Hozzászólás ideje: 2015. Május 3.10 éve Frenkie, Dzséjt, kudar, Ody, Riddick, MissKarrde, Donát, Nabopolasszar, A pécsi, Darth Cupsy, Rog, Sinistra, Palpi, Revan9, Wilde, Pildi, Darth Sky, Dei: köszi szépen!
Hozzászólás ideje: 2015. Május 4.10 éve Utólag boldog születésnapot/névnapot minden ünnepeltek. Mára meg persze boldog Star Wars napot. Az elmúlt hetekben szinte egyáltalán nem voltam. Először olaszországi túrán vettem részt, nagyon király volt. Sajnos azonban hazatértemkor szinte rögtön kórházba kerültem, meg is műtöttek, meg minden... Remélem mostantól ismét aktív tagja lehetek a fórumnak, nem győzőm olvasni az új beérkező ep7-es infókat.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 4.10 éve Köszönöm mindenkinek. A baj komoly volt, de most már jobban vagyok remélhetőleg.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 4.10 éve Jobbulást, Nute! Még jó, hogy nem külföldön kerültél kórházba, és nem csak azért, mert egy vagyonba kerülhetett volna. Ilyen helyzetben itthon is rossz lenni, hát még ha a család nem is tud látogatni, segíteni, etetni stb.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 4.10 éve Na igen, ha csak a kórházi koszton múlt volna, nem biztos, hogy tovább bírom...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.