Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ami ezt a video-on-demand dolgot illeti, emlékszem egyszer kerestem valami filmet és sem a UPC sem a T-com videotárában nem volt. Csak azok, amiket bemész a boltba és leveszel a polcról. Pedig nem valami elérhetetlen, magyarul nem is beszerezhető dolgot kerestem... Nagy kékséget talán?

Hozzászólás ideje:

Nute, Darth Sky, kudar, Dzséjt, JakeSully, MissKarrde, Darth Krande, Ody, Pildi, Darth Revan9, Wilde, Frenkie, Rog, Donát, Merr-Sonn: Köszönöm szépen :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sagások és főleg fiúk! Ti mit tennétek a helyemben?

Adott egy kolléga, aki ma vált el. Eléggé megviselte. Nem tudom mióta voltak házasok, azt tudom hogy a fiuk 19 éves. A nő akart válni, a férfi az utolsó pillanatig abban reménykedett hogy meggondolja magát. Ma nem jött dolgozni (váltak, ugye...) holnap mivel fogadjam - fogadjuk szerintetek? Az "igyuk le magunkat" opció nem működik, mert gyógyszert szed amire egyébként is kímélnie kell a máját.

Azt már mondtam neki hogy nem rossz dolog egyedül (én így élek több mint három éve, és ezt ő is tudja) viszont ő kifejezetten társas lény.

Ötletek????

Hozzászólás ideje:

Szerintem semmivel nem kell fogadni, maximum akkor, ha ő szóba hozza. A válás az adott személy magánügye, én legalábbis nem örülnék, ha a munkatársaim sajnálkozva néznének rám és túlzottan a kedvemben akarnának járni.

Hozzászólás ideje:

És tudod, hogy ez nem akármi ám? :) Egyik kollégám 8 éve dolgozik úgy, hogy napi szinten kell(ene) nyakkendőt kötnie, de még nem tanulta meg. Mindig megkéri egy másik kollégámat erre. :D

Hozzászólás ideje:

És tudod, hogy ez nem akármi ám? :) Egyik kollégám 8 éve dolgozik úgy, hogy napi szinten kell(ene) nyakkendőt kötnie, de még nem tanulta meg. Mindig megkéri egy másik kollégámat erre. :D

:D Akkor már megérte ma felkelni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.