Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Sputnikot kapott valaki? Öcsém azt kapná.

Jelen!

Hétfőn kaptam, 20 nappal később jön a második. Semmi mellékhatás nem volt azon kívül, hogy lehet érezni az oltás helyét.

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Nekem a 60-hoz közeledő főnököm kapott, 2 napig mérsékelten lázas volt, de azon kívül semmi komoly.

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Én délután kapom. Írok róla majd hogy mi a helyzet.

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Na tegnap én is megkaptam. Jelenleg hőemelkedésem sincs, csak egy kis izomfájdalom, de minimális.

Hozzászólás ideje:
2021. 04. 08. - 13:55, Ody Mandrell írta:

Jobbra vagyok én, balra @Iqvi.

Látom az oltással új állás is jár :D 

Képkivágás.JPG

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:
22 hours ago, NorbiLordi said:

Így ránézésre én is vállalnám a Szputnyikot :D 

34ok16aoibs61.jpg?width=640&height=853&c

Az orosz kőműves actimel.:D

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Öcsém megkapta az első adag Szputnyikot. Május 2-án megy a másodikért. Ha lenne hőemelkedése Algopirint gondolom szedhet rá, ugye?

Szabad, beszéltem ezzel kapcsolatban a háziorvosommal.

Hozzászólás ideje:

Az ivásnak csak két feltétele van, egy ember aki igyon, és ital amit inni lehet. A kocsma csak ráadás.:D

Hozzászólás ideje:
2 minutes ago, Bomarr said:

Sokat kell még tanulnod ifjú padawan. A kocsma az egyik lényeg! :D

Antiszociális introvetált szemszögből megközelítve nem.:P De ha van gyömbéres borsodi akkor oké.:D

Hozzászólás ideje:
33 perccel korábban, Iqvi írta:

gyömbéres borsodi

X8B2ioo.jpg

35 perccel korábban, Iqvi írta:

Antiszociális introvetált szemszögből megközelítve nem.:P 

Majd ha lesz hozzá társaságod akkor átértékeled :D Mi az egyetemi baráti társasággal szeretünk beülni pubokba, sörházakba, de nem ezekbe a késdobálós helyekbe. 

Hozzászólás ideje:
3 minutes ago, NorbiLordi said:

Majd ha lesz hozzá társaságod akkor átértékeled

Ez az ami nincs/nem biztos hogy lesz.:lol: Elég szarul tudok barátkozni, nincs is baráti társaságom, csak pár ember akivel jóban vagyok.

5 minutes ago, NorbiLordi said:
45 minutes ago, Iqvi said:

gyömbéres borsodi

X8B2ioo.jpg

Jó az:P

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Iqvi írta:

Ez az ami nincs/nem biztos hogy lesz.:lol: Elég szarul tudok barátkozni, nincs is baráti társaságom, csak pár ember akivel jóban vagyok.

Én ugyanebben a cipőben jártam mindig is, egyszerre volt max 2 barátom, mégis összejött  egyetemen egy tökjó 7-8 fős társaság akikkel lehet menni ide-oda :D

Éppen most , Iqvi írta:

Jó az:P

Inkább a kézműves gyümölcsös sörök akkor már, én meg egyik nagy sörgyártó ilyen termékével nem voltam elégedett teljesen.

Hozzászólás ideje:
2 minutes ago, Ody Mandrell said:

Remélem antiszoc. azért nem vagy. Ennyi társasági élet bőven kell.

Neem csak introvertált. 

Hozzászólás ideje:

Meg később a többségnek azért már benő a feje lágya mire egyetemre kerül például, másabb akkor barátkozni. Minálunk legalábbis így van :D 

Hozzászólás ideje:

Én életemben kétszer voltam csak kocsmában még 2006 és 2007 között. Hamar rájöttem, hogy ez nem az én világom. Zavart a füstös hely, a sörszag és sokan túlzásba vitték a hangoskodást. Nem éreztem jól magam. A sört alapból utálom szinte az összes alkoholos itallal együtt. Kivéve talán a bor, az annyira nem volt rossz. Hamar megfájdult a fejem és szédülni kezdtem mind a sörtől, mind más alkoholos cucctól. Egyetem alatt 2009 és 2014 között már be nem tettem a lábam ilyen helyre. 

Hozzászólás ideje:

Ezt az antiszociális szót annyian keverik/ nem használják jól.

Az antiszociális az az ember aki a társadalmi normákkal szembe megy vagy nem foglalkozik velük, nem érdeklik. A viselkedésük káros a társadalomra nézve, gyilkosok, erőszaktevők, állatkínzók stb. 
Aki nem szívesen jár társaságba, visszahúzódó, nehezen nyílik meg, nehezen barátkozik azt aszociálisnak hívják.

Az introvertált és extrovertált a skála két végpontja, közötte az átmenet eléggé széles és szerintem az ember életében normális esetben váltakoznak azok a szakaszok amikor kicsit intro- vagy extrovertáltabb. Ezek a szakaszok lehetnek meglehetősen rövidek is, pl.: én pár itóka után halmozottan extrovertált tudok lenni :D ugyanakkor anélkül sem érzem, hogy az introvertált felé billennék, ugyanakkor van olyan amikor az embernek nincs kedve senkihez- semmihez.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Én életemben kétszer voltam csak kocsmában még 2006 és 2007 között. Hamar rájöttem, hogy ez nem az én világom. Zavart a füstös hely, a sörszag és sokan túlzásba vitték a hangoskodást. Nem éreztem jól magam. A sört alapból utálom szinte az összes alkoholos itallal együtt. Kivéve talán a bor, az annyira nem volt rossz. Hamar megfájdult a fejem és szédülni kezdtem mind a sörtől, mind más alkoholos cucctól. Egyetem alatt 2009 és 2014 között már be nem tettem a lábam ilyen helyre. 

Ma már nincs füst hisz nem dohányoznak bent. Az alkoholtól pedig szédülni szoktak, az már csak ilyen.

Hozzászólás ideje:

Én Budapestből indulok ki alapvetően, de szerintem vidéken is vannak olyan helyek, csendes utcák/terek ahova ki lehet ülni beszélgetni, italozni a haverokkal. Nekünk van egy lány a társaságban aki betegsége okán nem alkoholizálhat éppen, de emiatt semmi hátrány nem éri. Szerintem alapvetően maga a társaság a lényeg ilyenkor, alkohol az csak egy pluszt ad, ellazít, beszédesebb tőle az ember :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.