Hozzászólás ideje: 2015. Május 22.10 éve Köszönöm szépen mindenkinek, aki felköszönt! Nagyon örülök, hogy ezen közösség tagja lehetek. Nemcsak a születésnapomon, hanem minden nap.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 23.10 éve Utólag is boldog születésnapot Donát. Tegnap nem voltam gépközelben.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 26.10 éve Igy utolag is Boodogat Aranyos kis kutyus, az évek teltével pedig egyre fenségesebb lesz majd. A husky szerintem az egyik legszebb kutyafajta. Csak nem a szemszíne miatt kapta a becses nevet? A menyasonyom Maya valasztotta a nevet kis segitseggel:))) mas lanynev nemhiszem hogy illene ra ha him lett volna Chewbacca wagyis Chewye Szerkesztve: 2015. Május 27.10 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. Június 5.10 éve Aki esetleg Firefoxot használ, és neki is most így felcsúszik a linkes rész...nem tudja megmondani hogy lehet visszaállítani hogy 1, ne csússzon fel, 2, eltűntek a könyvjelzőim arról a sorról és azokat vissza kéne hozni, de egyszerűen nem hozza. Köszi előre is! Oké közben rájöttem. ....... Szerkesztve: 2015. Június 5.10 éve - kudar
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.