Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog születésnapot, Dzséékoo! És végre az első születésnapod, amikor már arcot is tudok hozzád társítani. Ennyi év után ezt is megértük. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldogságosat, JakeSully! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. (szerkesztve) Nagyon szépen köszönöm a a Csillagkapu Parancsnokság CsK-13-as egységének parancsnokának, aki mellékállásban a USS Sulaco gyarmatügyi tengerészgyalogos egységének hadnagya, továbbá a Jedi Tanács tagjaként védi a békét és az igazságot a Galaxisban, mint Jedi mester, valamint a civileket védelmezi Viper pilótaként a Battlestar Galactica kötelékében, ezen felül némi bónusz fejében a Firefly osztályú Serenity teherűrhajón tevékenykedik szakácsként, vagy a Deep Space Nine és az Enterprise között ingázik a USS Voyagerrel futárszolgálatot teljesítve, tehát Dzséjtnek! És igen, jó volt végre az arcotokat is élőben látni Sinistra, köszi szépen eme kedves jókívánságot Szerkesztve: 2016. Január 18. - JakeSully Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog szülinapot, Jake! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Köszi szépen Pildi Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Egy kérdés, lehetőleg SW-s megoldást várok de igazából sok minden jöhet.... Olyan szót keresek ami W-vel kezdődik és . _ _ a ritmusa. Azaz az első magánhangzó rövid és utána max egy db mássalhangzó jön, a többi talán már megoldható Watt, Walther, Wembley, ezek mind mássalhangzó miatt hosszú szótaggal kezdődnek hiába toldalékolnám a végüket.... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog születésnapot, JakeSully! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Darth Sky, köszi szépen! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Egy kérdés, lehetőleg SW-s megoldást várok de igazából sok minden jöhet.... Olyan szót keresek ami W-vel kezdődik és . _ _ a ritmusa. Azaz az első magánhangzó rövid és utána max egy db mássalhangzó jön, a többi talán már megoldható Watt, Walther, Wembley, ezek mind mássalhangzó miatt hosszú szótaggal kezdődnek hiába toldalékolnám a végüket.... Windermere pl. jó lehet (nem tudom, milyen név ez, szótárból néztem). Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog születésnapot Jake! NFL Hajnalban a Denver szállította az ajándékodat is... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Ó Wilde, pont most nézem, miért spoilerezed el. Komolyan, egész nap csak erre az oldalra mertem feljönni, mert itt gondoltam úgyse lövi le senki spoiler kapcsoló nélkül, erre tessék... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Boldog szülinapot Luke! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Windermere pl. jó lehet (nem tudom, milyen név ez, szótárból néztem). nd is két mássalhangzó, tehát hosszú az első szótag benne Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Krande: Wagesto, Warok, Walinor, Waric, Wehutti Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Sok Boldog Szülinapot Lenci és luke! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Boldog Születésnapot luke és Lenci!!! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Boldog szülinapot Lencinek is! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Boldog születésnapot mindkét illetőnek! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Isten éltesse az ünnepelteket! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Boldog születésnapot, Lenci és luke Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Boldog születésnapot, Lenci, Luke! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Boldog születésnapot mindkettőtöknek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Isten éltessen Luke (és persze Lenci is de ő megkapta máshol ). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Boldog szülinapot, Lenci és Luke! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Hozzászólás ideje: 2016. Január 19. Revan,Rog,Cupsy,Nute,Merr-Sonn,MissKarrde,Dzséjt,Donát,Ody,Pildi köszönöm nektek a köszöntéseket. Lenci, boldog szülinapot neked is! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Wilde köszi így utólag ! luke19 és Lenci Boldog Szülinapot! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Luke, Lenci: boldog szülinapotokat! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Krande lejjebb írtam pár szót, láttad? Jók lesznek? Meg eszembe jutott még egy a legkézenfekvőbb: Wuher. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 21. (szerkesztve) Wuher! Na őt már meg tudom jegyezni És ragozzuk csak..... Wuhernél. Az már .-- ritmusú. Köszönöm szépen! Ezt próbálom memorizálni.... akác akácméznyalás békapipa céklarépa Dánia egy eb ez az é jele feleségem falióra gázlámpa hepehupa ige japán császár kőtörő Leányfalu mártás néni órán át őslénytáros pipás bácsi kvártélyozás Rigóder sebesen tűz ugatás ürülábszár verekedés Wuhernél és Watt-mérő Xénia szép yógalégzés zászlójelek Szerkesztve: 2016. Január 21. - Darth Krande Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.