MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Upsz, nekem is az első oltás után voltak mellékhatásaim, láz, stb., a második után már nem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. (szerkesztve) Sputnikot kapott valaki? Öcsém azt kapná. Szerkesztve: 2021. Április 10. - Darth Revan9 1 Válasz
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. 13 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Sputnikot kapott valaki? Öcsém azt kapná. Jelen! Hétfőn kaptam, 20 nappal később jön a második. Semmi mellékhatás nem volt azon kívül, hogy lehet érezni az oltás helyét. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. 19 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Sputnikot kapott valaki? Öcsém azt kapná. Nekem a 60-hoz közeledő főnököm kapott, 2 napig mérsékelten lázas volt, de azon kívül semmi komoly. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. 29 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Sputnikot kapott valaki? Öcsém azt kapná. Én délután kapom. Írok róla majd hogy mi a helyzet. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Hozzászólás ideje: 2021. Április 10. Így ránézésre én is vállalnám a Szputnyikot 6 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. 20 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Sputnikot kapott valaki? Öcsém azt kapná. Na tegnap én is megkaptam. Jelenleg hőemelkedésem sincs, csak egy kis izomfájdalom, de minimális. 6 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Úgy néz ki mára elmúltak a mellékhatások 7 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. (szerkesztve) 2021. 04. 08. - 13:55, Ody Mandrell írta: Jobbra vagyok én, balra @Iqvi. Látom az oltással új állás is jár Szerkesztve: 2021. Április 11. - NorbiLordi 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. 22 hours ago, NorbiLordi said: Így ránézésre én is vállalnám a Szputnyikot Az orosz kőműves actimel. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Öcsém megkapta az első adag Szputnyikot. Május 2-án megy a másodikért. Ha lenne hőemelkedése Algopirint gondolom szedhet rá, ugye? Válasz
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. 32 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Öcsém megkapta az első adag Szputnyikot. Május 2-án megy a másodikért. Ha lenne hőemelkedése Algopirint gondolom szedhet rá, ugye? Szabad, beszéltem ezzel kapcsolatban a háziorvosommal. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Na anyu végül az Astra helyett pénteken fog kapni Pfizert Mondtam neki kérdezze már meg én mikor kerülök sorra 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Londonban... 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Ezért fontos az oltás 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Bárcsak nálunk is ez lehetne már Ja, várjunk csak... 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Az ivásnak csak két feltétele van, egy ember aki igyon, és ital amit inni lehet. A kocsma csak ráadás. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Sokat kell még tanulnod ifjú padawan. A kocsma az egyik lényeg! 1 1 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. 2 minutes ago, Bomarr said: Sokat kell még tanulnod ifjú padawan. A kocsma az egyik lényeg! Antiszociális introvetált szemszögből megközelítve nem. De ha van gyömbéres borsodi akkor oké. 1 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. 33 perccel korábban, Iqvi írta: gyömbéres borsodi 35 perccel korábban, Iqvi írta: Antiszociális introvetált szemszögből megközelítve nem. Majd ha lesz hozzá társaságod akkor átértékeled Mi az egyetemi baráti társasággal szeretünk beülni pubokba, sörházakba, de nem ezekbe a késdobálós helyekbe. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. 3 minutes ago, NorbiLordi said: Majd ha lesz hozzá társaságod akkor átértékeled Ez az ami nincs/nem biztos hogy lesz. Elég szarul tudok barátkozni, nincs is baráti társaságom, csak pár ember akivel jóban vagyok. 5 minutes ago, NorbiLordi said: 45 minutes ago, Iqvi said: gyömbéres borsodi Jó az Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. 44 perccel korábban, Iqvi írta: Antiszociális introvetált Remélem antiszoc. azért nem vagy. Ennyi társasági élet bőven kell. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Éppen most , Iqvi írta: Ez az ami nincs/nem biztos hogy lesz. Elég szarul tudok barátkozni, nincs is baráti társaságom, csak pár ember akivel jóban vagyok. Én ugyanebben a cipőben jártam mindig is, egyszerre volt max 2 barátom, mégis összejött egyetemen egy tökjó 7-8 fős társaság akikkel lehet menni ide-oda Éppen most , Iqvi írta: Jó az Inkább a kézműves gyümölcsös sörök akkor már, én meg egyik nagy sörgyártó ilyen termékével nem voltam elégedett teljesen. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. 2 minutes ago, Ody Mandrell said: Remélem antiszoc. azért nem vagy. Ennyi társasági élet bőven kell. Neem csak introvertált. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Itt valamilyen szinten mindenki az. Azt se vidd túlzásba. Idővel úgy is változni fogsz. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Meg később a többségnek azért már benő a feje lágya mire egyetemre kerül például, másabb akkor barátkozni. Minálunk legalábbis így van 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Én életemben kétszer voltam csak kocsmában még 2006 és 2007 között. Hamar rájöttem, hogy ez nem az én világom. Zavart a füstös hely, a sörszag és sokan túlzásba vitték a hangoskodást. Nem éreztem jól magam. A sört alapból utálom szinte az összes alkoholos itallal együtt. Kivéve talán a bor, az annyira nem volt rossz. Hamar megfájdult a fejem és szédülni kezdtem mind a sörtől, mind más alkoholos cucctól. Egyetem alatt 2009 és 2014 között már be nem tettem a lábam ilyen helyre. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. (szerkesztve) Ezt az antiszociális szót annyian keverik/ nem használják jól. Az antiszociális az az ember aki a társadalmi normákkal szembe megy vagy nem foglalkozik velük, nem érdeklik. A viselkedésük káros a társadalomra nézve, gyilkosok, erőszaktevők, állatkínzók stb. Aki nem szívesen jár társaságba, visszahúzódó, nehezen nyílik meg, nehezen barátkozik azt aszociálisnak hívják. Az introvertált és extrovertált a skála két végpontja, közötte az átmenet eléggé széles és szerintem az ember életében normális esetben váltakoznak azok a szakaszok amikor kicsit intro- vagy extrovertáltabb. Ezek a szakaszok lehetnek meglehetősen rövidek is, pl.: én pár itóka után halmozottan extrovertált tudok lenni ugyanakkor anélkül sem érzem, hogy az introvertált felé billennék, ugyanakkor van olyan amikor az embernek nincs kedve senkihez- semmihez. Szerkesztve: 2021. Április 13. - Darth Cupsy 2 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. 4 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Én életemben kétszer voltam csak kocsmában még 2006 és 2007 között. Hamar rájöttem, hogy ez nem az én világom. Zavart a füstös hely, a sörszag és sokan túlzásba vitték a hangoskodást. Nem éreztem jól magam. A sört alapból utálom szinte az összes alkoholos itallal együtt. Kivéve talán a bor, az annyira nem volt rossz. Hamar megfájdult a fejem és szédülni kezdtem mind a sörtől, mind más alkoholos cucctól. Egyetem alatt 2009 és 2014 között már be nem tettem a lábam ilyen helyre. Ma már nincs füst hisz nem dohányoznak bent. Az alkoholtól pedig szédülni szoktak, az már csak ilyen. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Hozzászólás ideje: 2021. Április 13. Én Budapestből indulok ki alapvetően, de szerintem vidéken is vannak olyan helyek, csendes utcák/terek ahova ki lehet ülni beszélgetni, italozni a haverokkal. Nekünk van egy lány a társaságban aki betegsége okán nem alkoholizálhat éppen, de emiatt semmi hátrány nem éri. Szerintem alapvetően maga a társaság a lényeg ilyenkor, alkohol az csak egy pluszt ad, ellazít, beszédesebb tőle az ember 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.