Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Isten éltessen DjNorbi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Gondolod te, de engem majdnem két évtized alatt sem tudtak még meglepni SW-s ajándékkal Pedig könnyű helyzetük lenne, egy-két új SW könyv csak úgy adja magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Mivel valószínűleg holnap nem jövök fel a fórumra, ezúton szeretnék minden kedves Fórumtársamnak Boldog Karácsonyt kívánni. Aztán majd mindenki meséljen, mi szépet kapott/adott http://www.youtube.com/watch?v=K0cFMotGzUs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 23. (szerkesztve) Most érkezett meg tesóm ajándéka (szerencsére ő csak holnap fut majd be). Eredetileg törpenyúlnak indult, de az kizárt dolog, hogy ez az lenne... (Anyámat közbe besz*rattuk, mert azt mondtuk neki, hogy azért hoztuk, hogy ő levágja és megfőzze ) Hogy a leghíresebb nyúltól idézzek: "Eh... What's up, doc?" Szerkesztve: 2013. December 23. - Wilde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Kellemes karacsonyt mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Kellemes ünnepeket és SW és DWban gazdag új évet kívánok mindenkinek!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Boldog karácsonyt az SW SAGA fórum lakóinak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Kellemes ünnepeket minden kedves fórumtársnak! Most érkezett meg tesóm ajándéka (szerencsére ő csak holnap fut majd be). Eredetileg törpenyúlnak indult, de az kizárt dolog, hogy ez az lenne... Pedig ez az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Boldog Karácsonyt mindenkinek itt a fórumon oda és vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Kelleme Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok minden fórumozónak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Boldog karácsonyt és békés ünnepeket kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket minden fórumozónak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Mindenkinek békés, stresszmentes ünnepeket kívánok! "Kellemes karácsonyt te mocskos állat... és boldog új évet!" (Aki kitalálja melyik filmből idéztem, annak piros pont!) Pedig ez az. Egy házinyúlnál kisebb, viszont egy törpenyúlnál nagyobb... mondjuk az is lehet, hogy csak egy jól megtermett törpenyúl. (Azt már megtanultam, hogy csak a nyakánál szabad felemelni.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Reszkessetek betörők. Ami idén sajnos nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Reszkessetek betörők. Ami idén sajnos nem lesz. Én éppen ebben a pillanatban fejeztem be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. (szerkesztve) Mindenkinek kellemes karácsonyt kívánok, Ez a vers segít ráhangolódni az estére. http://www.youtube.com/watch?v=hAwzn9na7rI Szerkesztve: 2013. December 24. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Boldog Karácsonyt Forumpajtosok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Reszkessetek betörők. Nem egészen, ez így csak piros karika. Szennyes lelkű angyalok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Áldott, békés, szeretetteljes ünnepeket kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Nem egészen, ez így csak piros karika. Szennyes lelkű angyalok Ja igen, azt tudom. De amúgy ez valódi film? Én eddig azt hittem, nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Én éppen ebben a pillanatban fejeztem be. Die Hard idén kimarad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Csak a karácsonyi hangulat kedvéért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Die Hard idén kimarad? Van még két nap karácsonyból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. (szerkesztve) Boldog karácsonyt mindenkinek! Ja igen, azt tudom. De amúgy ez valódi film? Én eddig azt hittem, nem. Kíváncsiságból egyszer már utánna nézem, de mindenhol azt írták, hogy nem valós film. Szerkesztve: 2013. December 24. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. (szerkesztve) Ja igen, azt tudom. De amúgy ez valódi film? Én eddig azt hittem, nem. Az alapanyag ez volt: A magyar származású Michael Curtiz filmje 1938-ból. Angels with Dirty Faces http://www.imdb.com/title/tt0029870/reference Chris Colombus e film alapján forgatott újra jeleneteket, így amit Kevin néz a tévében, az nem valódi film. Szerkesztve: 2013. December 24. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Boldog karácsonytkívánok minden kedves fórumtársamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 24. Boldog Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.