dolognak pedig biztosan szerepelnie kéne ott. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Most már itt is van szél A fénykardok közül nekem Vader fénykardján rémlik hogy valahol láttam leírva hogy hosszúságszabályozó, de szerintem az a kérdés hogy az adott, filmben szereplő fénykardon van-e bármi gomb a kikapcs-bekapcs gombon kiívül. Amin van, arra máris rá lehet fogni, hogy az Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Hozzászólás ideje: 2012. Május 12. Krande, válaszom a Fénykardok topikban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. 1,8,21,37,80. A nyerőszámok: 1, 25, 27, 69, 81. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. A nyerőszámok: 1, 25, 27, 69, 81. Hmm...az én tuti számaim se jöttek be. Nem tudták volna a 26-ot kihúzni, inkább körbelövik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Nekem is csak egyesem lett a gépin. Jövőhéten újra próbálkozunk mert most sem volt ötös. A tét: 3.370.000.000.- A fórum finanszírozás megoldódna egy időre. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Nekem is csak egyesem lett a gépin. Jövőhéten újra próbálkozunk mert most sem volt ötös. Szintén egy találat, míg nálad az első nálam meg utolsó szám. Én minden héten próbálkozok, de még kettesem se volt soha. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Nekem már volt egy halom kettesem, és egyszer hármasom is. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Nekem is csak egyesem lett a gépin. Jövőhéten újra próbálkozunk mert most sem volt ötös. A tét: 3.370.000.000.- A fórum finanszírozás megoldódna egy időre. Ennyi pénzt nyernék és elhúznék innen a francba Nem tudom konkrétan mi a tosz van, de a netem szarakodik már csütörtök óta, tegnap egésznap nem volt, fél órája jött vissza, nem messze innen kábeleznek, lehet ott szórakoznak valamit. Tegnap este 11-re kellett kimennem anyukám elé a buszmegbe mert nem kellemes kihalt utcákon egyedül csatangolni, ahol csak kutyák mászkálnak. Szóval elindultam elé abban a 100 km/h-s szélben, megyek a főútca felé ahol van a buszmeg, nézem: nincsen közvilágítás. Csak nagy sötétséget látok magam előtt, közben a szél süvít, tetők recsegnek, valami vas cuccot meg csapkodott a szél valaminek, szóval egy ilyen B kategóriás horrort le lehetett volna forgatni nyugodtan. Vártam egy jó 10 percet a buszmegben a sötétben, majd megjött anyukám és hazamentünk. Egy ilyen kis esti séta után jó elfeküdni meg aludni, könnyebben is megy meg kellemesebb is Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Szintén egy találat, míg nálad az első nálam meg utolsó szám. Én minden héten próbálkozok, de még kettesem se volt soha. Ebből is látszik, milyen jó befektetés a lottó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Ennyi pénzt nyernék és elhúznék innen a francba Dehogy mennék. Ennyi pénzből itt is gond nélkül lehet élni. Kiírnád magad a minden napi bajokból. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. (szerkesztve) Képek Ahogy ígértem, készítettem néhány képet, a kutyákról, a házunkról és szalonna sütőről is, amit most építettünk. Holnap festhetem újra a padokat és az asztalt, persze, csak ha jó idő lesz. Várom a véleményeket! Szerkesztve: 2012. Május 13. - FlóriBá Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. (szerkesztve) Nem jöttek át a képek Flóri. SZERK: most már jó. Szerkesztve: 2012. Május 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Jó képek. Szép helyen lakhatsz. Az ebek is aranyosak, bár én ezt a stílust nem igazán szeretem. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Baguette és Vanda a nevük. Anyja és lánya. Én kedvelem őket, mert itt élnek velünk, a házban. A lábamnál alszanak minden este. Jó figyelni őket, mert néha furán és viccesen viselkednek. Meg nagyon gyorsan tanulnak, ami néha zavaró is lehet. A másik, hogy azt olvastam, a kutyák az embereket egy fajként kezelik és ha nem tisztelik a család egyik tagját, akkor már a közösséget sem. Ennek ellenére, ha én rájuk szólok akkor jól viselkednek és teljesítik a parancsokat, de pl. ha apám, akkor folytatnak mindent ugyanúgy tovább. A képen egy töcsök látható, Vanda ásta ki és meg akarta enni, de nem engedtem neki, tetszik a bogár színe, ezért megmetettem! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Épp kérdezni akartam. Rendes volt tőled. Szeretem a tücsköket. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Én a csigákat szeretem, amikor hideg van, vagy eső lesz, előjönnek. Az egy tévhit, hogy a vizes közegben jobban csúsznak és ezért. Alapban könnyen kiszáradnak, a melegben meg is halnának, így a nyákból egy fal szerűséget vonnak a házuk ajtaja elé és nyári álmot alszanak. A szomszédban van egy fenyőfa állomány, oda szoktam átmászatni őket, mivel ott mindig árnyék van és a füvet sem nyírják, mert az avar miatt felesleges. Múltkor 24 állatot számoltam össze, rendeztem versenyt is, nem volt valami izgi, de a befutót egy kiemelten nyirkos és hideg helyre telepítettem. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Aranyosak. A tücskök meg jó fejek, jól lehet mellettük aludni Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Az a jó, amikor elkezdem őket fújni, mert arra úgy reagálnak, hogy meg akarják nyalni az orrod bármi áron. Ezt nem értettem soha sem! Jah, a kutyákról van szó! Meg mikor visszük őket valahova kocsival és a Bagi így...dorombol, erre nincsen jobb szó! Örülök, hogy ismét ketten vannak, sokat játszom velük, meg ugye az Orkos játék a kertben, hogy én üvöltök, hogy Waaagh! ők meg futnak előlem, mert gyönge humánok. A Vanda rendes, mert megvár és lassan fut, hogy néha utolérjem, de az anyja mindig 100méterekre lehagy és utána visszanéz, hogy hol vagyok. Na, ki is viszem őket, mert ha böködik a lábam, akkor az azt jelenti, hogy "csoki time". (Magyarul szobatiszták és dolguk lenne ) Jah és remélem mindenki tudja, hogy őket az is tarthatja, aki allergiás a szőrre, mert az uszkároknak HAJUK van! Durva! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Hozzászólás ideje: 2012. Május 13. Képek Ahogy ígértem, készítettem néhány képet, a kutyákról, a házunkról és szalonna sütőről is, amit most építettünk. Holnap festhetem újra a padokat és az asztalt, persze, csak ha jó idő lesz. Várom a véleményeket! Aranyosak a kutyák, a környezet is szép, és ilyen lila akácok kellenének itthonra is Ennek ellenére, ha én rájuk szólok akkor jól viselkednek és teljesítik a parancsokat, de pl. ha apám, akkor folytatnak mindent ugyanúgy tovább. Kolléganőm szerint a kutyák egy embert választanak ki falkavezérnek, arra hallgatnak, a többiekre nem. Ezek szerint nálatok te lettél az Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.