Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Boldog Új Évet Fórumpajtosok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Boldog Új Évet Fórumpajtosok! Boldog új évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Hihetetlen, ebben az évben új Star Wars filmet nézhetünk a mozikban!!! BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN KEDVES FÓRUMOS ISMERŐSÖMNEK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Boldog új évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 31. BÚÉK Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Hihetetlen, ebben az évben új Star Wars filmet nézhetünk a mozikban!!! BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN KEDVES FÓRUMOS ISMERŐSÖMNEK! Jövőre EPVIII. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. (szerkesztve) Idén Zsivány Egyes! Tavaly is volt SW film és (ahogy írjátok) jövőre is terveznek. Szerkesztve: 2016. Január 1. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. (szerkesztve) Boldog új évet, az Erő legyen valamennyiünkkel idén is Szerkesztve: 2016. Január 1. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Boldog Új Évet mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Boldog Új Évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Boldog, Star Warsban gazdag új évet, mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Én is boldog új évet kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. BUÉK Sagafórum teljes népe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Boldog új évet mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Nyugodj békében Zsigmond Vilmos (1930-2016) Gyerekkorom meghatározó filmjeit fényképezted, magyarok hírnevét öregbítetted Hollywoodban. RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Vagy tudsz valamit, vagy átvertek, de én sehol nem találom a halálozási hírt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Vagy tudsz valamit, vagy átvertek, de én sehol nem találom a halálozási hírt. Twitteren első közt szoktam informálódni, úgy általában.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hát akkor isten nyugosztalja. De furcsa azért nekem ez a csönd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hát akkor isten nyugosztalja. De furcsa azért nekem ez a csönd. Még nagyon friss a halálhíre...alig fél órás.. most írják meg a nagyobb lapok http://variety.com/2014/film/news/vilmos-zsigmond-dead-dies-cinematographer-1201670799/ Twitteren minden sokkal hamarabb eljut az emberhez infó. Breaking news-okról mindig elsőként értesülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Ez a minusz 15 fok és hóesés nem fehér embernek való. Könyörgöm, legalább legyen április, 15 fok és napsütés. De neeeem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Nekem most jó ez, én élvezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Télen legyen tél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Nyugodj békében Zsigmond Vilmos (1930-2016) Nyugodjon békében Én sem vagyok oda ezért az időért És pont most kell egy csomót mászkálnom, mehetek mindenhova gyalog... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Ez a minusz 15 fok és hóesés nem fehér embernek való. Könyörgöm, legalább legyen április, 15 fok és napsütés. De neeeem? Nem igazán. Ez a normális ilyenkor. 30 éve állandóan 20-30 centis havak voltak ilyen hideggel. Én csak azt bánom hogy ez nem karácsonykor volt. Mert a decemberi 10 fok hát az nem volt normális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 4. Én élvezem. Bárcsak dec. 24-én lett volna ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 5. Lehetne +10C és húszcentis hó Helyette -4 van, ezt kell szeretni. A hó hozzá tartozik a télhez, van bőven aki örül neki, hadd legyen nekik is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Elcseszték a Star Wars-élményem, de busásan kárpótoltak http://24.hu/poszt-itt/2016/01/05/elcsesztek-a-star-wars-elmenyem-de-busasan-karpotoltak/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 6. Sajnos ez ritka jelenség hazánkban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Biztos jobb idő lesz, 6-7 fokkal. Inkább a közlekedés volt gáz, mint a hőfok. Nálunk éjjel plusz fokok voltak, veszettül olvadt, aztán hajnalban neki állt esni az eső. Kb. 3 centis tömény vizes latyakban mentem be a városba (40 perc!), és a csizmám nem bírt el a vízzel Aztán este piszkosul lehűlt az idő, megfagyott az egész trutymó, még jó, hogy az egyik kolléganőm haza hozott kocsival. Egek, a szobámban hallom, ahogy ropog a kocsik alatt a jéggé fagyott vizes latyak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.