Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Akkor már igazán arra is emlékezhetne, hogy bemutattad már neki egyszer és valószínűleg azóta sem lettél más valaki. :D Vagy be kell neki írni valahova a számot?

Be kell írni. Én mondjuk tudom fejből, de nem, ez kevés, fel is kell mutatni a még ki nem fizetett cuccért a "szutykot". :)

Hozzászólás ideje:

Akkor már igazán arra is emlékezhetne, hogy bemutattad már neki egyszer és valószínűleg azóta sem lettél más valaki. :D Vagy be kell neki írni valahova a számot?

De be ám! Jajj, de finom dolgok ezek!

Amikor nincs nálam diktálok valamit..Még az elején egyszer zavaromban azt diktáltam, hogy 223344AB... :facepalm:

Mire a hölgy: de jó, milyen egyszerű!

Én:-hát igen, ezért megy fejből...

Hozzászólás ideje:

De be ám! Jajj, de finom dolgok ezek!

Amikor nincs nálam diktálok valamit..Még az elején egyszer zavaromban azt diktáltam, hogy 223344AB... :facepalm:

Mire a hölgy: de jó, milyen egyszerű!

Én:-hát igen, ezért megy fejből...

icon18.gificon18.gificon18.gif

Hozzászólás ideje:

Én az ilyesmit a helyi postára kérem (közelebb van, mint egy Pont) ott teljesen rutin hogy elkérik a személyit.

A posta...Szerelmem a posta...Nekem is közelebb van. eddig sem volt messze, de még egy utcával közelebb költözött 1,5 éve.

De hiába új a hely, a 8-ból 2 ablak van nyitva átlagban és kriminális sorok kígyóznak, frusztrált alkalmazottak és türelmetlen tömegek világa.

Pedig még közöm is van a hivatalhoz, de ez már rég nem protekció...ha tehetem, elmegyek a 2-es postára, ott 3 ablakból 3 nyitva is van és jól mennek a dolgok, csak jóval messzebb van, de megéri.

Hozzászólás ideje:

Most decemberben a posta elkeverte a külföldről érkező, és már előre kifizetett csomagomat. :D De legalább pár dühös telefonváltás és asztalcsapkodás után néhány héttel később előkerült.

Hozzászólás ideje:

Nekem azzal telt be a pohár amit idén kitaláltak.

Miszerint, hogy a 2,4 cm-nél vastagabb küldemények csak csomagként vehetőek fel.

Így esett, hogy egy 690 grammos könyvet 1690ft ért sikerült feladnom.

Ezt azért találták ki, hogy a levélszekrénybe nem kézbesíthető levelekkel ne terheljék a sima kézbesítőket.

Meg azért mert egy rakás pénzt kaszálhatnak vele, mint fent is látszik.

Főleg, mert az ilyen küldemények nagy része bezony a kína/hongkongi ingyenpostás termék, és azoknak szintén nagy része továbbra is vastagabb, ennél a méretnél és azokat biz mégis viszi a kézbesítő..

Hát ennyi. Szép volt Posta, megoldottad. (Hogy kibabrálj a hazai ügyfelekkel)

Hozzászólás ideje:

Azt is megtehették volna, hogy kiírják, többet nem foglalkoznak ilyesmivel, mert nem éri meg nekik a régi áron (gondolom). Ehelyett teljesen korrekt módon megemelték a szolgáltatás árát, és ezzel érik el azt, hogy ilyen igényeddel máshová fordulj.

Hozzászólás ideje:

Azt is megtehették volna, hogy kiírják, többet nem foglalkoznak ilyesmivel, mert nem éri meg nekik a régi áron (gondolom). Ehelyett teljesen korrekt módon megemelték a szolgáltatás árát, és ezzel érik el azt, hogy ilyen igényeddel máshová fordulj.

Így van. Csak egy a baj még az ilyen kis városokkal, mint az enyém:

A posta teljesen monopol. Nincs helyben konkurense.

És még a posta olcsóbb szolgáltatása sincs: pl.: csomagautomata...

Hozzászólás ideje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :) A hagyományokhoz híven két napja volt a fórumos csatlakozásom évfordulója is, ami ezúttal már egy kis jubileum, hiszen ötödik éve, hogy itt vagyok. Felemelő érzés.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.