Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Boldog Zoltán napot!! És természetesen a Nőket is isten éltesse! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Boldog nőnapot kívánok a fórum hölgytagjainak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Boldog nőnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Boldog nőnapot, hölgyeim! És boldog névnapot SimonZ és Riddick, meg a többi Zoltán nevű fórumozónak, akikről nem tudom, hogy Zoltánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Én is boldog nőnapot kívánok a hölgyeknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Boldog Nőnapot kívánok minden kedves Zoltánnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Boldog Zoltán napot is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Köszönöm mindenkinek Donát Boldog névnapot a Zoltánoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Boldog Zoltán-napot, és köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Minden kedves hölgynek és hölgy érzelműnek sok boldog nőnapot. Simon Zoli szerintem nem most tartja a névnapját hanem júniusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Boldog Nőnapot Lányok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hölgyeim, isten éltessen titeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. (szerkesztve) Darth Cupsy, Dzséjt, Nute Gunray , Donát, MissKarrde, Darth Krande... köszönöm szépen a kedves névnapi köszöntéseket. Ody, de vagyunk páran itt, akik ma! Szerkesztve: 2016. Március 8. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Tudomásom szerint SimonZ is most tartja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Köszönöm a többieknek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Köszönöm szépen a nőnapi köszöntést Boldog névnapot a Zoltánoknak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Köszönöm szépen a nőnapi köszöntést! Utólag is boldog névnapot minden Zoltánnak itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Utólag minden női fórumozónak kívánok boldog nőnapot és minden Zoltán nevű fórumozónak boldog névnapot. (Akkor is ha valaki nem most ünnepelné. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Lányok és Zolik, sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Ezt most találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. (szerkesztve) Ody: Nem is arról volt szó, hogy van-e vagy nincs (nő buszsofőrrel már én is találkoztam), hanem hogy mi nem illik egy nőhöz. Bomarr: Lehet, nekem nem így jött le, mindegy is Szerkesztve: 2016. Március 9. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Ezt majd a nők eldöntik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Oké, hogy egyenjogúság meg minden, nincs is vele semmi gondom, de azért nehogy azt mond, ha meghallod a buszsofőr vagy a kamionos szót akkor egy csaj ugrik be elsőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Oké, hogy egyenjogúság meg minden, nincs is vele semmi gondom, de azért nehogy azt mond, ha meghallod a buszsofőr vagy a kamionos szót akkor egy csaj ugrik be elsőre. Tudom, hogy csak játék a szavakkal, de nem azt mondanám, hogy mi illik egy nőhöz és mi nem, inkább azt, hogy vannak jellemzően férfiak által betöltött munkakörök, mint buszvezető, kamionos, stb., ahogy vannak jellemzően nők által betöltött munkakörök is, pl. óvónő vagy ápolónő. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne akár egyik, akár másikban képviseltetve a másik nem, és azt meg pláne nem jelenti, hogy ne lehetne egy óvó bácsi vagy egy női kamion sofőr sikeres a saját szakmájában... az illik - nem illik kissé pejoratív kifejezés ehhez képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Tudom, hogy csak játék a szavakkal, de nem azt mondanám, hogy mi illik egy nőhöz és mi nem, inkább azt, hogy vannak jellemzően férfiak által betöltött munkakörök, mint buszvezető, kamionos, stb., ahogy vannak jellemzően nők által betöltött munkakörök is, pl. óvónő vagy ápolónő. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne akár egyik, akár másikban képviseltetve a másik nem, és azt meg pláne nem jelenti, hogy ne lehetne egy óvó bácsi vagy egy női kamion sofőr sikeres a saját szakmájában... az illik - nem illik kissé pejoratív kifejezés ehhez képest. És ezt hol írtam, hogy szerintem egy nő pl. nem lehet jó kamionsofőr vagy egy férfi nem lehet jó ápoló???????? Ettől függetlenül adott szakmáknál igen is van ha rágondolsz akkor az egyik nem képviselője ugrik be, nem a másik vagy mindkettő. Legközelebb az illik és hasonló szavak használata előtt megkérdezem majd a "píszí" szakemberem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. És ezt hol írtam, hogy szerintem egy nő pl. nem lehet jó kamionsofőr vagy egy férfi nem lehet jó ápoló???????? Ettől függetlenül adott szakmáknál igen is van ha rágondolsz akkor az egyik nem képviselője ugrik be, nem a másik vagy mindkettő. Legközelebb az illik és hasonló szavak használata előtt megkérdezem majd a "píszí" szakemberem. Nem sikerült értelmezned a lentebb leírtakat. Lehet, hogy az olvasva értelmező kifejezés nem illik hozzád? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Nem sikerült értelmezned a lentebb leírtakat. Lehet, hogy az olvasva értelmező kifejezés nem illik hozzád? Lehet, de azt pontosan tudom mi illene hozzád Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Lehet, de azt pontosan tudom mi illene hozzád Na, akkor mégis csak érted mire gondolok. A lényeg, hogy semmit nem írtam arról, hogy te miként gondolkodsz a nőkről. Amit írtam az az, hogy az illik szóban van egy pejoratív felhang, amit érdemes kerülni. És igen, ha "píszi" szakértővel kell konzultálni, hogy ne sértsünk meg nőket, akkor tegyük meg. És a legkevésbé azon van amúgy a hangsúly, hogy ki mit mond, hanem hogy azok mögött milyen felvilágosult - vagy épp ellenkező - gondolatok húzódnak meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Na, akkor mégis csak érted mire gondolok. A lényeg, hogy semmit nem írtam arról, hogy te miként gondolkodsz a nőkről. Amit írtam az az, hogy az illik szóban van egy pejoratív felhang, amit érdemes kerülni. És igen, ha "píszi" szakértővel kell konzultálni, hogy ne sértsünk meg nőket, akkor tegyük meg. És a legkevésbé azon van amúgy a hangsúly, hogy ki mit mond, hanem hogy azok mögött milyen felvilágosult - vagy épp ellenkező - gondolatok húzódnak meg... Szerintem meg nem kéne már minden kis sz*rba belelátni mindent és egy ilyen ártatlan dologba beleveszni. Ha pejoratív akarok lenni akkor azt feltűnően éreztetem hidd el! Ha meg egy hölgy képes azon megsértődni amikor azt mondom, hogy egyes szakmák nem kimondottan nőiesek akkor az nyaljon sót vagy egyebet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.