Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Boldog Születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Köszönöm szépen a jókívánságokat mindenkinek! Ezzel a nappal lezárult a tinédzserkorom, aminek büszkén mondhatom, hogy csaknem a teljes második felét már ezen fórum követésével is töltöttem el, hisz tegnapelőtt volt négy éve, hogy beregisztráltam ide. Ezért szeretném megköszönni nektek a négy év élményeit, tudom, hogy most már egy személyes találkozóról is ordít a szükség, remélem, hamarosan sort tudok rá keríteni. A 20. szülinapom margójára még gondoltam, megemlítem, hogy sikerült letennem az emelt szintű angol nyelvvizsgát, illetve úgy érzem, hogy sikerült letennem, az eredmények három hét múlva derülnek ki, de szerintem nagyon jól sikerült. Remek kombináció volt ez mára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Ó, akkor boldog virtuális szülinapot (is)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Gratula Merr-Sonn! Már négy éve...? Hogy repül az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 21. Én is utánaszámoltam, de végül mégis csak négy jött ki. Tényleg hihetetlenül gyorsan eltelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Tavaly Párizs, idén Brüsszel... Mi lesz a következő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Reggel léptem Pestre, és csak most olvasom a híreket. Legalább már értek egy-két dolgot, amibe belefutottam az Árpád-hídnál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Reméljük az utolsókat rugják, de ki lát tisztán manapság? ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. (szerkesztve) Ha ilyen ütemben robbantják fel magukat akkor hamarosan elfogynak. Szerkesztve: 2016. Március 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Amíg Európát töketlen miniszterelnökök és könnyező külügyminiszternők vezetik, számíthatunk 2-3 havonként robbantásokra egy-egy nagyvárosban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Legyél kemény Nute! Ez biztos kel la vizsgákhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Fel kéne ébredni... mióta is mondják már egyesek, hogy a határokat le kell zárni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 22. Ody, csak véleményt írtam, nem vagyon döntési helyzetben. Mielőtt azonban ingoványos talajra tévednénk (Yoda József), rekesszük is be ezt a témát, mert politikamentes fórum vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Kellemes húsvétot mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Kellemes húsvéti ünnepeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Kellemes Húsvétot és a lányoknak nagyon-nagyon-nagyon sok locsolót kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Kellemes Húsvétot Fórumpajtosok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Boldog nyulat mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Kellemes húsvétot mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Én ezzel a robotporszívón utazó nyúllal kívánok kellemes ünnepeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Kellemes Húsvétot mindenkinek! A locsolókból kijut majd bőven holnap, de sebaj, majd csak túléljük. A lényeg, hogy vannak, akik gondolnak ránk és meglátogatnak, azt a kis járulékos öntözést simán ki lehet bírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Így van Pildi. Örülni kell neki, hogy gondolnak rád, rátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Boldog húsvétot kívánok minden kedves fórum társamnak azaz Nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Volt ma valaki locsolkodni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Most locsoltam meg egy halom tányért, evőeszközt, lábast a csap alatt némi mosogatószerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Na és a torkodat? Azt is kell nedvesíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.