Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elfelejtettem írni de én is gratulálok! :)

Na meg még azt akartam írni, hogy a képregényem, az Inkább a Halált jelölték, vagyis benne a legjobb 5ben, webcomic kategóriában. Ennek persze nagyon örülök, de sajna esélytelen, hogy nyerek, mivel ott van Csordás aki bár tavaly 3 oldalt sajtolt ki magából mégis már 3x nyert, valamint Sanyi a bagoly, amit elég sokan ismernek, és a Napirajz, ami egy vulgáris pont pont vesszőcske, mégis imádják. :D De nem baj már megszoktam. 3x voltam már jelölve, egyszer se nyertem. :) Szóval ennek is kell örülni. :)

Jelöltek

Hozzászólás ideje:

Gratulálok kudar! :)

A lányok sütnek, és remélik, hogy kevés locsoló jön, így majd több marad nekik. :P Alig várom, hogy a gyerekeim is kinőjenek ebből a locsolkodós hagyományból, és inkább kirándulni menjünk Húsvét hétfőn, ahogy én is tettem középiskolás koromtól.

Kellemes Húsvétot mindenkinek! :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Köszönöm mindenkinek! :D Bevállalom hogy én legyek a képregényesek Leo-ja... :D XD :D (na ezt még leírni is kemény volt) :)

Kellemes Húsvétot mindenkinek és sok locsolót a lányoknak! :)

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

Elfelejtettem írni de én is gratulálok! :)

Na meg még azt akartam írni, hogy a képregényem, az Inkább a Halált jelölték, vagyis benne a legjobb 5ben, webcomic kategóriában. Ennek persze nagyon örülök, de sajna esélytelen, hogy nyerek, mivel ott van Csordás aki bár tavaly 3 oldalt sajtolt ki magából mégis már 3x nyert, valamint Sanyi a bagoly, amit elég sokan ismernek, és a Napirajz, ami egy vulgáris pont pont vesszőcske, mégis imádják. :D De nem baj már megszoktam. 3x voltam már jelölve, egyszer se nyertem. :) Szóval ennek is kell örülni. :)

Jelöltek

Köszönöm.

A jelöléshez én is gratulálok. :clap: Ez is nagyon jó teljesítmény, biztos vannak olyanok, akiket még csak nem is jelölnek.

Hozzászólás ideje:

A lányok egy része dolgozik, és ha akár csak egy locsoló is beállít (szerencsétlenségére), majd megközlöm vele, hogy jött volna inkább segíteni, azzal biztosan többre mennénk...

Egyébként meg jó húsvétolást mindenkinek.

Hozzászólás ideje:

Boldog húsvétot kívánok mindenkinek!

Én Orfűn tegnap átéltem az igazi, Wagner által szövegbe formált, megzenésített és színpadra vitt Nagypénteki varázst. Üde, bűntelen-tiszta, szabad természet. Meg egy kiló medvehagyma szuvenír :) Ma meg föl a Tubesre, hoztam egy adagot a templomi kórusnak, sok köztük a rá nem érő háziasszony. Meg az egyik aki egy egész zacskóval hazavitt, azt mondta hozzá hétfőn jön szűk húszfős család :) Szóval nem biztos hogy pont hétfőn fogok túrázni, de persze lehet, hogy mégis.... ;-)

Hozzászólás ideje:

Nekünk van/volt egy törpenyulunk és azt elmondhatom, hogyha a nyúl tojik, az nem egy nagy szórakozás... főleg, ha a szőnyegre. :evil:

Alig várom, hogy a gyerekeim is kinőjenek ebből a locsolkodós hagyományból, és inkább kirándulni menjünk Húsvét hétfőn, ahogy én is tettem középiskolás koromtól.

Érdekes, hogy ezt írod, mert ez a locsolkodás nálunk sem volt nagy divat, vagy legalábbis úgy mondanám, hogy a családunk női tagjai nem feltétlenül igényelték. :)

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy ezt írod, mert ez a locsolkodás nálunk sem volt nagy divat, vagy legalábbis úgy mondanám, hogy a családunk női tagjai nem feltétlenül igényelték. :)

Nálunk sincs rá igény (legalábbis a nők részéről), de a férfiak/fiúk a családban valamiért szeretik ezt csinálni, így rájuk hagyjuk. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.