Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Én is gratulálok, Revan, szép teljesítmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Én is gratulálok, Revan, szép teljesítmény. Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Elfelejtettem írni de én is gratulálok! Na meg még azt akartam írni, hogy a képregényem, az Inkább a Halált jelölték, vagyis benne a legjobb 5ben, webcomic kategóriában. Ennek persze nagyon örülök, de sajna esélytelen, hogy nyerek, mivel ott van Csordás aki bár tavaly 3 oldalt sajtolt ki magából mégis már 3x nyert, valamint Sanyi a bagoly, amit elég sokan ismernek, és a Napirajz, ami egy vulgáris pont pont vesszőcske, mégis imádják. De nem baj már megszoktam. 3x voltam már jelölve, egyszer se nyertem. Szóval ennek is kell örülni. Jelöltek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Gratula. Az is szép teljesítmény, hogy jelölnek, az is már egy elismerés. És meg lesz az a nyerés is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. A legjobb öt már jelent VALAMIT. Ötből választani meg úgyis szubjektív. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Én is gratulálok a jelöléshez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Kudar! Szólja ha népszavazni kell, megyünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Én is gratulálok, kudar! Gondolj bele, milyen sok embert még csak nem is jelölnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Gondolom a lányok már nagyon várják a húsvétot és a sok locsolót így hát kellemes húsvétot mindenkinek. Én már ettem sonkát és kocsonyát is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Gratulálok kudar! A lányok sütnek, és remélik, hogy kevés locsoló jön, így majd több marad nekik. Alig várom, hogy a gyerekeim is kinőjenek ebből a locsolkodós hagyományból, és inkább kirándulni menjünk Húsvét hétfőn, ahogy én is tettem középiskolás koromtól. Kellemes Húsvétot mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. (szerkesztve) Köszönöm mindenkinek! Bevállalom hogy én legyek a képregényesek Leo-ja... XD (na ezt még leírni is kemény volt) Kellemes Húsvétot mindenkinek és sok locsolót a lányoknak! Szerkesztve: 2015. Április 4. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Kellemes húsvétot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Kudar, gratulálok a jelöléshez! Remélem, meg fogod nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Elfelejtettem írni de én is gratulálok! Na meg még azt akartam írni, hogy a képregényem, az Inkább a Halált jelölték, vagyis benne a legjobb 5ben, webcomic kategóriában. Ennek persze nagyon örülök, de sajna esélytelen, hogy nyerek, mivel ott van Csordás aki bár tavaly 3 oldalt sajtolt ki magából mégis már 3x nyert, valamint Sanyi a bagoly, amit elég sokan ismernek, és a Napirajz, ami egy vulgáris pont pont vesszőcske, mégis imádják. De nem baj már megszoktam. 3x voltam már jelölve, egyszer se nyertem. Szóval ennek is kell örülni. Jelöltek Köszönöm. A jelöléshez én is gratulálok. Ez is nagyon jó teljesítmény, biztos vannak olyanok, akiket még csak nem is jelölnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. A lányok egy része dolgozik, és ha akár csak egy locsoló is beállít (szerencsétlenségére), majd megközlöm vele, hogy jött volna inkább segíteni, azzal biztosan többre mennénk... Egyébként meg jó húsvétolást mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Grat Kudar! Kellemes nyulat mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Boldog húsvétot kívánok mindenkinek! Én Orfűn tegnap átéltem az igazi, Wagner által szövegbe formált, megzenésített és színpadra vitt Nagypénteki varázst. Üde, bűntelen-tiszta, szabad természet. Meg egy kiló medvehagyma szuvenír Ma meg föl a Tubesre, hoztam egy adagot a templomi kórusnak, sok köztük a rá nem érő háziasszony. Meg az egyik aki egy egész zacskóval hazavitt, azt mondta hozzá hétfőn jön szűk húszfős család Szóval nem biztos hogy pont hétfőn fogok túrázni, de persze lehet, hogy mégis.... ;-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 4. (szerkesztve) Kellemes Húsvétot Fórumpajtosok! Szerkesztve: 2015. Április 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. (szerkesztve) Boldog húsvétot minden kedves (és kedvetlen ) fórumozónak! Szerkesztve: 2015. Április 5. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Fórumtársaim. Boldog húsvétot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Boldog húsvétot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Boldog húsvétot mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Kellemes Húsvéti Nyulat Fórum Népe! Nekunk mar tojt is egy nyulat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Nekünk van/volt egy törpenyulunk és azt elmondhatom, hogyha a nyúl tojik, az nem egy nagy szórakozás... főleg, ha a szőnyegre. Alig várom, hogy a gyerekeim is kinőjenek ebből a locsolkodós hagyományból, és inkább kirándulni menjünk Húsvét hétfőn, ahogy én is tettem középiskolás koromtól. Érdekes, hogy ezt írod, mert ez a locsolkodás nálunk sem volt nagy divat, vagy legalábbis úgy mondanám, hogy a családunk női tagjai nem feltétlenül igényelték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Boldog nyulat! Én most vettem, kettőt is, a vásárban Mindkettőt porcelánból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Boldog nyulat! Én most vettem, kettőt is, a vásárban Mindkettőt porcelánból Volt vásár? Én nem mentem ki, mert azt hittem nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Kevesebben voltak, mint egyébként. A zöldségsor konkrétan kongott, de a bolhapiacon is alig voltak. A növényárusok viszont pörögtek ezerrel, ugye amit ma megvesz az ember, ráér holnap is elültetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 5. Érdekes, hogy ezt írod, mert ez a locsolkodás nálunk sem volt nagy divat, vagy legalábbis úgy mondanám, hogy a családunk női tagjai nem feltétlenül igényelték. Nálunk sincs rá igény (legalábbis a nők részéről), de a férfiak/fiúk a családban valamiért szeretik ezt csinálni, így rájuk hagyjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.