Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Akkor már igazán arra is emlékezhetne, hogy bemutattad már neki egyszer és valószínűleg azóta sem lettél más valaki. Vagy be kell neki írni valahova a számot? Be kell írni. Én mondjuk tudom fejből, de nem, ez kevés, fel is kell mutatni a még ki nem fizetett cuccért a "szutykot". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Akkor már igazán arra is emlékezhetne, hogy bemutattad már neki egyszer és valószínűleg azóta sem lettél más valaki. Vagy be kell neki írni valahova a számot? De be ám! Jajj, de finom dolgok ezek! Amikor nincs nálam diktálok valamit..Még az elején egyszer zavaromban azt diktáltam, hogy 223344AB... Mire a hölgy: de jó, milyen egyszerű! Én:-hát igen, ezért megy fejből... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. De be ám! Jajj, de finom dolgok ezek! Amikor nincs nálam diktálok valamit..Még az elején egyszer zavaromban azt diktáltam, hogy 223344AB... Mire a hölgy: de jó, milyen egyszerű! Én:-hát igen, ezért megy fejből... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Én az ilyesmit a helyi postára kérem (közelebb van, mint egy Pont) ott teljesen rutin hogy elkérik a személyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Én az ilyesmit a helyi postára kérem (közelebb van, mint egy Pont) ott teljesen rutin hogy elkérik a személyit. A posta...Szerelmem a posta...Nekem is közelebb van. eddig sem volt messze, de még egy utcával közelebb költözött 1,5 éve. De hiába új a hely, a 8-ból 2 ablak van nyitva átlagban és kriminális sorok kígyóznak, frusztrált alkalmazottak és türelmetlen tömegek világa. Pedig még közöm is van a hivatalhoz, de ez már rég nem protekció...ha tehetem, elmegyek a 2-es postára, ott 3 ablakból 3 nyitva is van és jól mennek a dolgok, csak jóval messzebb van, de megéri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Most decemberben a posta elkeverte a külföldről érkező, és már előre kifizetett csomagomat. De legalább pár dühös telefonváltás és asztalcsapkodás után néhány héttel később előkerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Én is vásároltam külföldről, legutóbb egy telefont, de azt a GLS hozta ki. Nem merték a királyi postára rábízni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Nekem azzal telt be a pohár amit idén kitaláltak. Miszerint, hogy a 2,4 cm-nél vastagabb küldemények csak csomagként vehetőek fel. Így esett, hogy egy 690 grammos könyvet 1690ft ért sikerült feladnom. Ezt azért találták ki, hogy a levélszekrénybe nem kézbesíthető levelekkel ne terheljék a sima kézbesítőket. Meg azért mert egy rakás pénzt kaszálhatnak vele, mint fent is látszik. Főleg, mert az ilyen küldemények nagy része bezony a kína/hongkongi ingyenpostás termék, és azoknak szintén nagy része továbbra is vastagabb, ennél a méretnél és azokat biz mégis viszi a kézbesítő.. Hát ennyi. Szép volt Posta, megoldottad. (Hogy kibabrálj a hazai ügyfelekkel) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Azt is megtehették volna, hogy kiírják, többet nem foglalkoznak ilyesmivel, mert nem éri meg nekik a régi áron (gondolom). Ehelyett teljesen korrekt módon megemelték a szolgáltatás árát, és ezzel érik el azt, hogy ilyen igényeddel máshová fordulj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Azt is megtehették volna, hogy kiírják, többet nem foglalkoznak ilyesmivel, mert nem éri meg nekik a régi áron (gondolom). Ehelyett teljesen korrekt módon megemelték a szolgáltatás árát, és ezzel érik el azt, hogy ilyen igényeddel máshová fordulj. Így van. Csak egy a baj még az ilyen kis városokkal, mint az enyém: A posta teljesen monopol. Nincs helyben konkurense. És még a posta olcsóbb szolgáltatása sincs: pl.: csomagautomata... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Ezt figyuzzátok! (egy régi barát hívta fel rá a figyelmet!) http://starwarsapartment.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. 6:26-tól van róla egypár belső felvétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. "Használj gumit!" Hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Én is benne vagyok! Csak most olvastam vissza a topicot! Csoli, el ne feledd, hogy ma kvíz. Hátha megint nem néznéd a topicot. Egy óra múlva indulunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Csoli, el ne feledd, hogy ma kvíz. Hátha megint nem néznéd a topicot. Egy óra múlva indulunk. Jó hogy szóltál! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. FYI, a kvíz topikban hosszú idő után először újra kvíz indul a következő percekben - a filmzene lesz terítéken - aki kedvet érez, bármikor (akár közben is) nyugodtan csatlakozhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Isten éltessen, Merr-Sonn kolléga! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Boldog szülinapot Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Isten éltessen sokáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Boldog születésnapot, Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Sok Boldog Szülinapot Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Merr-Sonn, sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Boldog születésnapot, szomszéd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Köszönöm szépen mindenkinek! A hagyományokhoz híven két napja volt a fórumos csatlakozásom évfordulója is, ami ezúttal már egy kis jubileum, hiszen ötödik éve, hogy itt vagyok. Felemelő érzés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Isten éltessen, Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Boldog születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Boldog szülinapot Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Köszönöm szépen nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.